Choklad

Har äntligen fått i mig choklad, farsan va snäll och tog med hem. Kärlek till honom för nu är jag på bra humör igen! Eller jag va..

Dagen

Det var skola som vanligt, vi hade historia och det va lite kul att jag fick VG på uppsatsen om Khmererna. Stolt som få med tanke på att det var väldigt få i klassen som fick det =) just nu är jag bara sjukligt strött och pallar inte gå in mer. Men jag simmade Sofi idag iallafall. Kollar på Vänner så jag e lite off.

hm

Ska jag ta och beskriva dagen då. Klockan var ställd på 06.00 imorse för att jag skulle hinna duscha osv. Jag råkade dock försova mig lite men som tur var så hann jag till skolan i tid ändå utan att se ut som en zombie :D Eller det gjorde jag i princip ändå, vi skulle lära oss att andas med magen idag på den mentala träningen. Vilket innebar att eftersom jag redan var halvt död och trött när jag kom blev det bara ännu värre desto längre tiden gick då vi skulle gäspa och hålla på. Så efter den lektionen när jag hade håltimme och resten av klassen skrev matte prov la jag mig på soffan och sov innan det var dags att plåga sig igenom en franskalektion igen. En lektion till bara sen skiter jag i det! Pallrade mig sedan på pendeln ut till bro där jag skulle rida Diò dock hade jag glömt ringa och påminna om att jag skulle komma så var dörren låst. Kanske inte så konstigt så jag åkte hem igen. Dock dröjde det en timma till bussen gick igen s¨jag började gå. efter 1 busshållsplats var jag helt slut och det råkade stå en bubbe på andra sidan vägen som vart och plockat svamp med sin fru som jag fick skjuts av till kungsängen station. Jätte trevliga var det. Väl hemma igen så åt jag mackor och drack juice innan jag fastnade framför datorn och Tvn som vanligt. Hade tänkt plugga men jag orkade verkligen inte, känns som om jag håller på att bli sjuk. Jag drog ut och red Diò tillslut iallafall, morsan hängde med och det var hur trevligt som helst =) Nu lär jag väll ta och slagga snart..

Batman

Denna lirare tänkte jag på när jag såg "The black knight" tänker på Jokern med tungan och skit xD


Äntligen

Äntligen så ska jag få sova i min egna säng. Visst har bara vart utan den i två nätter men ändå! o.O jag har saknat den och katterna som jag brukar få lite sov hjälp med ! Idag verkar det som om det bolir Rubarth han ligger redan bredvid och väntar på att jag ska lägga mig ner också. Det gör jag också. Så jävla trött och så sjukligt skönt att få sova xD

Helgen

Ja då e det dags att förklara hela helgen då. Fredagen såg ut så att jag skulle ha druckit tillsammans med Viktor i klassen, men nhan va gay och kom aldrig och jag höll på att frysa röven av mig i Rålis så jag drog hem till Milla och Chris istället där Alex var också. Skit kul att äntligen få träffa henne också. Typ direkt när jag kommit så bestämmde vi oss för att köra öl spelet. Det va inte en så bra idè då jag blev relativt berusad relativt ganska jävla fort. Men vi bestämmde oss efter ett tag att gå ner till Millas jobb för att hon och Chris skulle ta en öl, jag och alex träffade pöjkar och helt plötsligt blev vi 7 pers istället för 4. Trevlans, de va faktiskt väldigt trevliga de lirarna också. Lite senare så kom Viktor och hans polare ändå, Christoffer också.. Det va inte bra med tanke på hur mobbad jag kommer att bli på måndag >.< men i vilket fall som helst så har jag en snygg röv. Efter all denna skit så vaknade jag upp dagen efter (inte ensam xD) i en dubbelsäng där vi låg 4 pers = trångt. Men iallafall och upptäckte att min telefon och Ipod var borta. Fatta dampen jag fick. Red lektion för Åsa på Diò sen, det var hur kul som helst att äntlugen få sitta på hästryggen och rida lite seriöst. Sen var det bara till att åka hem och äta mat innan jag drog vidare hem till Sofi där vi satt och drack lite vin, pratade, spelade kort och sjöng singstar! HAHAHA som vanligt så ägde vi sönder sheisse glad att inga grannar kom och klagade iallafall ^^ somnade rätt tidigt eftersom jag fortfarande var sliten som få efter fredagen. Känndes lite elakt mot Sofi faktiskt men på tisdag blir dt simma igen iallafall =)

dialog

Sofi: Vad blir Raiäsanen om man byter ut R mot V
Mikaela: Typ Rairvasanen
Sofi: Nej! Vaisänen (hennes e namn)
Mikaela: Men va? Hur skulle jag kunna veta vilket R som skulle bytas ut?

Varför?

Kollade på Idol idag och fattar verkligen inte mitt beteende över huvudtaget, jag började med att få tårar i ögonen och skit. Fattar verkligen ingenting, jag grät när personer gick vidare och när de inte gjorde dt var det också alldeles blött i ögonen. Jag fattar verkligen inte varför jag reagerar på det här sättet. Det är bara helt normala saker men ändå blir jag alldeles till mig. Nu borde jag egentligen sitta och plugga till naturkunskapen men det känns som om det inte har satt sig nu kommer det någonsinn att göra dt? Tror inte det. Sen vette fan, var och provade skora i en storlek större idag också. Det känndes pissigt med tanke på att de e alldeles för stora. Damp

till häst

Dagen idag har inte började inte så speciellt roligt med franska! Idag var nämligen dagen jag bestämmde mig för att dessa lektioner ska få en vecka på sig att vara värdig min närvaro. Annars ser jag till att skita i alla de lektionerna och köra på självstudier hemma. Har redan pratat med mamma och vi ska försöka fixa en fransklärare åt mig i sånna fall. Skönt att slippa de där brudarna! Killarna också för den delen! Franskagruppen suger verkligen! Runt denhär tiden och en bit efteråt var jag på så jävla pissigt humör så Frida och Mariam va tvugna att stå ut med mig. Stackars satar. Fick sitta på en häst idag iallafall! Och nu e jag glad och på bra humör igen.


pfffft

Nu hoppas jag att de där jävla glosorna har satt sig. l'informatique och filière technique och allt vad et nu är. De där `´ har jag ruskigt svårt för att veta på vilket e i Premiere tror att det är Premiére men jag är osäker. Får kolla det där ngra extra gånger imorn innan jag går in på lektionen. Franska är iallafall mycket mer min grej än naturkunskap, tycker att jag skulle kunna få byta ut den mot ngt annat språk typ spanska elr ngt. Det skulle vara riktigt jävla najs! men nu går ju inte det! Suck. Någon borde ta bort naturkunskap från skolan! Man får ändå bara lära sig samma sak på historian nu i princip. Jag vill bara att den hör terminen ska ta slut så naturkunskaps helvetet är slut!

Pappa bror

Pratade tidigare underdagen med pappa och ville att han skulle följa med mig ut och köra bil, men bara för att vi inte fått papprerna än så ville han inte >.< kanske lika bra men jag börjar bli riktigt otålig, vill ut på vägarna och sätta skräck i folket! Men fick en kväll med min far iallafall! För jag och pappa och lillebror åkte till jakan för att köpa skor till bror och jag ville också med, e klart, skor e ju inte så förjävligt att kolla på. Och det blev ett par Fred Perrysar också, tänkte åka in till City imorn och kolla lite på priserna på de där inne och kanske om det finns några billigare. Men mina fötter avgudade de skorna och nu ville jag faktiskt ha ett par riktigt sköna! Vilket jag ockå fick :D Vi kollade på kläder och annat i outleten också och jag hittade massor men plånboken gillade inte allt jag hittade så det slutade med att det inte blev någonting! Middag på Burger king sen! Whopper! Bror försökte tvinga mig att smaka hans med äcklig sås på! Jag vägrade! (smart!) sen har han också fått världens jävla märke på näsan för att han igår kastade sig på sängkanten när jag "lufttacklade" honom. Aja han e rolig min bror i vilket fall som helst! Måste plugga Naturkunskap nu! Damp!


Kreta

Känslan av att vilja komma iväg bara ligga på en solstol och bara ta det lugnt blev något så in i helvete stark idag så jag gick in och googlade på sistaminutenresor och det finns möjlighet att komma till Kreta för 1500 nu och då i en vecka! Har ju fått pengar för Ozzy nu och eftersom att försäljningen av honom tar så pass mycket tkr jag att pengarna jag fick för honom kan få gå till att betala min sorge period efter också! o.O

Igår

Skrev ett jätte bra inlägg igår som av någon anledning inte har sparats. Damp. Aja.

Jag börjar störa mig oerhört mycket på sättet jag skriver, jag bloggar ju för min egen skull. För att jag ska komma ihåg saker och egentligen ger jag blanka fan i om någon läser vad jag skriver eller inte. Men sen blir jag inspererad av alla blondinbellor och kissiessar och allt va de där "stora" nu heter, och det är klart att det skulle vara roligt. Detta har dock ineburit att jag totalt hoppat över att skriva saker som ligger mig nära om hjärtat och som jag själv kanske skulle vilja läsa om en massa år. Nu verkar det som om jag skriver till någon annan än mig själv, och det känns verkligen inte rätt. Såg igår filmen Skicka vidare med han den där lilla jätte söta killen, och den var verkligen hur fin som helst och i slutet var ögonen helt fyllda med tårar för då slog det mig igen, döden kan komma när som helst och det gäller att ta hand om de som man har omkring sig. Jag vet inte egentligen, mår inte så värst bra nu, det är jätte jobbigt med allt. Ozzy tar upp en väldigt stor del men sen är det också en massa annat gammalt skit som kommit upp till ytan bara på grund utav detta. Jag som mått så bra så himla länge. Utan cigaretter, utan alkohol och utan mycket, men med så mycket som får mig att må bra. Alkoholen har jag hållit mig undan väldigt bra faktiskt, inte på flera helger nu, trodde att abstinensen skulle bli mycket värre men så farligt har det inte varit. Cigaretterna vill jag inte ha, men jag vill ändå, för den gör mig ändå så lugn när jag är mitt uppe i det, nu känns det som om en attack är på väg och jag vet att om jag går ut och röker så kommer den inte att komma, men jag ska övervinna det. Ingen attack och ingen cigg. Ganska enkelt. Snart är mamma hemma också. Det känns riktigt bra för att sitta hemma själv när jag mår som jag gör är inte det bästa. Iallafall jag måste ta och skriva på Naturkunskapen nu också.

Idag var också dagen jag blev elevråds tant, det blev lite huxflux men det ska nog bli bra, om inte annat ser det bra ut på CVt.


Av allt

Av all skit som det va jag skulle göra så har jag inte gjort någonting. Blev alldeles för förstörd psykiskt för att orka och när mamma inte va hemma blev det hel hemskt! Så jag åkte ut till Bro stallet där Åsa tipsat mig om att det skulle hållas lektioner utav ngn tränare, så jag tänkte att why not, skönt att komma ut och lufta benen. Och det var det verkligen! Träffade på en massa folk som jag inte träffat på en evighet. Och tränaren var en ridlärare från Berga. Åsa och en hel del andra verkade gilla henne, men jag med mina förutfattade meningar om berga folk hade väldigt svårt  att ta henne på allvar. Träffade också på Suzanne, Tina, Tarja och Iida vilket var jätte trevligt =) Men nu ska jag börja rida Diò iallfall =) ska bli jätte kul .

Pluggar

Vet inte exakt vart jag ska få orken ifrån, det är så mycket jag vill hinna göra idag.
- Bli klar med labrapporten
- Göra instuderingsfrågorna i Naturkunskap
- Skriva ner alla franska glosor som jag med 90% säkerhet vet att jag kommer få imorn, (bra att vara ute i god tid)
- Räkna lite matte och se till så att jag fattar ordentligt.
- Måste damsuga i rummet eftersom att pappa har hållit på och borra i väggar och skåp så det e fnösel överallt.
- Rensa iordning bland alla hästprylar, vad som ska säljas och vad jag ska behålla.

Nu är jag helt fast på den där labrapporten ska skriva en diskussion om själva labben och jag är totalt lost, det är där jag har möjlighet att tänka till och kriga för ett högre betyg. Sheat Naturkunskap är verkligen inte min grej!

Det blir alltid värre framåt natten?

Av någon anledning började jag tänka på just den låten och det fick mig att börja tänka. Värre på vilket sätt? Inte bara för att det är natt, det har jag svårt att tro, men värre för att för många människor är natten den tiden så man är ensam, börjat tänka, gå igenom vad som hänt under dagen. Det är just det jag håller på med nu, tänker igenom allt som har hänt och kanske med lite tur ska allt bli bättre om sakerna får bearbetas. Att sälja Ozzy, jag förstår fortfarande inte hur jag kunde få det att hända, det känns inte verkligt. Det tog ungefär ett år för mig att fatta att jag hade egen häst, nu är ju frågan hur lång tid det kommer ta att inse att han inte är det längre. Det roliga var iallafall att jag kunde se i Jennys ögon att hon var lycka lycklig och exalterad idag som jag var för ca 2 år sedan när det var jag som tog över ägandet utav honom. Farvälet till honom var dock något så hemskt så att det är omöjligt att beskriva, men det känns ändå som en dikt jag lästa för länge sen som jag nu inte kommer ihåg, men det va typ:Farväl är ej föralltid, hejdå är ej farväl i mitt hjärta finns du alltid. Eller vad det nu var, men det känndes bra iallafall. För det är inte ett farväl, jag får åka och hälsa på och rida honom när jag vill! Jag har förköpsrätt på honom om han säljs igen och jag vet att han har det hur bra som helst! Men det tar! Fy fan vad det tar! Sen förutom det är det annat jag tänker på också, träffade Carro idag, nu är det ca 1 månad kvar till lilla Sverker/Sverkelina kommer att ploppa ut och det får också min hjärna att gå igång någe ordentligt. Ska jag någonsin få min Benjamin? Kommer det någonsin finnas någon person som jag kommer kunna ha barn med/vilja ha barn med? En person som jag vill dela resten av mitt liv med? Inte för att jag har bråttom eller så men visst skulle det kännas skönt att veta att även jag kan älska och bli älskad i gengäld. Bara lite, inte bara av familj och vänner utan någon som ändå skulle kunna vara en pojkvän. Men jag ska inte leta, inte vara för på, inte vara för dryg, inte vara för snäll, inte vara för elak. Aldrig bete sig som den man egentligen är utan alltid vara någon annan för att omgivningen ska uppskatta mig, eller ogivningen kanske är lite att ta men iallafall killarna, och spec om det är ngn jag gillar. Nu har inte det hänt på väldigt länge och den gången gick det rent sagt åt helvete. Gången innan det som jag hade pojkvän, my god, fy fan vad elak jag var mot den människan, utnyttjade honom för att jag skulle må bättre. Jag skäms. Skäms så mycket att det bara skriker om det. Ingen ska behöva stå ut med det, ingen, och när han väl sagt ifrån (det var bara det jag väntade på) nu ett halvår sen. Över 1 år sen vi gjorde slut, så skrev han till mig på pea och frågade hur jag mår? Dryg och elak mot den där människan som jag e så blev det ett sånt svar också. Han förtjänar det inte ens. Det är jag som ska ligga på alla fyra och tigga om ett förlåt, me´n jag vill inte! Jag tycker inte om människan och vill inte ha något med honom och göra, varför då hålla på?  Kanske det dock är just därför jag inte kan ha ngt, för att jag är så elak som person, och killarna jag vart tillsmmans med har ju vart så oerhört snälla. Behöver ngn som kan säga ifrån men vem orkar ta del i ett sånt förhållande frivilligt? Inte jag iallafall! Så varför skulle då göra det med mig!

Hata snoppar


Pengar

Idag har jag lite pang bom fått in 6210 kr. 210 kr eftersom jag var inne i stan och delade ut lappar till folk. Det slet ordentligt på ryggen och en jävla massa ont i fötterna. Stå en hel dag och säga: Hej! (personen tar en lapp) Varsågod!
Eller Hej! (personen nekar lappen) Tack ändå!
Och hela tiden log jag som en galning, sen bara för att man står och delar ut lappar inne ii stan verkar folk tro att man är en levande karta, vart ligger det? hur kommer jag dit? osv. Jag är ingen expert men jag försökte iallafall. Sen att en gubbe va riktigt äcklig och tog på mig gjorde ju inte det hela bättre. Iallafall, efter det käkade jag Sofi och elli på donken där jag började prata om en massa saker som stör mig. Tex. personer som har knästrumpor som sticker upp ca  1 cm ovanför kanten på stövlarna! Det ser bara smaklöst och slarvigt ut! Usch!

6000 fick jag för att jag sålde ozzy, fy fan vad hemskt det var. Jag grät som en galning och det var hemskt som satan. Usch..


Egen sovmorgon

Råkade visst vakna lite sent imorse, tack å lov att mor min kom och väckte iallafall. Det finns många olika anledningar till att jag tycker om att mamma jobbar så nära mig, en e den att hon kan skjutsa in mig till skolan när sånna här saker händer, inget jag förväntar mig men dock vädligt tacksam över. Utöver det var jag på min första svenska lektion idag, så kan det gå när jag lovat en viss Elli att jag ska luncha med henne utan att kolla på schemat innan. Suck. Dock va det lite intressant fick gå igenom vad som kunde komma upp på en arbetsintervju, de va trevligt =) Dock vet jag ju redan att mitt CV knäcker och jag äger på intervjuer då jaga fck jobbet jag sökt! Woho!

Min Sofi hade köpt min choklad också :D Kärlek till henne så efter plugget åkte jag upp till henne för att hämta den, vad där väldigt länge och vi pratade en jävla massa skit och sjöng singstar och grejer. Iallafall slutade det med att jag glömde min choklad.. =/

Krig och Fred

Dagen har inneburit väldigt mycket krig mot en massa olika saker, först och främst var det franskan som skulle pluggas på, läxförhör idag och jag hade bara fokuserat  på Historian så jag fick råplugga på vägen in för att sedan göra halvt bra ifrån mig, det va en mening som jag hade 0 koll på vad det skulle vara för något. Annars tror jag det gick rätt bra. Lunchade uppe hos mamma eftersom ingen av mina sk. vänner ville äta med mig =/ men fick sällskap av Elli att byta kappa iallafall, så nu har jag en S med knappar som sitter kvar! Dock ska jag få de fastsydda på affärens bekostnad om knapparna på denhär kappan lossnar. Palla betala över 1000.- för en kappa som går sönder. Suck. Aja på väg hem från stan bestämmde jag mig för att ta och plugga franska iallafall så jag lär mig den där skiten ngn gång. Il Elle Chez och monsieur och allt. Franskan har jag dock inte slutit fred med än, det har jag dock gjort med historian. Äntligen färdig :D Så nu ska jag bara hålla tummarna för ett högt betyg.  Så nu ligger jag här i sängen som är fylld med en massa papper, en pärm, en tom stor påse, väska, ipod, telefon, block x2, tv kontroll, prydnadskuddarna och under allt detta ett överkast och sen det vanliga: Lakan, täcke, kuddar, gräs, grus, kantareller och en liten liten flodhäst! Men flodhästen kommer bara ut på natten och hoppar studsmatta på min näsa när han tror att jag sover, men jag brukar vara vaken, ock tycker jag om den lilla filuren, han heter Sven.

Aja adjö


Kappa och Slappa

Fortsätter med rimmandet så diss på dig Sofi xD

Nejmen iallafall dagen gick till så att jag började med att dra mig ner till vårdcentralen för att kolla på de där gigantiska köttsåren jag har på benen. Efter det blev det till att kriga sig till skolan där jag träffade på mamma innan för att lämna över Jensen matkortet så hon kunde köpa en macka till mig eftersom att jag skulle direkt på jobb intervju efter skolan. Eller lektionen korrekt sagt, hade ju bara historia. Det gick oerhört bra faktiskt, hamnade i samma grupp som Viktor, Mårten och Varasch (stavn?) och jag va den som jobbade mest. Stolt. Och de va ju faktiskt väldigt bra att jag fick lära mig  Power point förra året för då kunde jag flasha lite med mina datorkunskaper. Iallafall så blev det att jag efteråt satte mig på 4an och åkte bort tillk vallahallavägen 92 där jag var på jobb intervjun. Kändes riktigt bra faktiskt men vi får se hur det blir. Väl hemma satte jag mig framför datorn direkt för att skriva vidare på historian vilket jag också gjorde. Stolt. Kommer nog att vara klar till imorn. Eller jag ska vara klar till imorn. Hm, sen ringde pappa lite förvånande upp och frågade om jag skulle med på bio, batman, jag e inte den som är sen att tacka ja så då blev det bio. Och en Kappa blev det inhandlat också, as fin va den =) Men så klart så lossnade en knapp när jag kom hem så det blir till att åka och byta. Ska tydligen köpa en större storlek då också  ^^ Kontraktet skrivs nu på lördag, det blir att Jenny köper honom.

Måste påpeka att de första 10 minutrarna av bion satt jag och luktade på popcorn då ngn dum jävel bakom mig tagit av sig skorna. Det luktade as äckligt.

Sim och Rim

Haha ja rimma gjorde det iallafall men så mkt mer rim lär det inte bli idag. Försov mig imorse. Vaknade vid halv 9 och som det är på måndagar börjar jag 9. Suck. Anledningen var ju att världens underbaraste lilla katt kom in till mig vid 4 tiden och ville vara sådär underbart mysig och väcka mig, för sova ska jag ju inte få göra, obolo den lila grisen. I vilket fall som helst så krigade jag på mig lite kläder snabbt som fan hemskare har jag inte visat mig inne i stan någonsinn. Jag skäms, men det e bara små i landsproblem, palla lixom. Finns ju så himla mycket värre. Efter det fick jag träffa lilla Sofi xD och det blev den veckliga rutinen i simhallen och nu simmade jag en hel j*vla kilometer. Stolt som få men Sofi skulle ju så klart vara liiite bättre och simma en kilometer och 50 m. Väl hemma igen så blev det till att sätta mig framför datorn och skriva på historia arbetet. Vilket jag gjort någo fruktansvärt bra! Verkligen jätte stolt över mig själv! Att lilla jag pluggar, det är verkligen något att minnas. Minnas att det var nu det började, för jag vill hålla fast vid det. Tänker hålla fast vid det.

Nu är mamma i telefonen med Jenny och känner att det kanske inte är bästa tillfället att börja skriva ner mer om den lilla underbara. Speciellt inte när jag vart på ett sånt pms humör hela dagen idag, ena sekunden så bölade jag för att allt bara går fel, det var världens grej att jag inte kunde hitta min bikiniöverdel och sen att jag inte kunde få tag på mamma va någo för hemskt. Så då blev jag sur och grinig för det och  sen när jag väl fick henne på luren bröt jag ihop och när jag väl va hemma började jag gorma på min lillebror. Vilket jag nästan hade rätt att göra men a iallafall. Det  känns bara så jävla konstigt igen, trodde att den här känslan av olycka var borta, men det som är skönt att veta nu det är att just nu är det Ozzy som har den stora delen i det. För i grund och botten mår jag bra, och när jag väl får min lilla näckros nere ovanför den vänstra yttrersta fotknölen då är allt förbi på riktigt. Då är det ett avslutat kapitel, och på tal om det så känns det som att det verkligen är dags att bränna boken om honom, men innan det är gjort vill jag träfa honom en gång till. Läsa första sidan för att minnas att boken inte var så bra. Jag vet ju om det, att det aldrig kan bli han och jag igen, men jag saknar honom, men framförallt vill jag bara veta hur han har det..


Ocean Hornline

Så länge har jag tänkt på det och vetat om det men hade ingen aning om att det skulle bli så jobbigt som det ändå blev. Träffade Martinas kompis Jenny idag som är väldigt sugen på att köpa honom, och han har det ju verkligen så bra där borta! Han är jätte fin och det verkar verkligen som om han njuter av att vara där, långt bort från all stress som han fått stå ut med medan han var med mig, men så e det när man e en sån där citybo. Jenny verkade vara jätte go också, seriös och oerhört trevlig, kanske inte bäst på att rida men där ska han ändå bara få gå i hagen och ut i skogen, bara få vara häst helt enkelt. Fy satan vad underbart han kommer att få det. Men det tar på mig, fy fan vad det tar, och nu är det inte ens bestämmt att han ska säljas till henne, visst att han ska säljas men inte när och till vem. Men nu är det verkligen på riktigt, och så nära också. Det är en helt annan sak. Jag bara grät och grät på vägen hem därifrån och nu känner jag hur ögonen fylls med tårar igen, jag vill inte sälja honom, jag vill verkligen inte, vill att han ska finnas kvar med mig så vi kan ha alla de där så underbara tillfällena tillsammans som vi ändå har haft.





De få som ändå läser min blogg bör inte fortsätta nu då det här bara för att jag själv i framtiden vill kunna minnas alla underbara tillfällen jag och min Ozzy hade.

Det var snart 2 år sen som jag, mamma och pappa åkte upp till Helena för att hämta hem honom. Vi hade redan tidiare hittat stallplatsen ute i bro som han skulle få stå i, alla saker var köpta och det var bara min lilla gris som saknades. Nu känns det där väldigt avlägset med tanke på hur mycket jag har ändrats som person sen dess 2 år går väldigt fort och mycket hinner förändras. Men jag kommer ihåg när vi stannade på Mc donalds i Uppsala pappa gick iväg och handlade mat medan jag gick bak i transporten för att se till att an inte låg död på golvet. Jag kommer håg hur nervös jag var för att någonting skulle hända den resan. Ingen försäkring hade han då heller. Första gången han släpptes ut med sina nya hästkompisar så la han sig ner i leran för att rulla, täcket blev helt förstört efter den dagen, Babblo och Fenja va ju så onda mot honom. Men så roligt de fick det sen. I början när jag red honom och jag la upp shchema hur han skulle ridas och så, bara för att han skulle må bra, och så har det ju fortsatt, allt jag gjort har jag ju gjort för honom och så är det fortfarande. Det är ju därför som vi måste gå skilda vägar.

Klarar inte av det här nu, har precis legat och gråtit och delat minnen med mamma. Så nu kan jag verkligen inte skriva mer. Men sen så ska det komma.

Bröllop

Igår så blev de man och hustru, min faster och hennes karl. Vigseln var oerhört vacker och jag tror att det var få ögon som var torra. Mina var det inte i vilket fall som helst. Men eftersom att det var en hel del småbarn så blev det också en hel del flams. En av de där ungarna sa mitt under vigseln att "du har redan sagt det där tre gånger" många skrattade ju lite och tyckte att det var roligt men när det var så att jag hört honom skrika: Vart finns all gratis mat? så hade jag riktigt svårt att se det humoristiska i det. Jag blev bara väldigt irriterad, framförallt när föräldrarna verkade skita totalt i det. Aldrig att mina barn skulle få bete sig så respektlöst! Men iallafall så var det annars oerhört vackert, men något så in i helvete kallt och ändå hade jag strumpbyxor, extra tröja, halsduk och jacka. Men så e det väll som man ska ha ett utomhusbröllop i september. Efter vigseln drog vi oss vidare till hembygdsgården där själva festen skulle vara och det va riktigt trevligt faktiskt, jag fick agera lite barnvakt åt dem så jag fick hålla en hel del koll på dem också men de va bara trevligt, dock hade jag väldigt svårt för den där lilla "var e all gratis mat?" ungen men det gick som det gick. I slutänden verkade som alla somnade ändå, jag sov rätt ordentligt själv också så jag ska väll inte säga ngt xD men ändå. Det va lite roligt att upptäcka att även medelålders människor kan vara hyfsat oredentligt berusade, väldigt ordentligt berusade. Sheisses.

Bättre sent än aldrig

Äntligen nere på landet efter mycket om och men. Åkte iallafall iväg in till stan med 11 tåget för att möta Elli som jag skulle luncha med. Det blev Kebab på falafel kungen så det va najs ^^ Han i kassan va relativt läskig, han höll på att lägga aioli på mina pommes och så o.O usch! Tydligen så kallades det att flirta.. Suck. Bara för att jag var lite finare än vanligt idag eftersom att det var skolfoto. Blev faktiskt bra på det enskilda tycker jag så då e det bara att hålla tummarna för att det ska bli bra på klassfotot också =) Efter det blev det Naturkunskap och idag va Andreas och Lamin tillbaka igen så vi hade ju lite roligt =) Min grupp gjode bästa grejen xD få ett ägg att inte gå sönder, värsta störtkryckan och sen fallskärm på det xD inte för att fallskärmen kommer göra någon skillnad men bara för kul =) Men nu sitter jag här iallafall, med datorn i knät mormor i soffan och morsan irrande någonstans. Måste lägga ut bild på brorsan sen också xD vilken jävla lirare xD


Har fått en ny fiende också, den rosa jävla ballongen! Men jag ska vinna! Jag ska blåsa upp den o.O

Myggbett

Jg hatar myggbett! Jag brukar aldrig få myggbett! Nu har jag hur många som helst och de kliar så in i helvete och de e på benen och så rakar jag mig och sen KABOM världens största köttsår ojojojoj vad jag jublar. Nej fy fan. Sen har jag också på mimndre trevliga ställen som gör att jag inte kan gå ordentligt! Det ser ut som om jag blivit påsatt där bak eller bajsat på mig eller ngt. Fy fan! Mirakelmedel som mördar myggor? JATACK

Chatten

Mikaela - volontärarbetare? =) säger:

haha det e klart ! de e ju enda anledningen till att jag vill umgås med dig jue o.O bara för att du kan franska har du inte fattat det xD


Mikaela - volontärarbetare? =) säger:

jorå mina bästisar är liute bortprioriterade för tillfället xD


Mikaela - volontärarbetare? =) säger:

men ändå ^^


Frida~ säger:

jo, jag ahr fattat det!


Frida~ säger:

åå, stackars bästisar


Mikaela - volontärarbetare? =) säger:

joo jag vet .. men snart ska de få vara med och leka igen


Frida~ säger:

okej, men va snällt av dig


Frida~ säger:

jag leker med min svenskabok och engelskauppsats


Frida~ säger:

men inte just nu


Mikaela - volontärarbetare? =) säger:

haha men gud va elakt av dig! Palla leka med datorn men inte dina böcker o.O


Mikaela - volontärarbetare? =) säger:

men imorn på historian lär khmererna få leka med mig igen


Snällhet

Jag pallar för fan inte, jag mår för fan inge bra, inte alls om jag ska vara helt ärlig och så kommer jag till skolan hoppas på att klassen ska vara densamma men inte då, bara på några dagar har de blivit total kaosade. Vi kastar papper på varandra och spelar musik högt som in i helvete! Fy fan kan inte staten tillåta att man sjuter människorna i huvudet. När man inte ens visar hänsyn när klasskamrater säger till så är något allvarigt fel! Visst jag har kanske inte vart den mest tysta undner mina dagar men jag slutade ju om någon i klassen sa till mig. Lärarna kanske jag kastade lite skit på men andra elever tycker jag fan att man kkan visa lite respekt för. Uner naturkunskapen blev jag så jävla förbannad att jag gick därifrån och när folk säger att våran klass är så tråkigt och allt va det är, låt det vara så då?! Vill du ha roligt åk till grönan eller något för fan! I skolan går vi för fan i skolan, gå från lektion eller något , och visst ojojoj jag måste vara för att mamma och pappa tvingar mig. WHAT EVER?! Ut med packet! För fan!



Sofi :D Jag vet vad låten heter :D

Yves larock rise up


äggskal

Dagen hitills har gått ut på att hjälpa morsan med att skala ägg, det kanske verkar vara lätt men det e de ta mig fan inte. Äggskalet vägrade lossna och när det väl gjorde det fick man med sig i princip hela äggvitan också. Suck. Så efter ett tag pallade jag verkligen inte längre morsan fick ta över så satte jag mig och räknade matte istället. Mycket enklare men nu fastnade jag på ett jävla tal om någon linjär grejs som skulle vara y=2x+1 och lala något Q=a vad är a? Får gå tillbaka till det igen senare när hjärnan e lite mer på g. B kursen är inte den enklaste! Febern har gått ner nu iallafall så idag blir det till att gå till skolan! Historia och Naturkunskap på shemat. Woho!

Haha fick precis reda på att Jojjo inte skolkar idag, även om det råkade vara så att det är så att de har ngn samarbetsdag! Duktig flicka! Våran gamla tid som skolkare verkar vara förbi xD Jag kommer ju lixom också dra mig iväg till skolan idag. För typ ett år sen skulle jag Aldrig ha gjort det i mitt tillstånd men va fan kan ju inte missa mer av skolan. Hur låter jag egentligen! Känner verkligen inte igen mig själv. Men detta är ju faktiskt bara positivt!

Såg en video idag på MTV som drog igång lite gamla minnen.

Jag: Mamma! Fatta gammal låt det här e! Vilka minnen!
Mamma: Vadå från 6an elr?
Jag: Nää, 6års!

Då kan man snacka gammal låt.


suck

Idag kännde jag mig faktiskt frisk så jag bestämmde mig för att fine jag tar och e med Sofi, kul kul tänkte jag så jag följde med henne när hon simmade. Av den anledningen att jag inte var riktigt 100% kry än men jag promenerade med henne fram och tillbaka medan hon tränade, fick en jävla massa skit sagt och jag hade det väldigt trevligt. Efter det drog vi oss hem till Vili där det blev ännu mer prat och garv när vi kollade på youtube klipp. Dock började jag här känna att jag kanske inte var så kry som jag hoppats på och när jag väl var hemma igen, klart som fan att jag ska ha fått feber. Suck. Men imorn ska jag kriga! Vill verkligen till skolan imorn, vill inte hamna efter och så. Visst jag kämpar på rätt bra här hemma tycker jag men ändå. Det är inte samma sak. Att jag ska vara med på idrotten på Fredag känns ganska avlägset dock vilket är väldigt störande då jag VILL vara med. Palla vara sjuk.

Mål

Igår på den mentala träningen pratade Anna om att vi skulle sätta upp mål med vad vi ville göra med livet så som hon den där tråkiga människan i förra veckan hade gjort. Malin någonting som va gammal 800 meters löpare. Så jag satt igår och tänkte lite på vad jag ville göra och visst jag skulle ljuga om jag inte sa att jag ville ha en årsinkomst på 1 miljon och ha det bra med pengar och lixom ha "lyckats" med livet, men sen frågar jag mig också om det bara är det jag vill och där är ju svaret blankt nej. Jag vill hjälpa människor som bor i U länder. Varför ska jag som ändå har det bra jobba så jag kan få det ännu bättre rent ekonomiskt när det finns så många som krigar gärnet för att få maten att gå ihop? Människor som skulle jubla av lycka om de fick lära sig bra engelska och folk som bara var med dem. Mina ögon öppnades speciellt idag när jag låg i soffan och zappade runt på TVn och då fastnade på ett program på 8an. I krigszonen hette programmet som handlade om personer som var ute och hjälpte utsatta barn och som hjälpte dem att hitta en mening med livet. Här blev jag helt frälst och kände att under iallafall en sommar kan jag åka iväg och hjälpa människor, drar alla bara sitt strå till stacken så kommer vi nog i framtiden få en mycket bättre värld. Och jag skulle bli så glad om jag fick veta att jag varit en del av allt detta. Så direkt när programmet var slut googlade jag runt lite för att se om det fanns möjlighet för mig att kunna hjälpa till och skoja inte att det fanns ställen. Nu ska jag se till att planera det här ordentligt och bra också så det inte bara blir någon fix idè, ska också söka stependier och sånt då jag verkligen inte har råd att finansiera en sån här resa själv. 
 


Mina mål:

  • Göra något nyttigt av kunskapen jag får.
  • Arbeta som volontär under minst 4 olika perioder i mitt liv.
  • Få en årsinkomst på 800 000 SEK.
  • Få MVG i minst 70% av alla kurser jag läser på gymnasiet.
  • Få människor att fatta att världen inte är bara Europa och USA.

Den sista punkten tror jag folk fattar  att jag menar att vi inte bara ska rikta in oss på Europa och USA gällande världshistorian, i media osv.


Äntligen

Efter mycket om och men och bråk med daton har jag lyckats med att få upp bilden på min käraste!
Så vacker!


Är inte i skolan idag, känns lika bra med feber och allt. Suck. Låg och kollade på Anastasia tidigare, världens bästa film! Och jag somnade, då är det något riktigt farligt på gång. Visst den va på franska för att jag ska fatta uttalet bättre men det spelar verkligen ingen roll, kan ju varenda sång och replik på både svenska och engelska så hänger ju med i handlingen och så. Men att somna i den filmen får mig fan att skämmas. Har skrivit lite på historian också, vi har ju ändå historia lektion idag så jag kan ju jobba lite hemifrån, blir dock helt förjävligt skrivet, hänger ínte med över huvudtaget. Idag som jag skulle ha åkt och simmat med Sofi också.. Suck.. vill ju men det går verkligen inte.


sv dansband?

Den svenska dansbandsmusiken är inte helt förstörd!
 

Frågan

Vad är det då jag ska se till att göra, kännde mig inte alls bra idag, varken psyk eller fys, fråga mig inte varför för det kan jag inte svara på själv men jag kände mig väll lite låg bara. Något jag tycker alla ska ha rätt att känna. Kände det redan i början på morgonen att det skulle bli en jobbig dag men när jag kom till skolan känndes det nästan värre. Suck. Jag som alltid nu senaste tiden tyckt att det har vart kul och så blev nu med ens jätte uttråkad och ville bara hem. Inte så förvånande kanske med tanke på hur skoltrött och jävlig jag har vart tidigare, inte direkt så att jag kan förvänta mig att allt ska gå i en handvändning. Då var det faktiskt väldigt skönt att under Matten bara kunna gå med tanke på att jag inte läser den kursen. Sen hade vi första lektionen i mental träning idag, Det va intressant och nu sitter jag här och har precis kollat på ett avsnitt av prison break och lyssnar på Fur Elise. Får mig att tänka på min faster Eva vilket gör mig glad =)
Nu kom mamma hem så tänkte at jag ska ta och hjälpa henne och laga någon middag, e svin hungrig =)

Plugg och dans

Idag hade jag ju somsagt bestämmt mig för att studera inne i stan, visst mamma har sagt att man får mycket gjort inne på stadsbiblioteket men inte trodde jag någonsinn att jag skulle få så mycket gjort som jag fick. Det var helt galet, och förutom att jag nu kommit en riktigt bra bit på historian har jag också gjort klart en franska uppgift. Jätte tack till Frida för hjälpen då språk/franska inte riktigt är min grej dock så var boken jag lånade från biblioteket idag på engelska. Men det räknas knappt som språk längre enligt mig, jag kan det ju ^^ Eller ett språk är det ju men inte svårt lixom. Det är ju också så jätte störande för i historian ska jag skriva om Kambodja och khmer perioden där och det är lixom väldigt stort och intressant, de bygger tempel och boningar som är helt galet ungefär som pyramiderna men det finns knappt någon fakta om detta över huvud taget, det enda jag kunde hitta var i en Världshistoria bok från 80 talet och sen från den här på engelska och nu var jag ändå på stockholms stadsbibliotek där iallafall jag kan tycka att de ska ha fakta om sånt men nej det skiter de i. Störande men nu ska jag kriga för att få med Asien framförallt men även Afrika i allt det här med tanke på att vi i västvärlden bara ser på oss själva och skiter i allt annat, har skrivit ett inlägg om det här förut på playahead så struntar i att lacka ur på det nu och fokuserar istället på dansen som jag gick på efter  jag pluggat klart.

Idag var första dagen som jag började dansa på riktigt, eller det gjorde jag ju förra veckan också men nu på riktig lektion som jag betalat för. Vi fick gå igenom grundsteg igen och sen fick vi dansa två och två. Frida och Anton hade ju varandra men jag fick dansa med lite annat folk, den första som jag fick dansa med, HAHAHA nördigare kille får man fan leta efter. 0 taktkänsla, 0 koll på fötterna, glasögon (no offense), byxorna var uppe i armhålorna och en brunaktig t-skirt som var instoppad i dessa jeans från 70 talet. Tur iallafall att han går och tar lektioner i dans för en person som är sämre får man leta efter. Emil jag lovar dig du är bättre! o.O Snälla kom och rädda mig! Efter det fick jag en gubbe på 50+ som var skit duktig faktiskt, hade as kul när jag dansade med honom, han den sista också.

På tåget hem så var jag väldigt trött, med tanke på att jag inte vart 100%kry och hållit igång hela dagen tycker jag faktiskt att det är fullt förstårligt. Lite illamåeende hade jag också men det blev ett STORT illamåeende när en unge på tåget började äta snor.

Ozzy  update:
Tjejen från småland kommer inte, hittade ingen som kunde köra upp henne.
Martinas kompis som ridit honom några gånger är intresserad av att köpa. Hon ska tänka på det och höra av sig.


Oceanen

Nu är annonsen utlagd och min lilla gris är lite populär, det kommer en tjej den 21 från småland och kollar på honom, sen har jag fått svar från några via mailen också, det fanns några som var jätte intressanta, bodde i Bro och det känns ju faktiskt riktigt bra. Då kan jag ju åka och hälsa på honom. Nej det är svårt det här, måste ta och lyssna på alla och vad de har att erbjuda. Sen avgöra kanske, asså jag e inte van med att sälja hästar, vette fan hur jag ska betee mig ..

Produktiv

Även om jag mest legat i sängen hela dagen med datorn i knätså har jag ändå fått en hel del gjort. Jag har lagt ut annons på Ozzy. Satan vad det tog att skriva. Har länge vant mig vid tanken på arr han ska säljas men nu när jag tog tag i saken och skrev annonsen och la ut den så blev det men ens så verkligt. Han kommer inte vara min lilla gris längre, han kommer bli någon annans häst. Antagligen kommer han att fixa det hur bra som helst men ändå så blir man ju som hästägare lite nojig. Har tur som har mina smågrisar iallafall. Vill inte ens tänka tanken på att någon av de skulle försvinna, har till och med haft grintanten uppe i sängen idag. Iallafall förutom att lägga ut annons på Ozzy har jag också svarat  på annonser från folk som vill ha medryttare. Svarade på en som hade en häst på stäket dock ville hon ha en tjej som var +18 men kan ju chansa iallafall. Svarade också på en tjej som hade en D-ponny i Akalla, ringde och pratade med henne och hon va jätte trevlg. Sen har jag också äntlligen skrivit klart det där jävla CVt och ska ta och skicka iväg det till Arla. Va ju typ hur länge sen som helst jag va där och frågade så det gäller väll att sluta skjuta upp saker. Förutom det har jag också skrivit en del på historia arbetet. Eller gjort en tankekarta och ställt frågor iallafall. Imorgon blir det till att åka in till stan och gå på biblioteket innan salsan. =)

Sover

Inatt sov jag så där överdrivet mycket igen. Somnade runt halv 1 skulle jag tro och vaknade vid 11, sen låg jag ju klart kvar i sängen ett tag också då det är så jobbigt att gå i trapporna. Träningsvärken har ju inte försvunnit än på långa vägar. Suck. I skolan håller vi på med ett slags Asien projekt under historian, vilket jag tycker är jätte bra, vi i Europa är ju så vara inställda på att lära oss om västvärldens historia och västvärlden över huvud taget tycker det är riktigt bra att vi får lära oss om Asien också. Men då kommer det där med att hitta fakta om det, vilket verkligen inte är så enkelt med tanke på att ja, hela västvärlden e så insatta om bara det som är vårt. Jag har tex.  bestämmt mig att skriva om khmer perioden i kambodja, det var då alla stora tempelbyggnader uppkom osv. Väldigt intressant och borde finnas hur mycket fakta som helst men nej, när jag googlar hittar jag bara skit. Vill inte googla så mkt heller för jag vill ha lite bättre källor än internet. Ex. wikipedia bästa källan? Nej. jag vill ha böcker, så jag kolkar på bibliotekets hemsida för att se vad det finns för böcker, det enda jag kan hitta är en på engelska från 70 talet. Oj vad jag jublar. Nej jag ska och dra mig från datorn och försöka hitta lite böcker, kanske tilloch med åka in till stan. Vill verkligen komma igång med det här, Känns ju bra när jag är motiverad till att göra det också men då ska det inte finnas någon fakta.

Sen ska jag ju orka pallra mig upp ur sängen också..

Vet

Nu vet jag varför jag todigare under dagen inte kännde mig som mig själv. Uppenbarligen är jag nog inte van vid träningsverk och att vara sjuk. Somnade ju här i eftermiddags och sov mitt på dagen, inte likt mig. Inte heller likt mig att ligga en hel fredagkväll utan att knappt orka ta mig upp ur sängen. Det va nog lika bra att jag inte åkte till Fruängen idag. Vi får se om jag pallar gå ut imorn men tror det är en dålig idè då jag så gärna vill vara bra på söndag då jag ska in till stan och dansa första riktiga lektionen. Innan hade jag tänkt dra mig till stadsbiblioteket och kolla ut lite böcker till nya historia grejen. Hålla tummarna för mig.

.

Känner mig inte riktigt som mig själv nu. Vet inte eaxakt vad det är, men något är det. Men jag ska kriga och på tal om det, igår krigade jag ju som fan för att det skulle gå braför oss, det känns av idag, herre jävlar har sån ont i hela kroppen att det är omänskligt. Tror inte min kropp är gjord för sport.

Fuskare?

Idrottsdag idag då. Krigade som fan men det gick inge bra ändå. Suck. Förbannat. Vi förlorade typ hela tiden och jag va så inställd på att vi skulle knäcka.. Aja. Vi tar igen på ngt annat sätt ngn gång.. Som vanligen var det ju dock så att motståndarlaget fuskade och dommaren va blind. Ömn. Inte säker men hela klassen verkar vara rätt taskiga förlorare. Men vi hade sjukligt rolgt iallafall.

Har tänkt lite idag på hur det känns att bo hemma och så. Jag trivs jätte bra och tycker det är skönt att bo hemma. Under året jag bodde på Berga och hos Josefine så hände det dock ngt, jag har växt upp och hur mycket jag än älskar mina föräldrar och allt så känns det ändå som om jag inte borde bo hemma. Pengarna för dt har jag verkligen inte vet verkligen inte hur jag ska få dt att gå ihop, men det känns inte riktigt rätt att bo hemma bara. Det e många som bor hemma länge, det vet jag. Men jag vet inte vad det är, kanske är jag något mognare än andra, kanske inte, vad jag vet däremot är att det är skönt att bo hemma och jag tycker det är underbart! Det tycker jag verkligen! Men frågan är om jag trivs med det.

Börja skolka ?

Har ju som sagt bestämmt mig att jag inte ska skolka alls nu för tiden, men det känndes verkligen som att jag skulle göra det idag. Krigade dock som fan för att sitta kvar och inte få frånvaro, visst jag kanske vilade ögonen och smsade lite under tiden. Men jag var där! Det var ändå det viktigaste, det var ju hur många som helst som drog under rasten. Jag stannade kvar iallafall tillsammans med Elli, Frida och pojkarna. Vi hade rätt bra utsikt där uppefrån, dock inte på föreläsaren men på de andra i klassen som satt där nere. Mohaha xD Verkar som om vi har en toffel i klassen. (Han jag krigade mot igår i Rom spelet) >.<

Haha juste på tåget hem så råkade jag skämma ut mig rätt ordentligt. Tåget var tvungen att stanna pga. ngn anledning som jag inte är helt 100% säker på. Det var säkert nödvändigt iallafall. Så vi står stilla där ett tag och jag kollar runt lite i vagnen. Då helt plötsligt åker det förbi ett tåg och oberedd som jag va hoppade jag till och flämtade till höögt och ljudligt. Folket omkring mig bara stirrade. *suck*

Imorgon så ska jag dock vara med på min första idrottsdag sen i 6:an typ. Ojojoj vad jag ska kriga. Har förvarnat alla att jag inte e så bra så de  e medvetna iallafall. Göra mitt bästa, det ska jag däremot göra. Ingen ska kommaoch säga att jag gjorde dåligt ifrån mig efteråt.

Seg dag

E inte på humör för att skriva idag, men känner mig lite "illa" tvungen. Jag e trött. Riktigt trött spec i fötterna. Eftersom att jag gjorde det så oerhört smarta med att ta på mig de högklackade (asfina) stövlarna utan att tänka på att jag efter skolan skulle gå omkring genom i princip hela stan och kolla på kappa och dylikt åt mig, skor åt Milla och byor åt Sofi. Började med Milla på söder och avslutade med Sofi någonstans på ngn tvärgata till sveavägen långt bort åt helvete.

Väl hemma var det bara att sätta mig ner och börja plugga också. Franska glosor och så e dt ngt litet läxförhör i historia på fredag som jag vill göra riktigt bra ifrån mig på xD Så jag krigar =)

Skola och simmat

Tillbaka till skolan igen efter helgen och det känndes jätte bra, ville komma tillbaka och träffa folket igen men framförallt få hjälp med det där matte talet som jag krigat med under helgen men inte lyckats reda ut men när Saad förklarade så blev det väldigt enkelt på en gång. Kännde mig oerhört pantad med all rätt, det var ju väldigt enkelt faktiskt. Sen var det franska också, inte lätt fortfarande men jag krigar på. Ska inte ha ett enda G nu på gymnasiet ska verkligen kriga. Ingen ogiltig frånvaro heller. Lunchade gjorde jag med mamma och pappa nere på det där lilla aset. Var inte sugen alls på kina mat men så fick det bli iallafall. var inte så förjävligt iallafall det blev det klassiska, ris, friterad kyckling och söt sur sås. Efter maten blev jag lite småförälskad igen, denna gång i en BMW som pappa fått låna medan våran va inne på service. Den här gick på ca 500.000 en 0a för mycket för min budget men ändå, billigare än min Eleonor. Nej fy fan det är bara att spara och kriga.

Simmade med Sofi idag också, det blev 34 längder = 850 m. Stolt .

På torsdag är det Jensen spelen också, då ska jag vara med i någon kon lacross och Catch the flag. Har aldrig vart direkt peppad till att vara med i sånt här men nu vill jag och nu ska jag. Pojkarna ville att jag skulle va med i Volleyboll också men det vägrar jag! för klassens skull o,O

RSS 2.0