Lördagen

Ja då kom ju frågan va fan gjorde jag igår, och jag red gjorde jag lektion för Åsa på Dio. Jag kännde mig som en nybörjare igen, värdelöst. Mamma hade vänner över, Lotta och Maria. Tim va med. Bror var borta jag och Tim pratade. Jag åkte ut till den västra delen av haninge där jag va med Em, Fel, Dino och Evve. Pojkarna skulle komma senare men så blev det inte, det var bara två lite gayiga saker som kom istället. Bert och Fredde. Första gången jag träffade Bert på ett bra tag men de va najs. Har utslag på hela kroppen, ngt slags allergisk är jag nog iallafall. FITTA. Precis vaknat, somnade efter middagen uppe hos farmor och farfar. De bjöd på fiskgratäng, jag och min bror avskyr fisk men åt och såg glada ut.. Usch. Nu ska jag dricka 5 glas vatten gå på toaletten och sen sova. Upp tidigt imorn.. Läkare..

va ska man säga?

Just av den här anledningen bloggar jag, för att hålla koll på mig själv. Som nu, jag gick tillbaka i tiden och läste gamla blogginlägg. Mina sömnproblem har funnits ett tag nu, sen augusti. Men att det skulle bli såhär galet.

Det där med kk.

Hur ska jag nu få ner det här i text, i hjärnan låter det så bra när jag tänker på det men nu när jag ska försöka så fastnar allt. Men iallafall en kk, en såkallad knullkompis med finare ord. En person man träffar ngn gång ibland, har sex med och sen är det inget mer med det. Men så är det ju aldrig, att det inte är ngt mer med det för det blir det. Att ha en sån relation som inte slutar med att ngn får känslor tror jag inte finns. Även om man säger till varandra att allt är öppet, så tror jag ändå inte att man vill att den andra ska vara med någon annan. Man vet att den antagligen är det men ändå så vill man inte. Eller nu säger jag man, jag kan inte prata utifrån vad killen tycker, han älskar det väl antagligen att få sitt utan att känna sig bunden, men ändå vara bunden? Det är alldeles för komplicerat för att någonsinn fungera. Någon kommer gå ut det sviken och om det då innan var en bra kompis, den relationen kommer man aldrig komma tillbaka till igen..

Det här blev bara konstigt. Men jag fattar iallafall för det är den enda som spelar roll.

Winnerbäck

Hörde precis en låt med honom där han sjöng ngt som : "Låt inte din bästa vän bli en tv serie från Kalifornien".. Och det har jag ju inte, min bästa vän är från en Svensk TV serie, Bert. Han är kult, han äger och han är MIN!

ojojoj

Hanna den jävlen läser LATIN! Frivilligt! Ojojoj

Allergi

Idag så lunchade jag med min kära mor, jag gick upp till henne på kontoret och fick en blick som såg ut som om jag hade haft en snigel i ögat. Sen kollade hon ner på bröstet på  mig, fortfarande lika chockad och berättade sedan för mig hur röd jag va på hela kroppen faktiskt. Jag ser ut som en liten kokt kräfta överallt. Så berättade mamma att man kunde vara allergisk mot kyla och det kanske var därför jag var röd, för att jag är allergisk mot kyla. Fatta najs, nej men asså jag kan inte vara i Sverige under vinterhalvåret, jag har läkarntyg på det, staten är tvungen att betala en utbildning åt mig i typ Italien elr ngt. SOFT! Mindre soft är dock att nu är jag inte kräfta bara ¨på sommarn, nu ska jag va det vinter också. Inte najs.

tapas

Vad är det som händer med mig, egentligen? Ja vill gärna tro att det är tonåren som spökar, det skulle vara simpelt och jag hoppas verklilgen att det är så. Varför annars skulle jag ha sovit i 9 timmar inatt och säkert ännu längre om inte morsan ringt och väckt mig. Pappa påstår att jag inte mår så bra och försöker sova bort mina problem och det kanske skulle vara en bra teori, om det va så att jag hade en anledning att må dåligt. Allt det som har hänt har jag bearbetat (?), visst, jag har väl skrattat mycket åt det som hänt men jag tycker inte det spelar någon roll för jag har ju bölat åt det också? Och skrattandet gör ju ändå att jag tänker på det i små doser och det måste ju vara att bearbeta? Eller? Kanske inte ändå, men hur ska man då göra för att må bra efter att man vart med om jobbiga saker. Jag vet inte, men vad jag däremot vet är att jag i grund och botten mår bra. Men nu kan det nog vara så att jag har en mindre svacka som alla kan ha. Det är normalt. Enklast somsagt vara att skylla på tonåren och att det är därför jag sover, men jag tror det finns något mer bakom ändå.

Tillgodokvitto och psykfall

För det första så ska Andreas Andersson i SP1A på Jensen västra slaktas. Gubbfan hade ju snott min historia bok och klart som fan så gick jag och handlade en ny för 539kr. Sen i förra veckan fick jag tillbaka min för det var en viss Amel som visst hade två böcker och en massa böcker byttes ut för det hade flummats till lite där men i slutänden hade Andreas min iallafall. Så nu gick jag för att lämna tillbaka  boken, höll tummarna för att jag skulle få pengarna tillbaka men det gick ju inte e klart. Jag har iallafall ett tillgodokvitto på akademibokhandeln, men va FAN ska jag med det till? >.<

Jag ska också sluta gå i obekväma högklackade skor, min rygg värker. De är snygga, som fan men aj aj aj vad den gör ont. Så nu blir det bekväma höga eller mina söta små sneakers. Vinterskor är ändå omöjliga att hitta snygag så jag får la frysa.

Träffade på Saga på g ut till bro också. Najs najs. Fick vänta på Emelie i typ 45 minuter. Mindre najs.

Började nästan gråta offentligt idag. Äckelkillen (gubben) som är allmänt psykad och pillar näsan stoppar mun och allt det där gick in i mig på kallhälls station. Jag som inte sett honom på as länge. Va säker på att han dött elr hamnat på psyket. Det var fel.

tragiskaste

Hade tänkt lägga upp låten Likbil men jag kunde inte hitta den på utube så jag blev lite ledsen i ögat.

Min bil är inte lik din bil, det är en likbil.

sådär ja

Nu har jag ägnat dagen åt att vara och fixa håret! Så nu har jag lite blonda slingor på utväxten. Det e najs, tog jätte tid men va fan, skit samma. Det ser hur bra ut som  helst iallafall. Gick in i centrum och handlade mascara och nageltjottafjolsan. Vilket var en jävla tur för när jag stod och väntade på bussen såg jag att en nagel gått av..

Ska också meddela att ett pendeltåg är 106 m långt.

Lyckat

Vaknade imorse av att morsan var inne och smög i mitt rum, kan tänka mig att klockan var runt 7 så jag skulle väl ha gått upp. Men det hade inte jag någon aning om för jag skulle ju gå upp när klockan ringde. Men den ringde aldrig och ändå står det fortfarande på telen att ringningen är igång och allt. Suck. Så jag försov mig rätt duktigt och vaknade när jag skulle åkt med tåget. Suck. Första gången jag får ogiltig frånvaro på hela terminen. Inte för att det e så många lektioner jag måste vara på men ändå!

galet

Jag har tänkt och kommit fram till att världen är fylld med jätte konstiga människor. Jag är iallafall bara lite konstig..

(Kollar på Wallander när the crazy chick dödar folk för att hon vill ha ett barn och innan såg jag ngt totsl psykat om ngn skitzo)

Ozzy


Saknaden är bara för stor helt enkelt.

Gudson som tjejförtjusare?

Har tänkt lite på en sak angående min gudson och hans framtid som tjejförtjusare och jag är inte så säker på att det kommer gå bra.. Han är ju charmig så det kommer nog inte vara så svårt egentligen men sen när det börjar närma sig och om han fortsätter att misshandla de kvinnliga könsorganen som han gjorde med mitt idag kommer brudarna springa därifrån skrikande och as arga. Jag lider med honom. Stackare. Men ändå, stackars min mutta.

utan banan, ingen bananpure

Gårdagen var ju lite rolig. Det var krök med Grabs, Felicia och Emily i ngn liten lägenhet i Vällingby. Jag hade kul och blev inte allt för full. Har ju inga minnesluckor iallafall vilket kanske skulle ha vart lite trevligt då jag kommer ihåg allt jag gjorde. Shit. Men va fan gör det. Sen där på morgonkvisten var det dags att röra sig hem och vi brudar  åkte hem till Felicia och sov där. Gick av i Rissne och promenerade hem till henne i solna. Fan vad hemskt det va. Det va ju verkligen as långt!

Morgonen därpå så gick jag upp vid 11. (Somnade inte förrän vad 6 tiden, fatta sliten jag var). Jag gick upp så tidigt för att jag skulle åka till världens gulligaste kusiner och vara lite barnvakt och bara umgås. Hade jätte trevligt men sheisse vad flummiga Ebba och Edvin var. (Evelina är populär så hon var på kalas hela dagen) Det var nästan så jag började undra va fan de hade tagit. Det var helt galet och jag som var så jävla sliten och trött tyckte också allt detta var jätte kul så jag bara garvade medan de bara garvade och jag kan iallafall säga att jag är jävligt glad över att jag inte är kille. Edvin höll nämligen på och hoppade runt på mig lite försiktigt medan Ebba låg och var allmänt störd och låg ngn annan stans och bara var allmänt störd. Men då tar ändå den här lilla killen och hoppar rakt mellan benen på mig och fy fan vad ont det gjorde. Men helvete vad jag skrattade. Tror inte jag var så bra barnuppfostrande idag men, vi hade kul iallafall xD

värsting torsdagskvällen

Nu har jag vart ute i kallhäll och vart gangster med Johanna, vi har hunnit med väldigt mycket, först drog vi på fest och söp oss redlöst fulla, på väg till nästa ställe så rånade vi 5 pensionärer och råkade nog misshandla en av dem till döds men jag vet inte jag bryr mig. Väl på den andra festen så drog vi också varsinn (stavn) kokain och sen var det fullt ös. Såg till att några idioter fick men för livet också men det gör inget. Sen blev det lite efterfest hos Johanna och sen var det bara bussen hem. Och nu sitter jag här och kunde inte bry mig mindre.

Städerskan

Utan att vara världens överklass så har v ju ändå en städerska som kommer en dag i veckan vilket är jätte skönt! Det är faktiskt värsta lyxen och eftetrsom att jag går så flummiga tider så brukar jag träffa på henne här hemma nästan varje vecka. Idag tänkte jag dock att jag ska vara lite snäll och prata lite mer än att bara utbyta trevliga hälsningsfraser. Men det gick inte så bra för hon kan bara hälsningsfraserna på svenska så sen var det att försöka prata på en engelska som skulle vara begriplig, men när det blir sådär huxflux på en gång så blir det lite knackit och hon hade inte världens bästa engelska heller. Men hon verkade glad så de va väl alltid något

Madame Hippo..... ?

Det var ett tag sen jag var och lånade lite böcker på franska för att jag skulle kunna öva mig på det, än har jag inte öppnat en enda och jag har en känsla utav att jag kommer få betala för att de säkert är försenade. Så idag ska jag se till att lämna in dem iallafall. Betala tänker jag inte göra, för jag kan inte men lämna in de kan jag.

stress

Den här gången så skulle vi sitta och filosofera över stress och allt vad det för med sig. När jag känner mig stressad, vad jag gör åt saken och hur det märks på kroppen.

Nu har jag allt för länge skjutit upp att skriva det här, har även under tiden suttit och kollat runt på annat, gått upp och prata med mamma och pappa bara för att slippa sätta mig ner och ta tag i det här. Tror att det är det värsta man kan göra om man känner sig stressad eller lätt blir stressad, att skjuta upp saker. Även om jag vet att jag är en jävel på att just skjuta fram saker och sen känna mig jätte stressad de sista dagarna och bara får iväg något bara för att bli klar med det. Där har jag däremot bättrat mig från förra året då jag hade massvis med rester som aldrig blev klara. Högen med jobb blev bara större och större och mer och mer hamnade vilket resulterade i att jag gick omkring stressad dagarna i enda, Jag kunde aldrig koppla av, enda tillfället jag fick lite lugn var när jag tog en cigarett. Inte för att jag pluggade annars heller men i vilket fall så va den där cigaretten avkopplande. Så det kanske är en sak, när jag är stressad så röker jag mer än annars.

Mer än sådär ehöver det väl inte vara : Jag blir stressad när jag har massor av saker att göra, åtgärd: cigaretter konsekvens : Allt det dåliga med rökning?


Allt som allt

Dagen idag har varit relativt fullspäckad, brorsan kom in vid 8 imorse och gormade om att han ville låna min ipod, efter mycket om och men svarade jag ja vilket nu resulterat i att jag har en trasig ipod. Suck. Sen somnade jag om och sov en timme till innan jag satte mig framför datorn (som vanligt) och började plugga (mindre vanligt).

Klockan 10.00 hade jag bokat tvättstuga för att tvätta en massa, täcken och kuddar och lakan och kläder och nu blev det mycket och men det gör inget för det är lite festligt att skriva och. I vilket fall som helst så har jag nu helt rena lakan så jag kommer att vara i extas när jag kryper ner ikväll, själv. Får hoppas att ngn av katterna kan hålla mig sällskap.

På tal om extas så var jag det idag, när jag gick hem från station när jag varit i stallet. Det började snöa lite smått där borta men det var inget lager med snö så när jag kom till Kallhäll blev jag helt farsinerad av att det ändå fanns snö på marken och det knarrade sådär underbart under fötterna, och så kollade jag upp mot himlen och så föll det ner sådär sagolikt som jag önskar att det gör på julafton. Sen började jag tänka på det och kom på att jag kommer ju inte att vara hemma på julafton och då blev jag lite ledsen. Men jag kommer ändå få ha det varmt medan alla andra fuckers får frysa arslet av sig. Då blev jag på bättre humör xD

ja

Snart är det dags för mig att sova..... Jag är trött. har varit hela dagen, kämpade mig igenom skolan för att sedan ta mig ut till stallet och rida också. Inte så konstigt att det inte gick bra, måste ju rida med benen och idag känndes de förlamande så. Nu sitter jag och kollar på america got talent medan jag väntar på att scrubs elr 2,5 män ska börja. Har inte bestämt mig för vilket jag ska välja. Tror det blir scrubs men vi får la se sen.

Fan

Shit, shit, shit. Har ju tagit kontakt med den andra han med stort H igen. Han som börjar på M och alltid funnits i mina tankar no matter what.. Shit shit. Vart fan är mitt liv påväg.

hjärtan

Jag höll precis på att få en hjärtattack, jag blev så in i helvete rädd! Va inne på playahead som en annan fjortis när jag såg ngn reklam (baxa.nu) fråga mig inte men jag drog allafall med muskontrollen över den och klickade. Då började Dogge att skrika så jag klickar ner rutan fort som fan, men jag hade självklart glömt bort att jag klickat på skiten så det kom upp en ny ruta och än en gång började Dogge att skrika och skrämma livet ur mig! Jag är rädd att jag fik en mindre hjärtattack.

Totiki

Blev medlem på ngt nytt skit som skulle göra att alla communities samlades på samma ställe, och när jag laddade upp ena sidan stod det att jag hade fått ett GB utav han med stort H, mitt hjärta började slå hårare och jag blev nervös, vad var det som hade hänt nu, vad skulle han skriva, bryr han sig? Men inte då, det var ett gammalt gb som den här sidan laddade upp.

Toffel sökes

Jag är trött i hela kroppen och kollar på seinfeld och är jätte sugen på Oboy. Det är i sånna här tillfällen jag är ledsen att jag inte har en toffel till pojkvän som glatt skulle ha skuttat upp för trappan och gjort iordning oboy åt mig och sett till att jag skulle få lite choklad också..

-.-

Idag så sov jag, vaknade runt halv 12 och jag sov runt 11 igår. Men just idag så hade jag rättighet till det, 3 timmars sömn igår ju så helt konstigt är det faktiskt inte, det konstiga däremot är att jag vill sova nu.. Och har velat göra i 1,5 - 2 timmar, var ute i stallet och red idag iallafall. Det var mörkt. Men mysigt, jätte skönt att kommaut iallafall, annars hade jag nog gått ner mig ännu mer. En chipsskål har jag redan ätit upp och mer vill jag ha. Utan anledning så är det såhär just nu. Fuck.

söndag

Då var det söndag idag, söndagar brukar gå åt till att sova, städa och dansa. Och just detta gick denna söndag åt till också.. Dansen var hur rolig som helst, dansade med den vanliga killen det går jätte bra med honom faktiskt. Har hur roligt som helst.

snö

Vaknade "imorse" uppenbarligen och det snöade. Vette fan om det går och kalla morgon däremot eftersom att klockan ändå var 12, såg till att ställa klockan annars hade jag väl sovit än.. Somnade ju inte förrän framemot 9 tiden, på morgonen. Känns väldigt onödigt såhär i efterhand men då hade jag väldigt roligt. Pojkarna och Berga brudarna kan verkligen göra så att jag glömmer bort all mimn trötthet och bara skrattar åt meningslösa saker, är dock lite orolig över vad jag kan hitta för sidor folket var inne på, såg något så äckligt att det var helt galet så jag är inte så säker på att jag vill se den andra skiten de var inne på..

Fire truck?


random

Jojjo va precis över, tyckte bara att det va värt att skriva.

charlie 15 år senare


Charlie


Han är stor

Min bror verkar ha skaffat flickvän, han åkte precis dit. Han ska inte vara ute och springa och vara med tjejer. Han är en data/fotbollsnörd.. Jag känner inte igen detta, han är tonåring och det ska tydligen komma då.. Fan vad misslyckad det får mig att känna mig då, här sitter jag i mina mjukisar och väntar på idol >.< skam.

Sen va jag lesbisk

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara allt det här. Men kort och gott så har jag och Elli en väldigt speciell relation, idag hade vi slagsmål och är alltid väldigt sarkastiska och överdrivna av oss. I grund och botten så har vi väldigt roligt tillsammans iallafall. Detsamma gällde det på idrotten där vi skulle dansa bugg, Elli kunde redan dansa och jag bara hängde på i vad hon lärde mig, och det blev lite småflummigt sådär. Måste bara inskjuta (johanna) att min lärare (som förövrigt är jävligt snygg) använde mig som försöksperson när han skulle visa nya danssteg, detta pga den anledningen att jag dansade så bra. HA!!

Iallafall tillbaka till mig och Elli, vi hoppade runt och höll på som man har rätt att göra, ha lite kul sådär när två tjejer i klassen kommer fram. Jag märker att den ena är väldigt nervös medan den andra ser väldigt självsäker ut. Kort och snabbt fick hon iallafall vad hon ville ha sagt.
- Folk har sagt att ni är tillsammans, stämmer det?
Jag blev ju oerhört chockad och förklarade att det inte stämmde och att jag inte tänder på tjejer och är väldigt säker i min sexuallitet. Då sprang de båda två iväg och tisslandet och tasslandet fortsatte, de samlade ihop alla sina tjejkompisar och viskade och tittade.. Inte för att det hindrade mig och Elli från att ha roligt, bara för att de inte har ngt liv och gillar att sprida rykten.

Av denna anledning skulle jag aldrig kunna vara lesbisk, jag HATAR tjejer och allt dessa skitsnack och allt vad det nu är som jag håller mig borta ifrån genom att mestadels vara med killarna i klassen.. Men vänta det kanske är en anledning till att de tror att jag är lesbisk.

Shit, människor, jag säger bara det, sitta och analysera andra människor tillsammans och komma fram till slutsatser som "måste stämma" jag fattar inte grejen.


dåså

Kollar på du är vad du äter med en skål chips bredvid mig. Klockrent!

Försök utan att skratta


det kallas visst ..

Jag fattar inte hur människor pallar, eller inte människor kanske men vi kvinnor som e tvugna att stå ut med skiten en gång i månaden. Magen bara skriker för att det gör så ont, kroppen är helt slut och det känns som om man har feber och på det så ska det komma ut en äcklig röd sörja ur ens kön. Äckligt och onödigt, så att man funderar på att börja med piller igen bara för att slippa skiten o.O

Ren fakta

Jag har läst en bok. Den var gratis.

Jag har köpt en bok. Den kostade 500kr. Jag var tvungen. Jag har läst lite i den.

Jag började tänka av att läsa bok 1. Han blev mobbad och slagen, hon fick psykos för att rikemansbarn till pojkvän var otrogen. Sånt där som händer varje dag och som man ser på utan att tänka. Jag orkar inte vara seriös.

Jag såg Blondinbella idag, när jag skulle hämta min kappa som var på lagning.

Jag tog kontakt med gammal kompis sak idag. Honom raggade jag upp på grönan. 

På grönan hänger det mycket fjortisar. 

Fjortisar finns bara för att störa oss andra människor. 

Det är omöjligt att de kan tycka att de ser snygga ut!

Vilket det ofta poängterar, jag håller med!

De säger till sina kompisar att de ser jätte bra ut. DET GÖR DOM INTE!

JAG ÄR SNYGGARE ÄN ALLA FJORTSAR I HELA SVERIGE :D


 

whatever.

Vaknade inte förrän runt 12 idag, även om jag gick och la mig före 12 igår. Känns som om jag är på väg in i sovandets värld igen. Eller jag gick upp ur sängen vid 10 halv 11 men fan vad tid det tog att vakna då. Egentligen så känner jag mig inte vaken än men jag tvingar mig själv att inte krypa ner under täcket igen och bara sluta ögonen och än en gång sova.

Har trotts detta fått en del gjort idag, har svarat på fråga 1a på hemtentan i historia, det är 3 frågor med 7 olika delfrågor som ska vara runt 3-5 A4. Jag har redan skrivit ett helt ark bara på första delen. Mycket som ska tryckas  ihop på resten, men kanske kan få det utökat. Jag har ju blivit lite utav ett mvg arn senaste tiden.

Förutom det har jag också pluggat matte, ska skrivaläxförhör/prov på fredag, så himla skönt att kunna ta det i min takt! Jag bara säger till läraren att nu vill jag göra prov så får jag dt. Inga som helst planeringar att följa elr ngt. Tack för att det inte är en pågående kurs för min klass iallafall xD

Men nu ska jag pallra mig ner till station och åka ut till stallet!


Russia

Som varje vanlig tisdag så var jag i skolan idag och som varje tisdag under höstterminen så hade jag Historia, idag så gick vi dock igenom Ryska revolutionen vilket gjorde mig jätte glad, har verkligen sett fram emot just den delen då jag är helt såld på Ryssland av ngn konstig anledning, eller från början var det ju för att jag kollade på Anastasia och så blev första frälselsen sen har det bara fortsatt, inte för att jag är så insatt men jag dyrkar ändå Ryssland. Sen när jag i sommras upptäckte Andrey Arschavin så fanns det ingen möjlighet att min Ryssland besatthet skulle försvinna!

Jag är tyvär inte en sån person som skulle kunna tänka mig att plugga historia utan anledning så jag har bara gått och väntat på att vi ska få lära oss ngt om det i skolan men det va ju ngt jag fick vänta på, länge! Men nu så har jag fått lite mer kött på benen så jag e glad!

Var ute och promenerade i en h idag också, var meningen att jag skulle simma men det blev inte så. Första halvtimman gick jätte bra, jag gick i rask takt, den lite ruggiga luften med duggregn i satte sig i kläderna och i själen, jag kände mig ren, men plötsligt så började en mindre smärta framkomma på min vänstra häl, jag försökte ignorera det men den bara skrek vilket resulterade i att jag fick gå med hälen utanför som i ett par tofflor. Nu var inte vädret längre skönt och befriande, nu ville jag bara hem och få av mig de där jävla skorna!


Dags igen

Haha så va det dags igen, fan vad jag inte e på humör för att skriva egentligen men det känns som om det skulle vara rätt bra. Typ? Iallafall så hade vi sån där mentalträningen igen som var jävligt rolig faktiskt, med tanke på att min lärare e så flummig så. Vi har nämligen på andra lektioner fått lyssna på inspelningar som säger, (och så slappnar vi av, tar ett djupt andetag) osv. och så frågade hon vad vi elever tyckte om de inspelningarna. Jag som inte är den som inte säger vad jag tyckte började först med att asgarva óch sen förklara att jag tyckte att den jag hört var väldigt porrig. Hur annars ska man beskriva en tjej som pratar i världens bordellmamma röst och säger åt oss att spänna skinkorna? Detta resulterade dock i att min lärare skulle börja analysera detta frågade oss(mig) om jag tyckte att detta fick mig att 

associera till hårt sex.. Va fan ska man svara på det?

Anyhow så drog jag ut till stallet och red en sväng =) de va jätte mysigt *)


,,

Kanske var lite onödigt att e na gå men jag orkade inte ta en massa snack nu.

Bild

Där är h*n

Lovade en bild och här är den, kunde omöjligt sluta skratta när jag såg den på tåget! ..

Sen kan jag nog behöva gå på den där fotomässan med tanke på hur hemsk bilden blev!

Helg jue

Ja som jag skrev i tidigare inlägg så ringde jag upp Johanna och lite enkelt sådär så hade jag planer för kvällen. Detta då på Fredagen, lördagen var ju redan planerad för då skulle jag till Milla och fira henne, tanten har ju blitt gammal nu, 24 bast lixom o.O Men nu ska jag hålla mig till fredagen ett tag iallafall, jag åkte iallafall hem till Jojjo där vi satt och kollade på Idol, första gången jag sett iallafall mer än 70% av programmet någonsinn. Aldrig direkt vart intresserad av det men lite kul att se. Vi satt sedan och kollade bloopers på utube och spelade guitarhero innan vi somnade i den gigantiska sängen men ett ännu störra täcke! Lördagmorgon ringde far min och väckte mig för vi skulle in till stan och kolla på kläder oså åt Marcus och jag tänkte att då kanske jag också kunde få ngt, men det gick inte. Hittade ju as fina stövlar för bara 1000 kr. men nej då det gick inte >.< Bara för att de svarta jag har e så jävla vanliga, har sett en tjej i skolan som också har svarta och en tjej i klassen har lika dana fast bruna. Inte min grej vill vara liite mera unik sådär.

Lördagkvällen åkte jag och Jojjo till Millan, till en början var det lite segt men sen så kom alla igång och det ramlade in lite folk, kvällen var överlag lyckad förutom att en viss person vid namn som börjar på A och slutar på nders la en vacker pizza i korridoren och sen bröt ihop, som tur va så höll jag mig utanför det och såg till att ha kul istället xD Folket där är ju lite speciella men det är svårt att inte gilla dem, jag försökte bryta arm med Jani (?) det gick inte så bra, men de gör ingenting. Vägen hem var kulig också, lägger upp en bild när jag orkar förstå mig på telefonen.

Ett liv till salu?

Jag tror att jag behöver skaffa ett liv, det är fredag och klockan är snart halv 7 och jag har inget planerat alls. Ingen utav mina kompisar har hört av sig heller, eller oj där ljög jag de har de visst så jag får väl skylla mig själv att jag inte pallar åka, sen har jag ju inte kollat telen på snart en halvtimme heller.. Den kan ju vara fylld med sms från en massa folk!! Men inte då, bara ett obesvarat samtal från Johanna.. Får ta och ringa upp henne sen. Eller va fan, jag gör det nu istället.

Vart i ligger felet?

Bror - Pappa kan du vara min släkting imorn?

Achtung

Min bror, min kära bror, en jävla speciell människa men ändå så fortsätter jag bli överraskad av honom. Skuggor kan ju vara väldigt roliga men det finns ju andra saker att bli farsinerad över... Komma in i rummet och sjunga sånger om n*ggrer som balanserar på vagnar och prata finlandssvenska om sverige på 1500 talet.. Och nu kom precis från badrummet : SKAM PÅ TORRA LAND!!

Avgudad!

Jävligt glad över att jag var i skolan idag, för visst jag är självsäker och vet att jag är helt underbar men när Lamin sa lite sådär i förbifarten att han avgudade mig så är det inte konstigt att jag älskar mig själv lite mer!


snart

Eller snart och snart det är ungefär en timma kvar tills jag ska åka iväg till skolan.. Innan det skulle jag behöva äta någonting men jag vette fan om jag pallar laga mat, kanske åker lite tidigare och tar en macka på Il piatto.. Men för att göra det måste jag gå upp och fylla på kortet och det kommer bara att ta en massa onödig tid så jag hoppar nog över det, tror jag. Går upp och fixar iordning ett glas oboy istället, klarar mig nog på det skulle jag tro =)


Jag har piggat på mig lite nu iallafall, kändes skönt att ha saker att göra, har haft den där uppgiften om energi samt en i idrott om vilka mål jag har med idrotten, vilket jag tycker har vart jätte skönt. Igår satt jag och pluggade franska också så det känns som om de e på g uppåt igen nu, kanske var det alla tankar på hnm som synkade mig till det sämre men nu när jag inte behöver oroa mig för det längre så går allt mycket enklare. Gud va skönt.


Hon är speciell

Det hade gått ett tag sedan jag pratade med Jojjo på msn, (eller kanske en halv timma men ändå) så helt plötsligt så skriver hon :

jag tror jag e lite sugen på grisvagina ..

Jag tror min vän har lite små problem...


Mamma

Någon dag snart när jag har orken och inte ligger och kollar på simpsons utan verkligen är på humör, då ska jag skriva ner hur mycket jag älskar min mamma och varför.. För det, tror jag att jag kommer älska att läsa om ngt år eller 2.


jomen visst

Näsan rinner och huvudet bara dunkar, va fan är det här för skit? Och vi som skulle ha idrottsdag och allt, jag ville verkligen vara med, jag skulle krigat som en galning och vi skulle ha vunnit hela skiten men nej då, istället ska jag ligga hemma hela dagen och snyta mig.

Hade sen också skrivit en del om film jag sett osv. Men datorn ville inte att det skulle följa med, SKITSAK så då hoppar jag över det.

solo

Och så va det inge mer med det. Det var skönt ändå att han inte hörde av sig, slapp jag ta det öga mot öga med honom och då hålla på att gråta och skit.. Det gjorde jag ju en skvätt ändå, inte allt för konstigt men nu känns det som att det är över. Har ändå vart förberedd på det ett tag så det är inte så farligt.

Energi

Har fått en uppgift i skolan som går ut på att jag ska reflektera över hur jag får energi, det normalaste att säga är väl att sova, för när man sover så får man ju energi. Eller? Senaste veckorna har jag sovit och egentligen inte gjort så mycket annat känns det som och ändå så går jag omkring som ett vandrande lik varje dag, så jag har svårt att tro att bara sömn är den rätta energikällan för mig, klart att det kommer att behövas man måste ju sova men allt har sin gräns.

Att vara med kompisar då? Det är också något som kan ge energi, man blir glad och om möjligt så smittar deras positiva energi av sig på mig om jag för tillfället inte har så mycket av den. Sen kommer de dagarna då jag är fylld av energi och är med kompisar som inte har så mycket och då inte bara smittar den av sig, nej ofta så finns det de som tar energin ifrån en. Jag har vänner som jag kännt länge och som aldrig har vart där och stulit den ifrån mig, spelar ingen roll hur dåligt de mår, för från dem får jag energi utav att hjälpa dem. Sen finns de som bara tar och tar och jag får aldrig någonting tillbaka, något som verkligen inte är bra.

Att träna då? Där ska det finnas en massa studier på att man får energi. Man gör av med en massa energi men samtidigt får man en massa tillbaka. Det måste ju vara det ultimata? Ingen person som är där och tar den ifrån en utan det är energi som man jobbat till sig helt själv och är totalt förtjänt av, men det går inte att träna dagarna i ända heller, man har sina plikter saker som måste göras skolarbete, hålla kontakten uppe med kompisar, hålla rent och fint hemma och se till så att man själv är ren och fin (på utsidan). 

Så uppgiften var inte det lättaste men jag skulle tro att en blandning utav allt skulle vara det bästa, sova i rätt mängd (här måste jag minska ner grovt), träna i rätt mängd (måste ökas ordentligt), vara lagom mycket med vänner och framför allt människor jag mår bra av att vara med (redan lagom), sen mår jag också oerhört bra när jag får vara med mina småkusiner så det ska jag se till att vara oftare. Men framförallt så ska jag inte skjuta upp saker till imorgon.


På något sätt så kommer jag fixa det här iallafall.. Tar tag i det imorn.

 


tjejförtjusare och barbiedockor

Igår när jag var med kusinerna satt jag Ebba och Evelina och kollade i Evelinas skolkatalog, vi såg då till att kolla på de lite äldre eleverna också, de i 8:an och 9:an och vi hittade väldigt många barbiedockor xD
 Senare försökte jag ta reda på vilka killar som de tyckte vara söta, men det fick jag inget svar på, bara att det fanns en sån där tjejförtjusare på Evelinas fritids.

snea ryggar och andra bullar

Klockan 14.57 så åkte iallafall pendeln från kallhäll mot Stockholm central och Västerhaninge. Fick sällskap utav Elin på vägen till sundbyberg där jag hoppade av och promenerade hem till min kära faster där jag fick sitta och vänta en kortare stund innan hon kom. Vi gick sedan tillsammans till en pizzeria som också va ett cafè och pratade lite, speciellt om mig och hur jag ska göra med honom med stort H. Kom fram till att om han inte hör av sig imorgon så är det ingen idè då är det skit samma. Det kan väl vara så att jag är lite hård men jag förtjänar inte att bli trampad på, bortglömd allt för många gånger och jag har redan satt ner foten en gång och det borde räcka. Hör han däremot av sig och vi träffas så som det är sagt så blir dt jobigare. Men det har jag svårt att tro.

Anyhow sedan gick vi och hämtade uppp barnen, kärlek till de allihopa och Evelina som blivit så stor nu, går i skolan och allt. Galet!

Pendelresan hem var också något speciellt, till att börja med så var tåget försenat och när jag väl kom på och satte mig ner så fick jag sitta som om någon skulle putta av mig från sätet hela tiden. Detta pga två tjejer som satt bredvid mig, visst de va inte så stora men den enas väska kunde omöjligt vara i knät eller på golvet, nej denna jävla väska skulle också få vara på sätet och göra så att jag den oskyldiga va tvungen att få sne ryggrad på vägen hem.

Förutom detta så fick jag också en rejäl chock när vi kom till Knarkarby plötsligt var min näsa fylld med små particklar som luktade saffran, förvånat kollade jag mig omkring och upptäckte att det var en tjej som satt och åt lussebulle. Jag fattar verkligen inte, det är lixom början av november sen var det roligaste också att hon inte var en svenne heller utan var lite utlänsk..

Trött, Tröttare

Den trötthet som jag kännt av senaste veckorna är inte normal, iallafall inte för mig. Jag vaknar på morgonen och vill inte gå upp, på något sätt ser jag ändå till att ta mig upp ur sängen för jag vet ju att jag kan inte ligga kvar hela dagen. För om jag gör det så kommer jag bara att tänka en massa på saker som egentligen inte behöver ta så mycket energi så då är det bättre att gå upp och komma igång med något, laga mat och börja plugga. Det är inte ofta det blir av däremot, jag fastnar i sängen och där ligger jag gärna kvar, slår igång TVn och kollar på Xena eller vad det annars finns att kolla på. Sen ligger jag där, kanske kommer det en katt och hoppar upp som jag kelar lite med men så efter ett tag säger magen till och det är dags att äta mat, så jag pallrar mig upp för trapporna och slänger i mig lite mat och lägger mig sedan i soffan där uppe, gärna med filten upp över öronen och bara väntar på att jag ska få somna om igen. Sen finns det de dagar när jag har något att göra som gör att jag måste svälja tröttheten och bara ta mig upp och göra allt som jag ska, det är sånna dagar som jag somnar vid 9 på kvällen även om jag gått upp vid 10 11. Det är dags att pigga på sig nu.. För såhär kan jag fan inte ha det längre.

landet

Nere på landet med familjen, sitter och spanar ut över vattnet som antagligen är iskallt men som ändå ser inbjudande ut på något vänster. Sen är pappa påväg iväg med båten också, för nu ska den upp ur vattnet och kanske så kommer den inte komma tillbaka ner igen, iallafall inte till våran brygga. Skulle vilja fortsätta skriva nu om allt möjligt men det känns som om det inte spelar någon roll. Jag skriver ju för min egen skull, för att jag ska minnas saker men när jag är på ett sånt humör som jag är nu så är inte det något jag vill komma ihåg. Vad jag vill komma ihåg är däremot "spökfesten" jag var på igår när Edvin firades. Lillpojken har ju blitt 3 nu..


RSS 2.0