Fan

Jag förstår mig inte på mig själv. Jag tror att jag ska sova nu. För ja, fan.

Scheisse!

Fan

Jag förstår mig inte på mig själv. Jag tror att jag ska sova nu. För ja, fan.

Scheisse!

Underbar dag helt enkelt

Att sätta ord på allt? Hur ska det nu kunna gå till? För jag är så överröst av känslor, så glada, så tacksamma, så underbara känslor så det är obeskrivligt! För det första fick jag träffa bästaste och fick present! Underbart, saknaden har varit stor även om det bara handlat om en vecka!

Sen fick jag äntligen den ensamtiden som jag så länge behövt med Emily, den som vi båda har behövt!

Känslan utav att tårarna var på väg, att någon såg igenom, någon som kunde sätta ord på hur det faktiskt är. (Är det henne eller mig jag pratar om?)

Tack för att ditt lyckorus överfördes till mig! Tack för att jag fick vara pålen att luta sig mot!

Kärlek till er båda! Så stor, så oövervinnerlig (?), så jävla bäst!


Nu!

Nuså, nu ska jag gå ner och träffa Jojjo!

Och sen så ska jag få träffa Em ikväll också!

Det er bara Mia som saknat för att jag ska ha fått vara med alla viktiga på en och samma dag :D

Jag är glad idag!

Hon är hemma!

Bästaste har kommit hem nu! <3

En hel vecka utan min jojjo! Det har varit jävla skumt!

Men nu e hon hemma :D

Vem är jag?

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, igen, som vanligt. Hjärnan vill bara få ner och ur mig en massa, men det går inte. Istället så låter jag musiken sätta ord på mina känslor. Musik, blandad musik, musik om kärlek, musik om att inte kunna vara kär, musik om korrupta situationer, samhällen, musik om hat, musiken som verkligen kan sätta ord på allt som jag inte kan få ur mig. Som jag borde kunna. Som jag vill kunna. Som jag faktiskt kan, men faktiskt inte vill.

Varför jag är så jävla oförmögen (?) att kunna vara bara mig själv, bara vara Mikaela, varför jag alltid ska sätta på ett fejkat face. Tror dock att det räcker nu. Det är nog. Folk får ta mig för den jag är. Vilket jag har sagt länge nu, och jag försöker verkligen att vara mig själv. Kanske så försöker jag för mycket. Försöker vara mig själv för mycket fast jag egentligen inte riktigt vet vem jag är? Är jag den dryga? Den snälla? Den roliga? Den arga? Den smarta? Den skumma? Den att lita på? Den att kasta skit på? Den som bara kastar och snackar skit? Vem fan är jag?

Jag tror faktiskt att det är mina egna tankar som hindrar mig själv från att bara vara. Tänker för mycket på vem jag är, och är aldrig bara. Det räcker nu. Jag klarar inte av det här längre. Vad det nu är jag inte ska klara av, för nog borde jag klara av den situationen jag är i? För den är inte så svår som jag får den att bli.

Jag ville vara stark och klara mig själv, men fan vad jag behöver nån här ikväll!

Övningskörning

Dags att ge sig ut och sätta skräck på bilister och folk på väg till rosersberg.

ömn.

Nu har det varit dåligt med uppdaterande, jag vet, men ibland så har jag verkligen varken ork eller lust. Egentligen har jag inte det nu heller men det känns som att det är dags för en riktig uppdatering med allt. Eller kanske inte allt, men det mesta, och kanske något nyanserat.

Eller nej, jag e inte på humör, det här inlägget har vart oskrivet på i snart 2 timmar, vilket måste innebära att jag inte e på humör att berätta mitt livs (veckas) historia idag heller.

Peace out

Hur mår en mård?

På en buss inne i den stora staden stockholm.

Mikaela:
Där ligger apoteket Mården.
Ellen: Ja.
Mikaela: Mår den bra?


ajajajajajajajajajajaaj

Det här inlägget kan inte bli speciellt långt, för jag har så jävulskt ont i mitt pekfinger. Det bara svider och gör ont omvartannat. Jag råkade nämligen vinkla stekpannan lite underligt så nu har jag två vackra brännsår tvärs över pekfingret.

Dock kämpar jag på, fingret vill inte skriva mer nu, det vill bli nedstoppad i mitt glas vatten som står bredvid. Jag biter ihop och skriver, för jag har varit med om en galen dag idag, med Ellen.

Ikväll ska jag på gaykrog.

Wisch me luck.

För nu gör fingerhelvetet ofantligt ont.

Rosa lapp med en tå?

Jag vet inte  vad jag ska säga, jag får verklgen inte fram ett ord, för jag är i chocktilstånd. Att jag inte lagt märke till pappret, pappret som legat på hyllan säkert ett bra tag. Är det städdags ändå så är det och jag la märle till en konstig rosa sak med bild på en fot med en blomma i, samt en arm med en klocka på. Förvirrande? Jo tack jag vet. Sen hade jag även snabbt kollat på texten bredvid, där såg jag något om gym. "Kanske kan du bygga ett gym eller snickra dopljusstakar".

Nu började jag tänka. Vad i hela helvete var det här?

Men helvetet var det ju inte, det var helt tvärt om, det var någon jävla reklam propaganda skit från kyrkan i kallhäll. Nyfiken som jag är kunde jag dock inte hindra mig själv från att titta inuti det här häftet och där fick jag en smärre chock. På 2 hela A4 hade de lyckats träffa in massa kurser, träffar, körer, konfirmationer och fan och hans moster.

Nej ni, vad i hela helvete ska det där vara bra för, och vilken dum jävel lägger skiten i mitt rum? Som att jag skulle börja tro på Gud? Aldrig, i hela mitt liv att jag tänker gå ner på någon kurs eller who the fuck cares.

Stupidos.

Kanske svor lite väl mycket, men det är bara för att demonstrera hur upprörd jag blir utav detta.

Bakis stavas dt.

Helgen som har varit då, en fredag uppe i tierp och en lördag med mycket tågåkande för att hamna i Tumba.

Mycket mer finns det väl inte att säga?

Eller min tröja brann tydligen i fredagsnatt. Men det märkte inte jag så en brann tydligen i bara ca en halv sekund. Vad mer, jag såg en jätte konstig film också. Jävla rolig och jävla konstig. Waiting tror jag att den hette. Eller något sånt där.

Nu är jag hemma iallafall en halv 1,5 liters cola bredvid mig och ett paket nudlar i magen och ska snart lägga mig och glo på tv...

Hur stavas det nu igen??

Juste, Bakis.


att få avreagera sig

Ibland önskar jag att jag va starkare än vad jag är, att kunna säga åt den där irriterande jävla människan att jag inte tycker om henne. Att jag inte vill vara med henne. Men istället sätter jag på ett fejkat fejs och försöker vara trevlig. Så jävla falskt bara. Jag är ju inte det egentligen, men någon stans känner jag ändå att gränsen går. Det här är ändå någon som jag är tvungen att stå ut med så då är det egentligen bara lika bra att försöka vara snäll.

Så, när jag inte är en sån som pratar skit om andra, med andra, ja då får jag få ur mig dessa aggressioner på annat sätt. Genom att prata skit om henne med mig själv, skriva av mig här, men ändå inte säga alldeles för mycket för då är jag ju elak. Och det är det jag försöker att inte vara. Även om jag många gånger är det, elak. Men de gångerna har jag oftast en bra anledning till det, antagligen säger eller gör jag det jag gör för att jag bryr mig om människan. Men genom att prata skit om en människa bara för att den irriterar mig, det är inget jag kan göra. Så istället sitter jag här frustrerad, irriterad, på henne, på mig för att jag inte bara kan säga åt henne att hålla käften.

Men jag kan inte, för den här Jävla kärringen kanske egentligen är en snäll gumma?


Fråga med svar

Nejmen vad är det som händer nu egentligen?!

Svar: Ingenting

Bara för att skriva ngt.

Fan vad jag är inte sugen på att åka till skolan idag, visst att jag får träffa Ellen och så, men resten utav folket? Gnällspiken, irriterande småkillar, men ja, det blir iallafall rutiner igen, och bra lärare bör jag ju ha iallafall.

Så det kanske inte är så jävligt iallafall. Jag kan ju i vilket fall som helst köpa cola för matpengarna på kortet!

Bara för att skriva ngt.

Oj då, vilken jävla dag det blev.

Och imorgon börjar skolan..

Bra skit säger ja.

Man ska inte dö nyfiken folket!

men ändå

Visst att de e bra å så, men ändå. Vissa dagar känns det bara inte okej att andra ska ha det så puttegulligt när det bara e ensamt i rummet bredvid.

Allt rätt?

Klockan är nu 21:40. Jag är trött och har en rosa tröja på mig.

Något står inte helt rätt till känner jag.


Sådär då-

Jävlar vad uttråkad jag ska vara då. Trist att jag inte orkar åka ngn stans bara. Inom kallhäll/buss närhetsavstånd kan jag nog kanske hålla mig. Eller nej, någon får komma och hämta mig, så gör vi något sen, där jag inte behöver betala, och jag kan få vanlig jävla coca cola. Deal?

Den är mysig

Nu ska jag snart röra mig mot tåget som ska föra mig en bit på vägen till stället jag ska provjobba på. Lillebror får acceptera att jag lånar hans tröja idag. För den är mysig!

Ett dygn i en random 18årigs liv.

Det var lördag, min plan på att göra något galet och random verkade ha runnit ut i sanden, då det plötsligt kom jag och tänka på vad jag sett på ett anslag i bålsta om "Wakeboard SM i Nynäshamn!" Så jag ringer upp min vän och frågar ska du med? Som svar fick jag att hon tyckte det lät roligt. (Denna vän kunde dock inte komma för att det blev för sent för henne.)

I vilket fulla fall som helst så skulle min andra vän med och det var faktiskt lagom. Så vi som skulle åka ut och titta på snygga pojkar i våtdräkt missade tåg samt buss så precis när vi kom fram så var tävlingarna slut för dagen. (Nu vill jag bara säga att vi mött upp en annan kompis på tåget som bodde där, mitt ute i ingenstans). Vi promenerade till en Pub där jag och min vän köpte en pizza för att dela på och sedan en var sin Cider och våran bonde kompis tog en öl också! Vi spelade biljard samt kastade pil på den lokala alkis puben. Ganska random med tanke på att jag är från Kallhäll och min vän från Flempan och vi var i nynäshamn.

Efter det tog vi tre damer en promenad till Nynäshamn (hamn?) där vi satt ochy försökte få skjuts hem till bonden vilket inte gick så bra. Så det blev till att vänta, och vänta på att buss helvetet skulle komma. Så där satt jag på bussen tillsammans med Flempan/Frugan och Bonden och pratade, skrattade och pratade i telefon med Södertälje. Han är ju inte lite fin den killen. Ja, på bussen satt också två fjortisar som gick av på samma ställe som vi. Jag behöver inte säga mer om det.

Efter mycket om och men med irriterande SL horor, eller det kanske var lite grovt sagt med SL idioter iallafall. Eller nej, Horor, de jävlarna får ta mig fan va horor. Ja men iallafall efter mycket strul så hamnade vi på Tele...
...skop?
...vink?
...graf?
Juste Telegrafen hette det! Jävla kul var det iallafall! Träffade en massa löst och trevligt folk!
Och dagen efter så kollade vi på wakeboard SM med Cola i blåsten. En hamburgare fick vi i oss också. Men det var inte på samma ställe.

Nu börjar jag känna att inlägget är lite långt, jag har tappat skrivar glöden och vill bara lägga mig i sängen och läsa ut den där jävla boken som är helt jävla värdelös.

Så det var det dygnet halvt om halvt.

Bilden tagen på Wakeboard SM.




bara sådär

Nu var det ett tag sen det kom en uppdatering, har väl inte hänt så värst mycket speciellt antar jag, det har varit jobb och det har varit nyktert, dvs inte mycket att prata om. På måndag så blir det iallafall provjobb på en butik i outlet. Bara att hålla tummarna för att jag gör bra ifrån mig.

Var i stallet igår, det va jätte mysigt faktiskt. Det där är också sånt som gör mig alldeles glad inombords, att vara med hästarna. Sen att gymma då, fan vilken adrenalinkick jag fick efter jag vart nere och haft mig! För jävla roligt.

Nu ska jag bara sluta analysera sönder mig själv så blir det bra!

Skatteåterbäring

Jag glömde ju säga att jag fick brev på posten idag och nu e jag 400 någonting kronor rikare. 

Skatteåterbäring kallas det visst.

Jag TACKAR och TAR EMOT! 

Recept på taco?

När vi satt och åt middag idag så kom vi in på ett samtal som handlade om maten vi åt, nämligen tacos.

Frågan är nämligen man alltid glömmt något nät det är dags att börja äta rullen med mjukt bröd som man gjort. ( ja jojjo jag skriver man för detta händer alltid alla) För antingen glömmer man, lök, gurka, stark sås, ost. Och sen i nästa rulle så överdrivs det som glömdes gången innan, så fucking jävla taco rullen blir ALDRIG perfekt!

Borde finnas taco recept. Så man gör rätt lixom. 

om allt och lite mindre

Mitt emo inlägg igår va väl kanske ganska onödigt kan jag tänka såhär i efterhand, men varför sitta och överanalysera något, antagligen så ville jag väl bara få skiten ur mig, och framförallt kunna se tillbaka om x antal år för att se om det fortfarande är så eller bara garva åt mina egna ord när jag har det så jävla bra om x antal år framåt.

Sen vad jag har för planer nu, som faktiskt bara en person än så länge vet om, det är en annan sak, i sinom tid kommer alla få veta och i sinom tid vet jag om det ens kommer att gå att genomföra. Det är sånt som kommer att visa sig, i sinom tid.

Idag har iallafall min dag inehållit jobb, gudson, jobb, restaurang, jobb och nu snart sova i sängen och inte på golvet framför datorn.

Jag orkar verkligen inte.

Nej, det är inte värt det. Det är ta mig fan inte värt ett jävla skit.

Vad ska jag med allt till, vad ska jag med pengar, körkort, jobb, bra utbildning, bra betyg, bra pojkvän och människor till. Vad i helvete, kan någon bara förklara meningen med allt? Vad är meningen med att vakna upp med en känsla, ha den hela dagen och somna med den på kvällen. Vad är det ens för mening med att gå upp när var enda dag ändå är dagen innan sig lik.

Vad är meningen med att bry sig, vad är meningen med att försöka, vad är meningen med att sällan må bra.

Jag behöver ha ett barn bara.

Något som gör att den här skiten bara känns så jävla värt att stå ut, och klara av morgondagen.

trannis

Idag var en jävla chill dag, tog dt lugnt med Oliven på morgonen och lämnade honom sedan till hans far. Efter det hamnade jag på ett tåg och åkte hem för att arbeta. Jag som va igång till 1000 orkade inte ens städa och tvätta när jag kom hem, det gick käpprakt nedåt. Iallafalll så hamnade jag i slutänden med Em och Sainey på mackidonken! Och det var bra, jävla trevligt, och jävla roligt, som det brukar kunna bli med de där två.

Och allt kommer att lösa sig på ett elr annat sätt. I feel it, <3

Garvade rätt duktigt när jag läste denna i vart fall.. :)

(Note: I'm selling t-shirts at Comic Con in San Diego. Two men are dressed as Star Wars characters come to my booth.)

Jedi #1: "Man, these shirts are all great. I don't know how I'll pick."

Coworker: "Well, they are two for $35, so you can get any two you like."

Jedi #2: "Is there any deal for three?"

Coworker: "Nope, just by twos."

(Suddenly, the second Jedi activates his light-up light saber and speaks in an angry, menacing tone.)

Jedi #2: "How about now?!"


Kompis det går bra nu

Det gäller att ta vara på den tiden som jag har när jag mår bra, som idag när Oliven inte gråtade eller tjaffsade minsta lilla när han skulle somna och inte när Mia drog heller. Jag blir bara glad. Och nu sitter och står jag här inne i köket om vart annat och diskar och sitter framför datorn. Det är såhär det ska vara. Det ska bara vara bra! Även när jag är själv, för nu känner jag mig sällan ensam längre. Igår var jag ju helt själv hemma och katterna ute och gangstade sig och jag hade det ändå bara bra. Jag skulle kunna börja analysera nu men det orkar jag inte, för jag vet inte varför det känns så som det gör, och jag behöver inte veta. För nu känns det bra. Och det är bra.

Rubrik.

I torsdags så fyllde Emily 18 och jag var ute och övningskörade och handlade presenter till henne i Väsby Centrum där jag mötte Emma. På kvällen var Johanna och Emily här samt även Hanna och Bror. På natten gick vi till Macidonken och väl hemma igen sen så körde jag, Johanna + kille straffpoker och babblade och skit. Somnade gjorde vi vid halv 8 tiden och jag som skulle till ungdomsmottagningen klockan halv 11. Nej det sket sig visst.

Idag så ska jag fortsätta med städande här hemma och jobba. Ska försöka se till att bli klar med städandet tills solen kommer in på balkongen för då lägger/sätter jag mig där och solar/jobbar.

Nejfan


bara för att

Idag var det dags igen, allt bara kom, och jag bara ville att min mamma skulle finnas bredvid mig.
Vad är meningen egentligen, meningen med att försöka men allt blir ändå fel, meningen med att bara vara sig själv och säga att det spelar ingen roll vad folk tycker om mig för jag är bara mig själv och deal with it om ni inte klarar av det.
Men så är det ju inte, iallafall inte för mig, för jag bara sitter här och oroar mig över att allt som betyder något för mig kommer jag att putta bort på ett eller annat sätt, som jag brukar göra med bra personer. Eller personer och personer, karlar.

Men nu är det ändå skillnad på ett sätt, för jag har ju Mr M. Men vad gör det när det ändå bara är oros känslor för det ena och det andra och det tredje och femtielfte. Ja, jag vet inte vad jag ska göra bara, att städa är nog en bra idè äta lite mat jobba röven av sig kanske å bli klar med den här skiten.

Juste

På tal om jobb ska jag på jobbintervju idag.

Och jag missade kurator tiden idag. Fy skam på lilla mig då.


igen

FAN! nu skulle jag ju jobba men ändå sätter jag mig här för att blogga. Fan, fy skam på mig.

Nu SKA jag jobba. och dricka cola.

Tack

Gick med i en ganska bra grupp på Face igår, vi som alltid skjuter upp saker som vi lika gärna kunde gjort nu, eller något liknande. Stämmer ju bara in alldeles för bra på mig för självklart fastnade jag ju framför den låten och en till och helt plötsligt ringer jojjo och säger: Nu går jag. Så då var det bara att stressa lite vilket resulterade i fula underkläder och eftersom min bikini fortfarande är i Väsby så blev det solning i fula underkläder idag, men de e som jag säger, Detaljer.

Väl nere i Centrum mötte jag på jojjo, hon såg väldigt frånvarande ut så jag började garva så fort jag såg na. Konsum nästa där kakor och vatten inhandlades och på en liten skit butik köptes ett par solglasögon och sen var jag Fit for strand.

Finns så jävla mycket som har hänt den här dagen att jag inte ens vet vart jag ska börja. En för och Emot lista kanske skulle platsa in.

Mycket sol! Bli brun men samtidigt varm.
Nära volleybollplanen! Snygga pojkar men samtidigt en volleyboll plan.
Vatten! Bra att svalka sig med men sen blir man ju jätte blöt.
Jojjos lakan! Inget negativt, bara positivt, att sitta på och värma sig i samt skratta åt.
Alla konstiga kommentarer. (jojjo hjälp mig mitt minne e kasst!) väldigt roliga men det negativa är ju att man måste komma ihåg dem.
3.5 or. Jag tvingade killen i kassan att titta på mitt leg.
Jojjo gick men det gjorde inte skon. Hon tappade skon och det var bara roligt

Slut med att försöka minnas en dag som bara varit bra rakt igenom med BÄSTASTE!
Sånna här dagar vet jag  how I feel that good sober.

Tack Johanna Svalgård för att du och jag e sjuka i huvudet!

Sen.,

Inget gym idag, men de gör inget, det blir till att sola istället och jag är inte den som klagar.

Bara till att klä sig lite och ta på sig något att sola i, möta Jojjo och dra ner till Kallhällsbadet.  Kanske ska fråga Em om hon vill med också.. hm..

Nu ska jag bara lyssna klart på Winnerbäck låten men SEN, då fixar jag.

Morgonen ser ut såhär

Fan vad jag sover nu då, 12 timmar inatt och så blev det ju 1 timme igår mitt på dagen någon gång. Fest igår blev det ju inte heller, Emily ville att jag skulle gå med henne ut men jag orkade verkligen inte både psyk och fys kan jag tänka mig.

Idag ska tydligen jag och jojjo ner till gymmet om jag minns rätt från när hon messade igår. Får väl kolla bland smsen snart. Men nu sitter jag ju här och skriver och kollar på våra bästa år.

Samma sak, dag ut och dag in. Men nu är det iallafall sol ute så snart blir det till att lägga sig och sola.

är det så.

Ska det alltid behöva vara kaos?

peace out

Igår så träffade jag en viss Johanna som jag inte har träffat på ca. 2 år. Det var för jävla roligt att sitta och prata om allt och ingenting och det känndes som om vi träffats nästan varje dag.

Nej jag pallar ej skriva, ska sjunga Pink låt och sen sola.

Pees ot

bara för att

Igår hamnade jag inne i stan tillsammans med Dagny! Det var faktiskt bara för jävla underbart, sitta och dricka öl/vin äta en massa kinabufflet och bara prata en massa skit. Vi fick med oss en väldigt fin filt också!

Idag ska jag träffa M.

Fråga mig inte vad jag håller på med.


Man måste skölja fastighetsskötaren!

Lite bilder bara för att.



Detta är bilder från när vi var på landet. Visst att de ligger på bdb också men är jag sugen på att ha de här också. Då är jag det. Och då har jag det.

PUNKT SÅ.

En liten uppdatering bara.

Fan det har hänt en massa på senaste tiden, och tid själv känns som om det var en evighet sen jag fick ordentligt med tid helt själv. För det har vart full vart hela tiden. Och inte bara full fart, utan fullt ÖS också på samma gång.

Först var det ju landet i tisdags med Em och Jojjo där det redan var en massa grabbar. Så då blev det ös. Dagen därpå var det kusinträffardags och på kvällen när vi skulle ta det lugnt. Blev det ÖS igen. Torsdag åkte vi hemåt och fick skjuts av håkan och bettan ända till Kallhäll. Vi sov hela vägen. Sen vid 2 tiden mötte jag upp jojjo hemma hos mia igen. Och från 2 på dagen till ca 8 på morgonen dagen därpå så drack vi hela tiden. Ingen cp fylla dock utan det var bara en massa jävla najs, vi träffade en massa folk och kvällen var bara helt random.

Inte mycket planerat utan vi gjorde bara det som föll oss in, nytt folk träffade vi samt en jävla myttare som fick dra när vi mötte upp pojkarna i spånga.

Tack till Viktor som fanns både bredvid/framför/bakom när jag behövde det.

Och bara så jag vet.

Det krävs 3 tjejer för att en ska kissa från bryggan, för man kissar ju framåt.

RSS 2.0