Dagen efter schlagerkväll

Det första jag tänkte när jag blev väckt av att någon ringde mig var "Stäng av väckarklockan"

Jag såg sen att jag hade 4 missade samtal. Varav ett va från dolt nummer. Det var från ungdmotagningen. Varför de e så goa att de ringer klockan 10 på en förmiddag till en 18åring. Det frågade jag mig också en gång. För jag orkade inte tänka så mycket.

Det första som kom ut ur min mun var iallafall.
- JOJJO, vi måste sluta dricka alkohol.

Det var en galen kväll igår iallafall. Men jag var på lite fel ställe att ragga karlar på. Men jag fick se den vitryska norska fiolspelande hunk. Hunk är för övrigt ett ganska fult ord.

Jojjo på pride till 2 tjejer.

- Är det där din dotter?
- Nej, det är min flickvän

vuxenpoäng å sånt

Blev väckt imorse av en jävla hurtig mia, det va inte jag, jag var relativt frånvarande. Är fortfarande inte vaken. 

Tvättstugan är besökt och tvättmaskinerna beter sig underligt, men jag orkar inte bråka med dem. Så nu ska jag bara orka plocka ur diskmaskinen och städa och duscha och vika tvätt och inte glömma bort att jag har tvätt i tvättstugan. 

Ja det är vuxenpoäng iallafall, att tvätta, 
kanske inte andra saker jag gör nej.

AIK-Gais i all sin korthet

GAIS spelare var väldigt orangea idag. De såg ut som vägarbetare, eller parkeringsvakter eller liknande. Men inte målvakten för han var rosa. 

Innan matchen höll vi en tyst minut, hela Råsunda, 15 000 pers, var knäpptysta. Jag fick rysningar. Det va stort. 

3 poäng rikare blev laget också. Det känndes bra, för att torska mot GAIS, de e bara fel. 




ömn, bara för att skriva något

Jag e kung på att köra bil! Jag kör in och ut genom garaget och parkerar och backar och hela skiten! Det funkar för jävla bra. 

Nu e det avgiftning på g i min kropp, inga cigg här inte. 

Jag lider. Gnaget kanske kan få mig att tänka på annat . 

Och det här skrev jag bara för att skriva något. Morsan va på sjukan idag,. 

Känslan sitter kvar.

Livet går bara om och om igen, jag mådde precis så här förra året, och året innan dess och så bara tillbaka, enda skillnaden är att jag blivit mognare och lärt mig. Men Känslan är densamma.

random

Det har varit lite slitet idag. Jojjo och jag har i princip bara suttit. Förutom när vi var i centrum och ätade mat. Hon vaknade med ett desperat sug av kebeb, jag var mer sugen på en cheeseburgare. (vf jag nu säger det, det där med att prata om mat , mia? xP)

I vilketfall som helst så glömde jag att beställa utan senap, så där satt jag och torkade bort allt med servetter och var kladdigare än ett litet barn som ätit glass.

Annars har det mest blivit att sitta, en dusch och lite städning klarade jag av iallafall och en promenad till handlarn för inhandling av chips och cola.

Unga morsor kollade vi på, made kollade vi på, Sara Löfgren lyssnade vi på, och sen typ stirrat.

Bakis Trött kallas det..

bara för att

Sitter hemma nu då med brudar och väntar på fler.

Full like a kastrull ikväll (igen) då x)

Du trodde på karma och kallade dig lärd. I nästa liv är du ingenting värd.

Kär var det sista jag ville kunde bli.

Sitter och lyssnar på en av de få svenska kvinnliga artister som jag kan lyssna på. Sara Löfgren. Hon sjunger låtar som på något vänster bara sätter sig.

Hon som var med i fame factory för en jävla massa år sen.

Överskriften behöver man inte ens säga något om. För jag vet vem det handlar om, och lyssna på Starkare med denna kvinna så förstår nog alla också vem det handlar om.

Och förstår man inte, ja då förtjänar man inte att förstå,

Godnatt

Jag kan iallafall säga godnatt.

Godnatt

tatueringen

Nu har jag vart inne i stan och blivit tatuerad, känns för jävla underbart att äntligen ha min näckros. Sen att jag blir lika chockad och verkligen fattar att den där ska jag ha hela livet när jag tänker på det. Men det gör inget! För den e så jävla snygg, och den betyder så jävulskt mycket för mig.

Självklart kommer det en bild.


Tankar. Fan vad jag hatar dem

Jag kan verkligen inte sova, den där känslan av nervositet inför imorgon, att jag har hlömt någonting jätte viktigt och framförallt att det känns så jävla ensamt. Så lätt det kan bli att vänja sig med att ha någon bredvid sig. Om det så bara har varit någon av mina katter så har de ändå fått mig att känna mig lugn. Nu e de ute och leker gangsters allihopa och här sitter/ligger jag i min ensamhet.

Nejmen så farligt kan det ju inte vara ändå. Jag e bara nervöd inför imorgon och det e därför alla tankarna spökar.

Eller?


Ett försök till då.

Jag har bestämmt mig för att sluta röka igen. Så min deal med mig själv är denna, jag har nästan ett helt pkt cigg kvar och en nästan full snusdosa. Båda två ska räcka hela helgen så det e till att börja planera. Och jag har kommit fram till att: Är jag berusad då röker jag, och är jag själv och nikotinsugen så blir det snus. Om de e mittemellan att jag e med ngn som röker så får det variera, men antagligen blir det snus då. För det e ju viktigt som fan att ha ciggen till helgen. ?

kortochgottpåmorgonen

Sådära då, klockan är 09.38 och jag är vaken. Taggad till tusen för vad denna dag har att ge. Jag ska ju inte alls bara sitta inne och jobba hela dagen. Att gå tillbaka till sängen känns som en bra ide.

Utkast: Det blev ...

Det blev inte riktigt så  att jag bloggade igår, för direkt när jag kommit hem efter stan, ikea och mia så somnade jag. Klockan var runt halv 9 så jag tror att jag e lite mer sjuk än vad jag vill tro.

Men så kan det vara.

Idag har jag satt skräck på vägarna mellan kallhäll och åkersberga, bokat tatueringen som kommer att vara gjord på torsdag. Träffat fröken Johanna och ja, nu e ju klockan nästan 10 så det e dags att sova så jag kan jobba imorn.

Skönt det där med att jobba lite flex hemma.

vad man nu ska säga

Åkte hem från tumba idag klockan någonting med Gurra, jag va hemma klockan någonting och hann vara hemma i kanske 1,5 timma innan min brors "bror" messade och frågade om jag ville vara en snel hest. Det kunde jag om han hjälpte mig att städa. Så då blev det fart på mitt vackra arsle och vi städade på bra där, och pratade och hade ändå ganska kul fastän min bror inte riktigt va hemma.

Ja, i vilket fulla fall som helst så har jag äntligen fått ut bilderna på "tatueringen" jag vill ha så imorn ska jag bara in och boka skiten.

Sen att jag hellre lägger pengarna på tatuering än på halbanan, kanske tål att diskuteras..

fortfarande i chocktillstånd

Igår blev jag chockad över mig själv. Men jag har varken ork, lust eller tid att sitta och skriva om det nu. För jag måste städa. Har vart hemma i över en timma och än så länge har jag, nästan bäddat klart, nästan plockat ur diskmaskinen, nästan plockat undan i hallen.

torsdagskväll

Igår hamnade jag hemma hos Emma i väsby i poolen! Det var inte en smart ide att bada. Verkligen inte. För hela natten låg jag bara och kunde inte alls sova för att mina näsborrar var fyllda med en kletig sörja gjorde att jag bara kunde andas med munnen. Som då blev väldigt torr vilket innebar att jag fick springa upp och ner för att dricka vatten

I övrigt hade jag trevligt.

OBS!

På vägen hem från landet så pratade jag och jojjo i tele i cirkus 1 h för att sedan babbla oavbrutet på vägen hem från TC för att sen fortsätta när vi träffade A och ett jävla bra tag på festen.

Vi har iallafall fått höra uttrycket : Pratar ni alltid så här mycket? x antal gånger.

Angående en Edvin.

Världens sötaste var här idag. Gudsonen 3 (snart 4)   min är ju alldeles för mysig, låg i hängmattan och myste med den lilla och pratade och han frågar en massa saker. 

- Mikaela, Varför finns det träd? 
- För att vi ska kunna leva. (och börjar säga en massa om koldioxid, löv och massa för att byta samtalsämne)
Tyst ett tag. 
- Mikaela, varför använde man rep förr i tiden? 
- Av samma anledning som ida.... (avbruten)
- Nää så e de inte alls det. 
Och jag fortsätter förklara att hästarna drog tunga saker med rep och lalalala. Sen blir vi tysta ett tag innan:
- Mikaela, varför finns det skog? 

Här någonstans har Ebba kommit och gått ner till studsmattan då jag och Edvin började prata bajs och vilka som inte får bajsa på våran studsmatta och vi rabblade upp en massa djur. En utav dessa var kor. 

- Edvin, vad e det du tycker om mest att göra? 
- hm, att spela... data spel. 
- Jahaa, jag som trodde du skulle säga bada i båven, leka eller vara med mig. 
Här vänder han sig om tittar mig i ögonon och tar tag i min hand och kramar om den och säger. 
- Att vara med dig e det bästa. 

Sen går det ett tag, vi pratar lite, skrattar, kramas och myser och sen säger han. 
- Mikaela!  tänk om det skulle finnas lööv i kossans mjölktuttar?

Och jag kunde inte hålla mig och bara brast ut i skratt, och Edvin skrattade och jag va tvungen att berätta för alla och alla andra bara skrattade. 

Här hade alltså denna 3åring (snart 4a) kopplat ihop löven från i början med kossan i mitten och ja. Jag är i chock över vad ett barn kan gå och tänka på. 

Sen att detta inte är jätte mycket tillägnat mina 2 bästa tjejkusiner e en annan 5a, de får komma med ngn annan gång. För idag blev det bara massa kärlek till min Gudson . 



inte på tvärtom

Sitter här i solen och begriper inte riktigt va fan jag skulle hem och göra igår. Allt känns bara skönt, eller sa jag allt? Nja de e väl en mindre sak som inte e världens bästa kanske. Det va det där med det motsatta könet. 

Jaja, solen skiner faktiskt på riktigt den här gången och snart ska jag väl ner och ta det andra doppet för sommaren. 



Gudsonen <3

Min gudson måste nog vara världens goaste lillskit, så många gånger han bara kastade sig runt mig och kramade mig hur mkt som helst under tiden jag var där idag. Så in i bomben söt! Och flickorna e ju inte att hålla i bakgrunden heller, inte för att de e lika mysiga men OJ så mkt jag älskar de där. 

Flickorna har dock dissat AIK för SIK o.O men jag ska kriga på, nog ska de få följa med på match så e de nog konverterade snart igen. Gudsonen min har iallafall hjärtat på rätt plats och håller på "AIK och Sverige". Så för att hålla kvar det här får jag ta och ta en tripp till shoppen och handla lite nödvändiga supporterprylar så jag inte tappar honom någon stans på vägen heller! 

Tantalunan ligger bredvid mig nu, och jag ska ta itu med disken nu! 

AIK.

Ja vad ska man säga om matchen, AIK drog på sig två utvisningar, (jag tror att det var värt det) Örlund var kung i mål och räddade en straff som jag inte vågade kolla på. Så jag har ingen aning om hur bra den var, för jag såg den inte. Jag satt och kollade in i min tröja. i vilket fulla fall som helst så vann vi över asen som bara ska mobbas. Besviken över att vi inte sjöng Glenn låten däremot är jag. Men men, min favorit var med iallafall. 

Övningskörade sen ner hit till landet där jag sitter nu. På torsdag ska jag hem igen och röja lite hade jag tänkt. 

Nejmen nu sitter jag här och gäspar och borde nog lägga mig och sova. 

Avslutar lite lätt med:

        Det räcker så
               AIK
Allmänna Idrottsklubben 

Att jag hatar göteborg? Vem påstår det?

Idag fick jag träffa världens bästa Johanna en stund innan vi nu ikväll ska gå på match. Saknat denna flicka, ja det har jag. Snart så rullar det iväg med min farsgubbe, hennes farsgubbe och självklart vi också till Solna, där vi ska skrika på gnaget.

Anledningen till att jag inte stannade kvar längre hos Helena har absolut inte att göra med att det är match mot Glenn ikväll.

Jag HATAR HATAR HATAR göteborg. Det e så mycket HAT att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. Kanske vart lika bra att jag missat de två senaste Glenn matcherna.. Men inte den här gången inte, idag så ska jag stå med bästaste "match"kompisen hejja på gnaget, hata göteborg och skrika som en gnu.

Over and out.


Uppdatering så dt heter duga

Ja, då ska det väl bli en helvetes jävla uppdatering om hur jag har haft det uppe hos "systeryster" för igår var jag verkligen inte på humör, jag var trött efter lång bilresa, stressig tågresa, och allmänt bara trött. Så nu är det dags.

Framförallt så har jag levt ett underbart hästliv, varje dag har jag kunnat mysa med dem hur mycket jag vill, jag har haft saker att göra och jag har tillochmed kunna plugga lite körkort.

Hästarna gör mig glad, och ännu gladare blir jag när allergin verkar ha lagt sig! självklart har jag ju piller med mig ifall det skulle brutit ut ngt men jag behövde inte ta många alls, kroppen har väl vant sig! Och klarar jag av att bo i ett "stall" i 2 veckor så kan det ju inte vara alldeles förjävligt!

Men vad som var riktigt roligt, det var när jag kom iväg ut och träffade lite folk! Hamnade i tisdags på ett ställe som kallades "ön" där det spelade liveband och grejer, musiken tål ju att diskuteras med tanke på att det var LarsKristers men det var ju inte på dansbanan jag hängde mest ändå. Öltält är en mycket bra uppfinning, att drickan var dyr, ja det gjorde inte mig så mycket för sånt finns det ju karlar finns till för. Och många karlar som va sugna! Ja det fanns det! Och fan va det bahövdes för mig. Spec eftersom att jag kännde mig som en luffare i träningsbyxor så valde folket ändå å ragga på mig fast än de fanns brudar i kortkort och såg riktigt bra ut. Jag tackar och tar emot!

men gratis dricka kan också göra en ganska full.

Men sånt e livet! och livet det ska vara bra!

1a juli

Ny månad nya tag. Och jag började med att ta tag i stallet och fixa det. Skönt, men jag tror jag fått en blåsa på min vänstra stortå, mindre bra det. Jaja, vad ska man säga mer än att jag nu väntar på att hem till gården ska börja. Fan att jag blivit så beroende av det där.

RSS 2.0