allt och inget

Nu sitter jag här igen då, solen skiner på den klarblå himlen och jag sitter inne, framför datorn. Det är inte bra att vara såhär mycket med familjen, hela tiden. Vad man än ska göra, vad man än vill göra så är det alltid tre andra som ska vara med hela tiden, samma tre personer. Mamma, Pappa och Bror. Klart att det blir jobbigt. Det är så det är. Väl hemma igen så har jag en känsla av att jag kommer spendera ytterst lite tid hemma. Det behövs. Jag har nu åkt över atlanten för att få perspektiv på det som hänt hemma. Och påtal om det, det som hände helgen innan jag åkte vill jag ALDRIG ska komma på tal, nägonsin, om det inte är jag som tar upp det. Det va mitt misstag, mitt liv och jag vill inte prata eller bli påminnd om det. Tack.

Iallafall, så har jag, mamma och pappa börjat småtjaffsa, (uppenbarligen).

Men medan jag sitter här inne och ser palmerna utanför som försiktigt svajar i vinden, så känns egentlikgen allt annat som bortblåst, vad har jag egentligen att klaga på? Men jag kan väl ha mina sämre dagar också? aiight? jajamensan.

ööh.

Vi har kommit tillbaka till hotellet, det där som vi va på förut, med den svenska familjen, innan vi åkte till Key west. Som förövrigt va oerhört mysigt. Det va som att vara tillbaka på universal men den här gången va det på riktigt, det var inte bara en fasad. Men dyrt ställe att bo på, så in i helvete, fulaste/äckligaste rummet vi bott på men samtidigt det dyraste. Jag får det inte att hänga ihop. Men det är väl så som det är. USA är inte riktigt min plats ändå, men jag åt jätte god mat igår iallafall. Thaimat! Jätte gott med lite variation. Nej, det känns meningslöst att skriva faktiskt. Så jag hoppar nog över det. 

Legat med ett skåp?


Sanningen lite kort.

Hur ska jag börja ett inlägg som det jag nu har satt mig ner för att skriva? Ska jag börja med att berätta en massa nödvändig skit om hur det har blivit så att jag kommit fram till den punkten jag är på idag. Händelser, personer som har påverkat mig? Det skulle bli ett långt inlägg bara det. Men det är inte det jag vill skriva om nu, jag vill skriva om den lyckan och kärleken jag känner till mig själv och till livet. På ett ungefär. Men det här är ändå så pass stort att jag ändå vill ha viss bakgrund med, så då får det bli så.

Innan jag åkte iväg på denhär resan så var inte mitt psyke helt 100. Jag hade haft en über bra hösttermin men framåt mitten av månaden innan december, (vad den nu heter ööhh. November) så började jag få för lite att göra. Jag gick knappt till skolan för jag hade inga lektioner, jag låg bara hemma hela dagarna, kollade på tv och gjorde det som alla gör tänker. Hela tiden ville jag dock få mig själv att må så bra som jag visste att jag kunde göra, jag tvingade mig till att må på ett sätt som jag egentligen inte gjorde. Det var bara en fråga innan jag skulle bryta ihop. Att poängtera är att jag här också krigade som fan för att sluta röka vilket bara gjorde att allt blev sämre. Men helgen innan vi skulle åka till USA (där jag nu är) så gjorde jag saker mot mig själv som jag visste att jag skulle ångra och få ångest över. Inte det bästa men fortfarande utlösande och nödvändig. Jag gick inte till skolan på hela den veckan, Onsdagen skulle jag ha haft en redovisning (min möjlighet till MVG i historia) men jag kunde inte ta mig upp ur sängen. Jag är van och har absolut inga som helst problem med att hela världen får reda på detta, för det kan nog vara bra på sitt sätt.

Under resan så började jag känna att jag behövde få skriva av mig, få ut en massa saker ur min hjärna och bara krisa lite. Så det gjorde jag, Saker om deperitioner (??) i allmänhet, saker om min, saker om att jag trodde att hela hösten var en enda stor lögn för det var vad någon fått mig att tro där någon gång i mitten av November. Men detta skrivande vände snabbt och jag började istället fokusera mer på lycka. De olika stadierna av lycka som jag kan känna. Framförallt så tänker jag på när jag är hemma, långsamt drar av överkastet för att inte någon av katterna som ligger på ska få en chock, ser den perfekt bäddade sängen med helt rena lakan. När jag kryper ner där under täcket är det en sån fullständig njutning att det är helt otrolig. Lyckan av njutning. Det finns olika slags lycka men det är framförallt den som tilltalar mig. Just nu. 

Iallafall så skrev jag idag igen när jag låg på stranden, och det är den texten som jag nu vill dela med mig av. Och framförallt den texten som jag vill att jag ska kunna läsa när som helst, utan att ha med mig ett stort skrivblock från Cozumel. 

081226 Vad är lycka för mig? 
Lyckan finns överallt, hos alla människor men det krävs olika saker/händelser/människor för att kunna locka fram den. Att jag på julafton kunde säga till min mamma och pappa att "Jag är lycklig" utan att känna en klump i magen och en skuld över att jag ljuger är tillräckligt med bevis för mig, för att jag ska veta att jag är ta mig fan lycklig och har rätt till det. Det har alla, även människor som inte förtjänar det har fortfarande rätt till det. Det är en mänsklig rättighet även om den kanske inte står där, jag vet inte?

Som alla så finns det delar av mig som jag tycker om och delar av mig som jag inte tycker om. De delarna som är negativa är oftast också enklast att prata om och få ner på papper, som att jag inte är så säker av mig, jag vill inte gärna prata med nya människor (nykter). Jag vill vara den personen som kan prata med allt och alla men det är bara att acceptera, den människan är inte jag. Det är en roll jag kan spela emellanåt men det är inte jag. Iallafall inte just nu. Det är något jag kan jobba med, att bli säkrare och prata mer med människor. Men jag tycker ändå om mig själv. Varför skulle jag inte göra det? Men att rada upp saker om min personlighet är fortfarande svårt, men det är som att försöka förklara vad det är jag gillar med min bästa vän jag tycker bara om henne (dem) som helhet. Men jag ska ändå försöka.


Detta är vad jag gillar med mig själv.
- Jag har en förmåga att umgås med olika sorters människor.
- Jag har en sjuklig/tråkig/töntig/faktastisk/underbar humor.
- Jag är bra på att läsa människor. (lagom bra)
- Jag är bra på att hålla en fasad.
- Jag är ärlig, säger vad jag tycker och låter människor veta vad jag har gjort.
- Jag har förmågan att se humor i något som ska vara elakt riktat mot mig och kasta tillbaka skiten i ansiktet på personen som har försökt med ett leende på läpparna.
- Jag kan leva i nuet och vara nöjd med mig själv utan att oroa mig för framtiden och grubbla över vad som varit.
- Jag har ett bra minne, jag kommer ihåg sånt som är bra att komma ihåg, tillfällen då jag är glad.
- Jag har lyckats bearbeta det jobbiga jag vart med om utan att egentligen märkt det. (verkligen positivt? :S)
- Jag är lite lagom allmänbildad.
- Jag är bra på att diskutera, förhandla och analysera..
- osv..

Kanske var det inte så svårt att rada upp ändå¨, men i grund och botten är sanningen denna : Jag tycker om mig själv. Jag är värd att vara lycklig och ingen ska någonsin få mig att tvivla på det igen, allt det jag har och allt det jag känner (som är postitivt) är positivt av en anledning och jag ska aldrig låta de negativa tankarna ta över igen. 


.. forts

Det blev inte så jätte kul. Han som såg bra ut hade tydligen brud, (den andra också men ändå) men det är ändå inte dt som spelar roll. Det som får mig att inte (!!) är att han är 92a. Och så va dt med dt.,

,.

Det finns svenskar på hotellet. och en som inte ser allt för dålig ut.. (vad jag sett på håll) det här kan ju bli kul xD

Lycka.

Jag kan verkligen inte skriva ngt vettigt när alla vill prata med mig, men det här vill jag verkligen få ner och in i bloggen. För jag har så jävla mycket vettigt att skriva ner om det här med lycka. Som den lycka fullständig njutning kan ge, den lycka när man känner sig nöjd med vad man själv presterat och den lyckan när någon man älskar presterar ngt bra. Om hur många som bara ser dt dåliga och hindrar sig själva från att vara lyckliga. Det finns så mycket att säga som jag inte kan få ner nu. Men snart, när alla där hemma sover xD

Bevis på att jag är snygg.

Ibland när jag vaknar på morgonen så orkar jag inte fixa till mig, sätter upp det otvättade håret i en slarvig knut bara för att bli av med dt och slippa att det står åt alla håll. Jag drar på mig ngt simpelt som ändå är skönt och kan visa mig på det sättet ute. Det var så jag gjorde idag och va ute med morsan och farsan på morgonen. Visst tröjan jag hade på mig var fin men i övrigt såg dt ut som jag festat 2-3 dagar i sträck, inte så jätte vacker. Och ändå, va dt en snubbe som kollade in mig som fan och sa: Heeey, sexii. 

Sen har snubbarna utanför hotellet hållit på också, men som vanligt ignorerar jag och har mig. Men jag log faktiskt åt dem nyss. De verkade tycka dt va roligt. xD 

Ja, detta är faktiskt ett bevis på att jag är snygg. (eller iallafall har jävligt snygga ben) 

På vissa ställen har iallafall jag lite svårt att ta åt mig när killar håller på och stöter på mig och så, man vet att de bara gör dt för att man e blek/blond men nu tar jag faktiskt åt mig och flyger fram på små moln för brudarna på Miami beach ser INTE ut som stryk.. Vältränade, bruna osv.

Shopping

Massa folk på det där stället, och jag som ändå hoppades på att alla här borta kunde engelska så man fattade vad alla sa men NEJ, de här jävlarna ska knappt kunna ngn engelska och prata Spanska istället. Jävla skit land.


Raggningar och min underbara engelska.

hm. jag måste verkligen träna på att prata engelska. Kanske skulle tvinga ngn av polarna att vara min engelska pratare typ träffas 1-2 ggr i veckan men bara prata engelska.. Hm. skulle verkligen behövas med mitt : öhhh, 'pekar på armen' i'm ööööhh to weak..
Detta hände när killen, som jag inte vet om han va snygg elr ful för jag va i chocktillstånd att det kom en fotboll flygande mot mig och sen ville killen att jag skulle va med dem och spela.. och jag säger att jag kan inte.. men han försöker verkligen få med mig men dissig som jag är går jag bara vidare medan denna killes kompisar står och asflabbar. Najs. Men fina kroppar hade de iallafall, allihopa :P

Miami

Så då, kryssningen är avklarad och nu är vi allihopa nere i Miami, där vid beachen och det e nge oerhört mycket maffiga bilar här så det e galet. Kanske ska göra bloggen lite privat sen när jag kmr hem. Only time will tell.

Kryssningen va trevlig, det fanns mat, väldigt mycket mat ofantligt mycket mat som man fick äta hur mycket man ville av. Och jag åt hur mycket som helst, NOT. Första dagen va jag sjösjuk och kunde inte ta mig utanför hytten. YEAH. Men nu kommer familj och bror ska väl ha dator kan jag tro..


Mat

På TVn här borta så görs dt en massa reklam för typ BK, donk och andra snabbmatskedjor det roliga med det är att reklamerna inte gör mig sugen på mat utan bara direkt äcklad av maten de serverar. Det är friterat och så ser man när de smörjer in alla de feta sakerna som säkert bara består av fett i ännu mer olja och fett. Nej usch, lite fräsch mat, en typ pasta sallad, fan va najs dt skulle vara. Finns säkert ngn stans så vi får väl se. För det är ju så att jag kan inte äta på snabbmatsställen inte hemma heller, jag blir äcklad och dt bara vänder sig i magen sånt som händer. Men nu känner jag så inför i princip all mat, inte bra. Men kanske tappar man ett kg eller 2 på dt. Världen går ju inte under för dt.

och så.

Visst förväntade jag mig att allt skulle vara större och maffigare och mer överdrivet här borta än vad det är hemma men det här är fan galet. Va på Universal idag och där fanns det ja, simpsonsfigurer och kulisser och uppbyggda saker så det hette duga. Häftigt, det säger jag inte emot men all den miljön gjorde att jag nu 6 timmar senare bara vill kasta mig i sängen, slå på TVn och sova. Men det ska jag inte, nejdå. Jag sitter här och nyss kom morsan fram och sa att jag ser helt förstörd ut, jag är inte förvånad. Ska nog lägga mig och vila iallafall.

Jag lever

Han som flög planet hit, kaptenen eller vad det heter var norsk. Men ändå så lever jag. Coolt.

Shoppat idag då, ömn. det blev en tröja.. Värsta shopparen jag e >.<


Florida

Om några timmar lämnar jag detta skitställe som kallas Sverige. Eller skitställe och skitställe men det här stället iallafall. Nu bär dt av till staterna!

Va ska man säga?

Jadårå hemma igen efter att ha vart ute och ridit på Diò. Stannade ett tag och pratade med Elina, trevlans. Även om det inte var ngn nyhet att Norrlänningar är utomjordingar har jag nu fått teorin bevisad. Hennes pojkvän får nämligen inte umgås med hans polare bara för att hans flickvän inte kan vara med och leka bara för att polarna har brud. Konstigt tycker jag men dt gör tydligen inte Norrlänningarna.

Mötte på kusin på tåget också. Skönt med lite tågsällskap.

Sen var dt nog inge mer.

Arg.

Jag är sur. Jag är jätte sur. För jag skulle kunna vara påväg ut tiill stallet nu, men det gick inte för NÅGON skulle sno mitt busskort. (Riktat till dig bror) och NÅGONANNAN ska påstå att det finns en bussremsa som jag kan ta i en låda, men det finns ingen där och nu svarar denna NÅGONANNAN (mamma) inte på sin jävla lur heller. Jag kmr bryta ihop.

En helg fylld av ångest.

Resan kommer väldigt lägligt nu. Inom 48 timmar (om jag inte räknat fel) kommer jag vara utanför Sveriges gränser. Inte för att allt kommer bli bra bara för att jag lämnar landet men det ger iallafall lite perspektiv på saker. Vilket verkligen kan behövas nu. Jag har inget att klaga på egentligen, men klaga gör jag inte heller. Jag är bara inte 100 % jag just nu bara. Eller så kanske det är just det jag är. Det är denhär personen jag är egentligen. Pff. Fuck no. Så jävla mycket bättre än att ett misstag eller två till ska sumpa allt det jag krigat för att bygga upp ska sabbas.

Nej, jag har ett arbete att fixa klart också, efter mycket om och men har jag fått Power Point iallafall så nu kan jag ju göra skiten, och lite har jag gjort. Faktiskt. 2 hela slides med random kopierad fakta. Seriöst värre, MVG here i come. Not. Men hoppas kan jag ju alltid göra, men jag tror att även om jag bara får VG på denna så blir dt ett MVG men jag vet inte om jag kommer att klara av det ens en gång. Men jag har en plan. Jag gör inte klar den i tid och skjuter upp allt till efter resan, det blir säkert as öhh lyckat.

Tro hopp och kärlek.

Tron på att jag kommer ta mig ut allt än en gång starkare och med mer erfarenheter än sist.
Hoppet om att jag ska ha lärt mig något denna gång och inte göra om det.
Kärleken som jag har till mig själv genom allt som kommer få mig att lyckas på ett sätt som många jag känner/känner till aldrig kommer att göra.

ROFLMAO

Jag sitter och kämpar med min historia grej. Upptäckte att jag sitter och skriver om en person som heter Lol. Han heter LOL NOL! Tragiskt. Lider med denna lilla kambodjan.

Middag hos morföräldrar

I ett samtal om ngn tillställning mormor och morfar vart på.

Mormor: Pratade du med den där unga lilla franska flickan?
Morfar: Jarå, det tror jag

Samtalet glider iväg och om varför denna franska flicka var hemma hos deras vänner och allt va det nu var men iallafall. (Pratet kom också in på hur värdelös min morfar är på engelska)

Mormor: Men pratade hon engelska den där fransyskan?
Morfar (som ser väldigt konfunderad ut och säger sen tveksamt) : Ja det tror jag, för jag kan inte franska.

Det var det som det var

Somnade klockan 8 igår och när klockan ringde vid 7 så ville jag bara fortsätta sova, vilket jag gjorde så jag va inte uppe ur sängen förrän vid halv 8. hm. 11 timmars sömn. Vart är jag påväg. Så det blev osminkad och i mjukisar till skolan idag. As skönt att farsan kunde köra in mig iallafall. Blev en skvätt mascara iallafall. Folk måste verkligen trott att jag levt rövare hela helgen, vilket inte riktigt va sant men nästa. Det är väl inte mitt fel att folk väcker mig über tidigt på mårnarna? Eller jo på söndagen för då var dt ju mitt eget fel att jag skulle på bio med småbarnen, men jag tycker jag har rätt att vara grinig ändå.

Så fort jag hittar sladden så ska dt också komma upp en bild på två äkta gangsters... (i profil)

Tjockis.

Jag är en sån som för dt första garvar åt. 1. Folk som sjunger dåligt. 2. Folk som ramlar. 3. Tjockisar. Så denna video får mig att krampa i magen!

Om en fredag

Fredag dårå: Sov länge. Som vanligt. Skolan som vanligt. Åkte till Fruängen där Milla satt och tog en öl. Jag drack cola och en Cider. Satt ett tag. Pratade med stammis alkis. Sen kom Jari och Chris. Taxi till Tumba. Fest. På krogen. Milla blev as packad. Ramlade och grejer. Ska nog inte kalla henne tant längre. Snarare fjortis.

Nu är jag här igen. Hemma hos Nicke med folk. Ingen alkohol för mig idag. Ska kolla film snart tror jag.. SOFT!

jag vet ngt som inte du vet

men snart kommer att få veta.

emot - t = EMO!!!!!!

Värsta rebusen lään!

..

10 timmar i natt. 10 fucking jävla timmar sov jag. Om hade de inte vart för katthelvetet hade jag sovit ännu mer. Men jag ska väl tacka den (vet inte ens vem dt va av alla) för annars hade jag väl vart ännu tröttare idag. Iallafall så var det blodprovstagning för mig idag och som vanligt när jag gör sån skit så blir jag as nervös och mår allmännt pissigt. Och efteråt är det svimmningsvarning, men de e som det e. Vad ska man göra åt saken? Bara att hålla tummarna för att dt inte ska vara ngn allergi nu.

Men iallafall skola blev det sen iallafall, Prov i NK det gick bra, första 6 frågorna för sen kunde jag inte koncentrera mig längre. Kunde ju svaren på de 2 sista och skulle kunnat ha utvecklat dt as bra men det gick verkligen inte. Det är 30 minuter jag kan hålla på och sen går det bara inte.. Fy fan..

Morsan hade bilen in till jobbet iallafall så jag fick skjuts hem. As najs. Skulle ha kört men med tanke på hur galet trött jag är så vågar jag inte köra..

Whatever.

En ny kylvara?

Någon måste ha varit jävligt trött imorse när denna plockade undan frukosten för inne i kylen stod vårat Oboy pulver.

mohaha

Skryt bara : MVG på hemtentan i Hostoria. (antagligen hade missat att skicka in en del men den e ju as bra så det är klart att jag får MVG) Jag är verkligen GRYM!


December

Så då råkar vi ha kommit fram till den första december. Gräset är grönt och himlen är grå, jag är trött. Låg vaken jätte länge inatt. Kliandet på kroppen var något helt otroligt. Det gjorde ont, det sved, det brännde. Jag sov hos mamma och pappa inatt. Det må låta töntigt men inatt var jag verkligen ynklig, jag behövde få känna mig som ett barn. På vårdcentralen sa de att det var en allergisk reaktion av ngt slag. Ska dit igen på torsdag och ta reda på vad. Det är fan inte roligt, hela mitt liv har jag sluppit vara allergisk och så ska det fan fortsätta vara. Jag vägrar. Nej promenad ner till centrum och handla den där skiten. Kyla. Men iallafall ingen snö.

RSS 2.0