Vattenbrist

Helt slut, helt totalt jävla slut efter en dag fylld av ingenting. Eller jo, jag vaknade gick upp för att försöka äta ngt men hittade inget och var alldeles för trött och seg för att orka laga mat! Mackor hade räckt. Senare tog jag kraft till mig för att städa rummet. Det blev as bra, bäddade rent och så, nu ser det förjävligt ut igen. Gick ner och sov efter middagen så. ´Mådde illa och e helt slut. Farsan säger att det är för att jag inte druckit ngt. Det kan jag nog hålla med om. Men i vilket fall som helst så har jag fått lite färg på mig iallafall :D tack för solen =)

Kallhälls maffia??

Vaknade och såg till att göra det som behövdes göra, bädda, äta, dammsuga och göra rent fylle hinken. Har stått sen i fredags och har inte pallat göra rent den ordentligt,  bara hällt ut det som var i. Sen fick jag lite småpanik, min telefon höll på att dö och jag kunde inte hitta någon laddare! Ringde upp morsan som berättade att min bror tagit med den hem till en kompis på andra sidan kallhäll. Och eftersom att  han var för lat för att gå och lämna den fick jag stressa halvt sönder mig för att telefonen skulle få hinna ladda lite och sen dra vidare till jakan för att hänga lite med Sofi där jag skulle vara 3 för vi skulle gå ut med hundarna. Jag var helt slut efter promenaden på ca 15 minuter, det verkade hundarna också vara så jag har väll inte allt för taskig kondis. xD Vi gick sen och kollade i jakan centrum, jag vill ha ett par skor! Har hittat mina skor! Men de hade inte min storlek -.- palla att alla ska ha 37or. Fanns typ inga 37or kvar ngn stans och de enda som fanns såg ut som stryk i princip. Kanske inte alla men jag vågade inte riktigt handla heller, fråga mig inte varför. Det slutade med att jag gick från centrum med 3 linnen, plånbok, mage full av Tasty macka, trötta fötter och en trött Sofi. Men utan min väska, vill verkligen köpa den och den e inte jätte dyr heller, men jag vågar inte. Snyft.
Senare tog jag och Sofi bussen upp på höjden där vi promenerade in till hennes pojkvän Vilis familjs lägenhet, Vili var inte hemma men vi gick in ändå. Sofi bor ju fan där så. Så vi tog en kopp kaffe och spelade lite kort. Chicago, jag vann. Efter mycket om och men dock. Chicagos som inte gick in, och köpstop och en massa skit -.- Men jag vann :D dålig vinnare? Lite kanske.  Vann också över henne i vänd tia. Förlorade dock STORT i stress. Grattis =D Gick relativt dåligt för mig i slav och president dock men den gav jag inte upp innan jag blev president. xD
Och alla ni som tror att ni inte är så bra på guitar hero, jag lovar jag är fan inte bättre. Kunde inte köra en enda gång utan att bli ut buuad >.< men igentligen, vill ju inte visa hur bra jag igentligen är, alla andra får så dåligt självförtoende då. (Vili/Sofi ta åt er o.O) xD Och så två bilder på en utav mina mysslyckade chicagos, mina kort är de med alla ess =D 


Mina kort                                      Sofis kort

Blev sen framåt 10 tiden lite hungrig och bestämmde mig för att bege mig hemåt, det var då jag träffade på maffian. Jag lovar ni ska passa er noga för dem, blodtörstiga jävlar som hängde nere på kallhälls busstaion. De var väll runt 13-14 år och var ägare utav: Märkes jeans, hår gele, en moped, kepsar, solglasögon och kanske till och med en folköl. Hur jag kan vara så säker på att detta är maffian är för att jag senare stötte ihop med deras "bitches" de var väll också någonstans i den åldern och påpekade för varandra att de var onyktra. Konstigt tycker jag. Hade gärnat stått och iaktagit allaihop lite nogrannare om jag inte vart så jävla rädd för att de skulle skicka sin gangster hund på mig! (jag höll på att garva ihjäl mig) väntade dock med det tills jag kom hem.

Och när jag sitter och skriver om att garva och så, kom jag och tänka på tidigare idag när vi spelade slav och president. Det var Vilis tur att dela.
Jag: Kan du inte dela snabbare?
Sofi: Dela inte snabbare, du kommer bara klanta till det.
Vili: Jag kan dela snabbare, om jag vill.
Jag: Kan du dela snabbare kan jag få en kuk att växa ut ur pannan på mig. Om jag vill dvs.

The end

Nu är det gjort. Fixat, det är slut. Slutet på det vi hade och jag har bara mig själv att skylla. Men det kanske är så att det inte var menat att bli. Jag är väll fortfarande för omogen för ett riktigt förhållande. Och han har aldrig varit det. För olika. För kär. För förvirrande. Äsch, tänka framåt, tänka positivt. Vad finns det där, mer alkohol och fler one night stands. Va fan e det för framtid. Nej det gäller att lägga allt det där på hyllan. Börja om på nytt. Ta hjälp av de jag har omkring mig och se till att det aldrig händer igen. Andas några djupa andetag, sträcka på ryggen och se stolt och lycklig ut. Så skiner det säkert igenom sen.

Aik = Kärlek

Kärlek till det laget! Fy fan vad underbart det va att än en gång få stå på norra och skrika sig hes i hela halsen, göra allt för att heja fram Sveriges underbaraste lag, svårt att klå. Det är inte heller ofta jag får möjlighet att tillbringa lite kvalitets tid med min älskade fader. Och enligt tradition så åt vi ju självklart på Gastra pizzeria i solna centrum. Godare pizza är oerhört svår att hitta. Vedungs bakad och med mozarella ost. Det är också kärlek! Kärlek till Gastra och Råsunda och AIK också för den delen. Efter matchen så gick jag och satte mig en stund utanför donken för att vänta på felicia och emily. Det tog dock tid innan de kom så jag orkade inte sitta kvar utan passade på att ta mig en promenad och prata lite med Gurra. Hans lördag hade inte vart världens bästa men ja, jag tror inte jag behöver säga så mycket. Iallafall inte om ni läser andra inlägg. Vilket jag hoppas ni gör. Aja, efter ca. 1 h kom de dock och hade med sig en kompis med en liten vovve, jätte söt va den och rädd. Tjejen var väldigt trevlig men jag suger på namn, det var P någonting iallafall. Säger till när jag vet. Vi gick hem till Felicia och jag lånade ett par legins för det var kallt som in i helvete! o.O

Hade hoppats på en dag som skulle få bli rolig, vi skulle dra till något nakenbad/berg va fan de nu hette och dricka med några av Felicias och P s kompisar, men sista tåget gick och jag var tvungen att röra mig hemåt. Kännde ändå inte riktigt för det, tänker för mycket på honom. Flyttade över en ring till det fingret idag. Det känndes väldigt rätt.

De e hemma

Från att ha hela lägenheten för mig själv i ca. 1 vecka till att det blir fullt på mindre än en timma. Brorsan kom hem från Rohdos och Mamma, pappa och grisarna från landet.  Det är nog väldigt lätt att man vänjer sig med att ha katterna här, för det har verkligen känts väldigt ensamt. Så jag är verkligen glad över att de alla är hemma. Bror min har dock stuckit ut, men de är iallafall lite liv här hemma och det är jätte skönt. Är inte så jätte roligt att laga mat till sig själv bara, inte att vara ensam med i princip allt heller. Men har ändå haft lite folk över och vart på lite andra ställen också så jag har ju inte dött direkt.

Vill också berätta att jag lider med dig Jojjo, stackare som fick sitta på tåg så länge idag >.< Damp.

Svårt

Hur ska jag börja ett sånt här inlägg då? Ett inlägg där jag verkligen vill få ner allt som jag känner för honom. Det svåra i det är väl att det är så mycket och så starka känslor så jag vet inte riktigt. Jag vet däremot att så fort jag bara ser det där ansiktet, kroppen, eller hör rösten. Så blir jag alldeles glad inombords. Det som jag gjort sen vi gjort slut har jag bara gjort utav den anledningen att jag behövde glömma. Ville känna att jag var fri och lycklig utan honom. Men det var jag aldrig. Aldrig fri från de skuldkänslorna som jag hade hela tiden, från minsta lilla beröring till strul med någon annan så fans de där skuldkänslorna. Men har kännt mig tvungen att hela tiden förtränga dem, bara för att hela tiden glömma honom. Att inte tänka på honom. Det jag har gjort går inte att förlåta. Tänker inte komma med några undanflykter med varför det blev som det blev, vad jag däremot vet är att jag aldrig har bölat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde idag. Sorgligt nog tror jag inte ens att jag grät så mycket när min kusin begravdes. (Jag var 8 år, han blev 8 dagar). Känndes som att jag inte hade någon som helst anledning att fortsätta i livet om jag inte fick vara med honom. Så känns det fortfarande men tvingar mig själv att klara av det. Förr eller senare så går det säkert att lösa. Eller?
Men det var som när jag pratade med Maria idag, jag tror att jag gjorde det för jag ville veta om jag verkligen älskade honom. Och det är här det kniviga kommer, jag tror fan att jag gör det. Andra kanske säger annorlunda, men jag kan bara skriva ner det som jag känner. Och varför ljuga om en så stor sak i sin egen blogg?

Jag hoppas att du läser, ser och tar åt dig.

Inställt.

Det blev inte av att jag åkte upp till Helena och Kalle den här helgen. Istället tillbringade jag gårdagen tillsammans med M och två utav hans kompisar. Kom dit runt typ 7 på kvällen och fick börja med att gå över ett jävla sandtag, i högklackat och kjol >.< Vi drack en del och M och P deckade relativt tidigt. Så det var bara jag och T uppe. Vi snackade och kollade lite på film och så. Somnade framåt halv 9 på morgonen. Snacka sliten jag känner mig idag. Och mitt kaffe har jag inte fått förrän nu. Så jävla trött och det verkar ju som att jag ska ut ikväll igen, det lär visa sig ^^

Men nu vill jag inte ta mer om sånt som händer men känner att jag måste få skriva av mig lite, lika bra att ingen igentligen förstår vad jag skriver om. Men det måste bara få ske, för när min hjärna väl börjat tänka och älta och mina fingrar redan är vid tangentbordet går det inte att sluta.

Hur ska en sån som jag kunna förklara för en sån som han hur svårt det är. I det här förhållandet eller nej inte så men i vänskapen mellan mig och M är det lixom ombytta roller från hur många brukar ha det i sina förhållanden. Och hur mycket jag än önskar och vill så är det så svårt, det är så mycket som legat lite under isen, men nu har isen spruckit och allt har kommit upp till ytan igen. Ett beteende som jag inte tycker är världens bästa, men det förstördes förra helgen och nu e jag tillbaka i samma gamla skit igen. Människor omkring mig har sagt att det e bra, jag ska göra som jag själv vill och så. Men det är inte jag själv som bestämmer över dt, Ha tänker du säker nu det är klart att det är jag själv som väljer vägarna jag ska gå på. Och det kan jag hålla med om, men jag kan säga till mig själv, JAG VILL INTE! men den lyssnar inte för det är som om något inom mig verkligen behöver göra just det för stunden med någon. Och då blir det så, jag mår inte bra utav det efteråt, jag mår inte bra av det under tiden men ändå så går jag med på det. Kanske är det så att jag ser mig själv som en som är mindre värd i jämförelse? Jag vet inte, har försökt analysera och så men det är svårt..

Ja mer än så orkar jag inte nu, kanske sen..
 

Morsan <3

Pratade med mamma idag, har redan sagt till henne att jag ska upp till Tierp i helgen men hade inte riktigt sagt att det skulle bli fest. Men nu gjorde jag det iallafall. Har tänkt lite på hur jag ska skriva ner vad hon sa och så men det får bli dialog där J är jag och M är morsan.

J: Juste, i helgen det va okej att jag åkte till helena va?
M: Ja
J: Men bara så du vet det kommer inte va lugnt de ska ha fest för Kalle fyller år.
M: Ja men det är helt okej, så länge du inte dricker sprit eller blir så full att någon gör något med dig som du inte vill.
Sen gick det ett tag och vi pratade om lite annat.
M: Nu har jag satt över 300 på ditt konto från ditt sparkonto, för jag kan tänka mig att du ska köpa några cider eller så och det vill inte jag betala för.

För många kanske inte det är värsta grejen, men jag blir så glad för att för ca 1 år sen skulle hon aldrig ha sagt såhär med tanke på att hon inte litade på mig för 5 öre då. Men uppenbarligen så litar de på mig nu och det är så jävla härligt! Och jag tycker att det är så jävla underbart att inte behöva smyga runt och ljuga för de om vad jag ska göra! Och jag som tyckte att jag hade världens värsta Morsa. Nu vet jag bättre. Min mamma betyder allt för mig! Hon är som min bästa kompis, det finns typ ingenting som hon inte vet om mig, hon står alltid bakom mig what so ever och jag vet att hon alltid vill mitt och min brors bästa. Hellre ha föräldrar som oroar sig än som skiter i mig. Pappa och jag står inte lika nära men älskar honom också som fan! Är lycklig som har de båda två, och att de fortfarande bor ihop och allt.

<3

Träffat M

Har träffat M nu. Han fick sova över. Känndes jätte jobbigt för det var så mycket gammalt som kom upp till ytan igen. Men sen började vi prata lite och det känndes som att det var bra att det blev som det blev. Har ju ändå trivts relativt bra som singel. Det har dock knappt gått en dag utan att jag har tänkt på honom men tror att jag får kämpa emot känslorna. Förr eller senare så måste det ju bli bra menar jag. Men det var så mysigt, så roligt så jävla underbart att vara med honom igen. Det gick lixom inte att släppa taget typ :/ Men nu har han gått och det känns som att det var sista gången. Hoppas det. Fy fan.

Ska ju upp till Helena i helgen, kanske något händer där som kan få mig att glömma! Kärlek till dig! Vi får se hur länge jag stannar där uppe men ni kommer att  hållas uppdaterade ;) Kanske ska ta och messa runt lite så jag kan få skjuts upp, det skulle vara jävligt skönt! Någon kanske kan köpa upp för en mindre slant (tåg helvetet går ju på 90). Vet du ngn som kan/vill på Fredag så skulle dt vara as skönt. Det är bara upp till Tierp, inte så farligt (a)

http://youtube.com/watch?v=M-jp7nRrUb4

Tack

Tack alla som orkar lyssna ! Speciellt tack till dessi som va ute med mig ikväll =) xD Gick omkring och hängde i Kallhäll ^^ Kärlek till dig =)  

Stan med The Sherminator

Åkte in till stan vid halv 2 för att träffa Sherman, han skulle nämligen lämna igen pengar som jag bett honom ta hand om under en kväll. Dagen efter råkade jag dock glömma pengarna och sen dess har han vaktat dem med sitt liv. Vi möttes utanför makkidonken där han skulle in och äta mat ^^ Jag klarade inte av att äta något, känner mig bara jätte äcklad av mat nu för tiden :/ aja tvingade honom att följa med och handla kläder sen iallafall xD Han klagade inte iallafall så såg det som något positivt. Pratade en del om Berga folk, kul att höra skvaller xD Ikväll får jag träffa Dessi iallafall. Wiiie :D


Och så kom han tillbaka.

Just som jag hade hoppats på att det kanske skulle vara så att han va ute ur mitt liv helt och hållet messade han. Har verkligen försökt att prata bort honom och så. Gjort det väldigt klart och tydligt för alla men framförallt mig själv att det inte skulle funka, det var bäst att det blev som det blev. Sakta men säkert har jag sett till att tro på vad jag säger, fast jag innerst inne hela tiden vetat att jag fortfarande har känslor för honom. Pratade med honom på telefon för ca 1 h sen. Har fortfarande inte smält chocken. Kan inte smälta chocken, jag vet inte ens vad jag känner, är jag glad, ledsen, besviken, rädd? Men framförallt förväntansfull och glad, glad att höra hans röst igen. Glad att höra hur mycket han har bättrat sig. Ledsen när jag vet vad jag har gjort, som inte han kunnat göra. Besviken för att han hörde av sig och rädd för att jag inte kan kontrollera vad jag känner.

Åh herre gud

Fy fan vad rädd jag blev! Va på väg hem från kallhälls station och stannade vid en anslagstavla för att läsa vad det stod på ett anslag. (Har vart oerhört nyfiken vad det stod på det men har inte vågat kolla för vill inte att någon ska se mig) så jag tänkte passa på när klockan ändå var 00.45 eller vad den nu kan ha varit. Och så kollar jag in lite till vänster (där det finns bänkar) och där sitter det en människa! Jag blev as skraj.

Varför jag va påväg hem från kallhälls station vid den tiden på dygnet var för att jag varit i Jakan och vart med Sofi, Erica och Vili. Va jävligt roligt att träffa Erica, det va ett tag sen nämligen. Så vi gick omkring där och pratade skit bara. Tidigare på dagen hade jag vart ute och promenerat träffade på Kenny och Emelie och pratade lite också. Annars har det bara vart slappt framför TV samt dator. Visst lite segt och höll på att få frispel, och jag som skulle ha träffat Dessi men sköt upp det till imorgon för att jag inte  mår någe bra, men de e ju det. Jag kan verkligen inte bara sitta inne en hel dag. Min hjärna säger ifrån.


Äckel gubbe

Måste också berätta det att idag så har jag handlat helt själv. *stolt* Köpte massor av nyttiga saker på konsum så som : tomater, morötter, potatis osv. Sen lite onyttigare dricka också men ändå. När jag va där inne så va de en jävla full gubbe som stod och kissade mitt på golvet!! AS ÄCKLIGT! Han stod sen före mig i kön och köpte (hör och häpna) ett 6pack öl. Jag skakade typ för de va så JÄVLA äckligt. Fy fan. Hur fan kan han ha tänkt. *jag är kissnödig! Konsum måste vara en enda stor bajjamajja*


SKABB


Misslyckat?

Skulle ju ha gått på Sandras fest igår, men det strukade till sig som fan och jag vette fan va de va med mig. Så i vilket fall som helst så blev det inte så. Har bett om ursäkt iallafall.. Efter mycket om och men hamnade ändå jag Felicia och Emily i Västerhaninge hemma hos Gurra. Jävla rolig kväll faktiskt xD träffade mycket nytt folk. Och en ´del som jag kände sen tidigare. SKIT kul att träffa Jackie också! :O Gick på berga men bör skola i höstas och har inte träffat henne sen dess.
Dabs och prat! Men snart igen så brudar! :O Härliga att festa med asså :D de dansade jue :D

Nu sitter jag här och dricker kaffe och har precis kollat på ngn gammal dukes of Hazzard. skit kul :D

Sofi och grejer

Underbara lilla Sofi, hon kom till mig vid halv 7 och sällskapade mig då på Grillen i Kallhäll där jag åt Kyckligburgare MENY :D Orkade dock inte äta upp den. Som tur var så fick jag ju hjälp med det =D. Här nere träffade vi på en gammal full gubbe som började prata, varken jag eller Sofi fattade någonting av vad han sa men vi böt plats så då slapp vi bli störda och kunde få prata vidare om ja allt och ingenting i princip.

Väl hemma hoss mig tog vi och korkade upp varsinn vinflaska och fortsatte prata, det blev en massa prat om filmer, musik, gemensamma vänner och sen halkade vi väll iväg och pratade om annat också xD Kändes lite som att va 30+ typ xD sitta och dricka vin och prata med en gammal god vän =D På väg till donken tog vinet slut och Sofi var full. (Kändes inte som vi var 30+ längre) jag var inte jätte nykter jag heller faktiskt xD eller jag tyckte väll det  men jag tror inte ngn annan gjorde det :/ Sorgligt =( Började typ tjaffsa med en kille där nere också, de va roligt. Han var liten dock så jag kunde inte vara jätte dum.. Men jag måste bara skriva det. När han och Sofi typ stod och sparkade mot varandra och jag gick emellan den här lilla pojken och henne och började prata med honom, så klagade han ju på att jag stod ivägen och han inte kunde komma förbi och dylikt. Det komiska här är att det fanns hur mycket plats för honom att kunna komma förbi. (gå runt mig) och det sa jag till honom. xD då gick han runt. ASG! Vi fick skjuts hem utav en av Kennys polare. Tack så mycket för det. Väl hemma deckade hon. stackars. Senare fick jag sällskap ändå :D Emily, Felicia och Cleo kom. Nu måste jag dock bege mig, dusch mm och sen ska jag med Em och Fel hem till Fel innan vi åker till Sandra och festar med henne ^^ 

YEAH
 


Efter mycket om och men

Har tagit och skapat en "riktig" blogg nu, alla bara klagar på att jag har bloggat på pea men nu får de veta bättre. Jag har äntligen tagit vett till mig eller något och gjort det. Aja, kan väll börja presentera mig då, kanske roligare att läsa då, vad vet jag. Mikaela 17 år från den jävla förorten järfälla norr om huvudstaden. Bor i en 5:a tillsammans med mor, far, lillebror och våra 3 (!!) katter Rubarth, Obolo och missen. För de som är lite insatta i Allsvenskans stockholmslag förstår nog nu att min familj håller på AIK och så även jag. Lillebrorsan min är 15, och ska börja 9:an till hösten. Han är speciell. Mer än så känner jag inte att jag behöver säga. Mor och far är världens bästa. Sen är jag också ägare utav världens vackraste häst. En fd. travare vid namn Ocean Hornline (Ozzy), han är nu utlånad som sällskapshäst fram till december så får vi se hur det blir sen. om han stannar kvar hos mig eller om vi ska sälja honom. Det lär märkas.

Men i vilket fall, skulle kunna prata på men de flesta som ska läsa min blogg lär ju känna mig så de vet redan allt x)

RSS 2.0