Det där med pengar.

Det är dags för lilla mig att skaffa ett jobb nu, skulden bara växer hela tiden och hela tiden vill jag göra och köpa mer saker. Mitt bankkort gillar inte hur jag tänker..

ALLT

Sådär ja, efter mycket om och men ska jag sätta mig och skriva ner om min helg.

Fredag:
Jag var  skolan och gjorde världens bästa muntliga redovisning om hur jag och Eleonor-Holger hade förbättrat världen. När vi sedan var färdiga med allt gick vi ut och frös och hyrde 3 st star wars filmer samt köpte en som inte fanns att hyra. Sen blev det hem till mig och hade "star wars marathon" jag ville sova efter 2 filmer så det räknas väl inte riktigt. Anyhow, det va jävligt trevligt.

Lördag:
Kollade på två Star wars filmer till. Eleonor-Holger fällde lite roliga kommentarer. Hon kan gärna skicka över en utav de för jag kommer inte ihåg. Dock minns jag att jag va elak mot fjortis bruden på kallhällsstation. Mohahahha. In till stan igen, jag lämnade tillbaka filmer, hämtade N i Tumba, åkte till stan igen, hämtade ut bio biljetter, mina pengar tog slut, vi såg på film, mycket pang pang. Jag gillade den inte men det gjorde han. Sen va det att åka till Sveavägen och gå på en fest med snobbiga 15 åringar... N såsg relativt felplacerad ut där han satt framför TVn och kollade på fotboll.

Söndag:
Jag satte skräck på alla som körde bil för ja va ute och körde. Handlade på Willys och bestämmde mig för att sluta dansa och blev i samma veva skyldig mamma och pappa 1000.- Jag har sökt jobb nu.

Homie

Sitter runt matbordet med mor och bror och pratar om olika umgängeskretsar.

Bror: De är homiesar lixom.
Mamma: Jaha, så de e sånna som sitter hemma hela tiden?

Random

Det kommer att komma en massa om helgen snart, först ska jag bara ut och sätta skräck i bilisterna.

Thats the way the cookie någonting

Jag är i skolan nu dåva, vi sitter vid datorerna, (uppenbarligen) vi ska göra ett grupparbete om någonting, dock inte om Nilen, för det vill jag inte. Och min vilja är ju som alla vet lag. Idag ska jag kolla på Star Wars som en äkta gangster. Elli ska vara gangster med mig. Snart ska jag köpa choklad. Kex.. - chocklad.

zova med z

Jag tycker om att sova..

Tyckte dte va lite nödvändigt att säga.

Zegt

Nu har det varit lite zegt (med z) på uppdatering här. Men vad ska jag säga? Jag kanske har ett liv? Nej det har jag inte men jag e bara jävligt lat. Tror faktiskt att om jag skulle låta mina vänner beskriva mig med ett ord att svaret genomgående skulle vara: LAT eller Skitzofren. Men det e lugnt, vi e bra och omtyckta ändå. För det mesta iallafall. När vi inte blir arga utan anledningar och sånt där.

Som igår, då blev jag arg över att jag inte kunde laga mat, det fick min karl också höra, jag svor rätt duktigt. Kunde inte ens steka falukorv. Något fel? Ja kanske.

Idag ska vi (jag och han) äta potatisgratäng och någonting. Någonting som vi ska köpa, men som inte är dyrt.

I vilket fall som helst, jag har lektion nu. Kanske ska börja förändra världen igen. Eller så ska vi bara prata skit. Vi får så mycket bra ideèr då, och kan läsa min underbara novell flera gånger. Om när jag blir kär i en dammråtta som heter Dammis.

Stabilt

Dans och grejer

Kanske ska ta och bli lite duktig på balett på gamla dar. 4 veckor i frankrike och lite pengar på det! Det sitter fan inte fel.

Apan

Vissa dagar känns allt bara jävligt stabilt.

Sen är man tvungen att lyssna på annan musik än den jag vill lyssna på...

Då blev det mindre stabilt.

Random

Nu har jag faktiskt gjort lite nytta. Lagt ut massa (eller lite) utav hans saker på blocket så nu är det bara att vänta på svar och hoppas på det bästa. Hålla tummarna och vara glad för det jag har. Och det är jag, glad, på sitt lilla sätt. Även om allt sket sig, men det finns väl en mening med allt.

Dagens sanning.

Ibland går det helt enkelt inte som man tänkt sig.

samma som från bdb.

Jag va med på idrotten idag! Vi boxades! Jag ägde! Såhär såg det ut i rummet, eller ett av rummen! Jag gillade texten. Dock inte rummen, det luktade äckel. När jag tog bilden visste jag inte att det fanns en spegel. Men ni blir väl glada av att se hur het jag ser ut när jag försöker ta en bild på en text.



Gud och slag

Idag har jag slagits och räddat världen!

Jag träffade också Gud, han är en trevlig prick. Jag fick låna hans toalett.

Hjälp oss förbättra världen.


Tänk er en värld, ett land, utan mobbning, utan självmordsförsök och utan kriminalitet. Omöjligt? Vi är inte så säkra på det. I grund och botten tror vi att grunden till nästan allt det dåliga som finns i världen grundas på dålig självkänsla, rädsla för att våga säga ifrån och rädslan för att säga till när någonting går fel. I det sistnämnda är många av Svenskarna värdelösa, vi blundar för det som inte fungerar runt omkring oss. För några veckor skjutsade en ung mamma ner sin barnvagn, med barnet i, ner på spåret på en av Sveriges tågstationer. Barnet skrek men ingen reagerade. Efter ett ganska bra tag reagerade en ung kvinna. Är det såhär vi vill ha det?


Mobbning, som finns överallt, motverkas endast när den redan uppkommit. Då kostar det pengar för den enskilda kommunen/skolan att ta ut ex. Friends grupper. Är det inte bättre att försöka förhindra att mobbning ens uppstår? Att när man sitter på samlingarna på dagis inte bara visar upp sin nya leksak utan även delar ut komplimanger till sina dagiskompisar men även till sig själva? Vi måste lära barnen att det är okej att tycka om sig själv. Men också att reagera när något är fel. Att säga till en vuxen, att säga till sina vänner att man inte tycker att det är ett acceptabelt beteende. Kan vi låta våra barn/barnbarn/blivande barn att leva i tystnad?

Vi vill hjälpa den kommande generationen. Hjälp oss att hjälpa dem.




Mikaela Bengtson och Eleonor Edström


Modell med skägg.



Jag stör mig på den här bilden så mycket att jag inte ens vet vart jag ska börja. Men ni ser väl att det speglar i den? Och vadå? Det är väl fullständigt normalt att brudar har 10cm skägg?

Sånt jag e bra på.

Det där med att plugga när man ska har nog aldrig inte riktigt varit min grej. Som nu tillexempel borde jag sitta och skriva på en hemuppgift i samhällskunskap. Istället har jag gjort allt annat som man kan tänkas göra:
bada, städa, fika, pilla på benen, leta ludd i naveln och annat som man verkligen måste göra.

Nu har iallafall mor min kommit hem och man skulle kunna tro att hon ska få mig på andra tankar. Men nu verkar det som om jag ska ut och sätta skräck i alla bilförare. Jag ska nämligen övningsköra. Om jag orkar, och vågar.


fråga.

Får man skjuta sin pojkvän för att han tvingar en att plugga?

Bakis dag

Jag ska aldrig dricka igen..

Eller iallafall inte sådär jätte mycket.

Ordvitsar och Tandtråd

- Tandtråd i stjärten!

Jag vet inte, men jag reagerade med ett väldigt stort VA?! och en massa konstiga miner när jag idag hörde detta på lektionen.. Tydligen så handlade samtalet eller vad det nu var, om stringtrosor. Det förstår man ju...

Igår berättade Ellinor också för oss att hon ursprungligen kom från Norrland. Det är därför hon är så konstig med inavel och sånt där. Men Fridas reaktion på det var någonting sånt här:

- Men va? Du kan ju inte vara från Norrland! Du pratar ju normalt!

Sen har jag och min vän Ellinor haft mogen humor den här "veckan".. Varför veckan är innanför citattecken råkar vara för att jag inte vart i skolan så mycket. Så våran humor har endast innunnit sig Torsdag och Fredag. Vi har tillexempel skrattat åt ordvitsar så som:

- Vart tog vägen vägen?
- Jag vet inte men vi åker på en åker.

Igår va också första gången jag sov i nya lägenheten. Den är mkt fin! MYCKET FIN!

Fabrikör

En person som äger en fabrik kan med lite jobb bli en farbrorrik.

Fuck.

Fuck it.


Kvällen.

Nyss hemkommen. Bio med familjen var det, mysigt värre. Bölade som ett litet barn gjorde jag också. Clintan är alltid clintan. Vad mer ska man säga. Bråk på vägen hem mellan de andra. Jag lyssnade på musik. Sen har jag inte rökt någonting idag så är relativt lättirriterad.

Men för att summera. Jag såg på bio och den var bra.

Det gäller att underhålla sig själv.


Visst att det finns många fel på bilden. Och att det som ska vara ett lock ser ut som en gurka. 
Men jag måste bara få säga. 

Jag hade lock för örat.

Eller inte

Jag har suttit och pluggat idag. Egentligen ska jag plugga nu också för att slippa göra det sen.  Men det är faktiskt inte mitt fel att jag har svårt att förstå Mac datorer och den har precis hängt sig på just det programmet där jag ska skriva min hemtenta. Oj så tragiskt.

TRAGISKT!

(eller kanske inte)

Frisk med inte riktigt.

Jag är sjuk. Trodde verkligen att febern skulle lägga sig idag. Men ikke. Så kul ska vi inte ha det. Men imorgon, då ska jag va frisk. Fast inte tillräckligt frisk för att vara med på idrotten tkr jag. Det skulle vara fystest imorgon nämligen. Och det känns faktiskt inte så lockande med tanke på att jag har feber idag.

Bubbles

Ibland så får jag bara lite ryck. Som när jag nyss läste i jojjos blogg om Amy daimond och kommer helt osökt att tänka på bubbles. Som när jag va yngre tillsammans med Brittan och Spice girls var mitt favoritband. Nu idag förstår jag verkligen inte varför. Men jag kan iallafall ha ett gott skratt åt mig själv, och hur barnslig jag faktsikt var när jag va barn. För den här låten spelades sönder, och nog fan kunde jag fortfarande hela låten samt mycket utav dansen..

Star wars



Helt plötsligt blev jag sugen på att kolla på Star Wars.

ömn.

Nu fungerar min telefon igen! Den var tydligen bara lite överbelastad. Att ha över 1400 sms i minnet mådde den visst inte bra av.

Då vet jag det.

Sånt jag äger.

Jag är ägare av...

... ett dåligt imunförsvar.
... feber.
... en väldig olust till att studera.
... en väldig lust att åka till N.

Ett inlägg om hur det varit, kind of.

Något vettigt borde jag väl kunna få ur mig? Något! Försöker verkligen tvinga mig själv att komma på något att skriva om. Något som spelar roll. Jag skulle kunna skriva att jag har läst en bok. 14 år till salu, och jag kan säga att den är bra. Men hur intressant är det på en skala från 1 - 10? Inte alls.

Nej det e snarare inehållet i den, sättet den berör mig på. Inte för att den på något sätt drar upp delar utav mitt liv över huvud taget. Jag har inte blivit våldtagen, jag har inte horat. Men nog har jag på samma sätt som tjejen i boken försökt bli av med det jobbiga, sökt tröst hos hästarna och nästan totalt förstört en hel familj.

Ångest.

Olika sätt att dämpa ångesten. Det ena värre än det andra. Testar på allt som går att komma på och upptäcker att allt bara blir ännu värre när det är avklarat. Ändå gör man om det. Gång på gång. Trycker ner sig själv i allt en gång till, och igen, den onda spiralen.

Jag har tur. Jag har ett bra liv. Jag mår inte längre så som jag en gång gjorde. Jag vet hur det blir om jag kommer igång igen. Därför står jag emot. Även om jag inte vill, så finns det speciellt en person som jag inte skulle kunna klara av att såra. Det är därför jag stått emot. Nu är jag oerhört tacksam för det.

Det är bara så.

Vissa dagar måste jag ljuga för mig själv.

.

Mina älskade små kusiner är här nu. Och jag har varit tvungen att sova. Jävla feber.

Tolkas hur?

Ibland känns allt bara rätt värdelöst. Sen finns det dagar som idag.

Geografi

Jag är i skolan, egentligen kanske jag inte borde blogga utan skriva på mitt Geografiarbete. Jennifer sitter bredvis och stör mig. Detsamma gäller Solveig. Alla bara jävlas med mig. Men jag får nog skylla mig själv. Jag är relativt störande mot dem också.

Humor.

Vi var på Riksdagen idag med skolan, Vi va på rundvisning och sånt där. Helt plötsligt fick jag och Ellinor nya namn och blev kristdemokrater.  Jag heter numera Alf och hon Holger. Pojkarna fick också nya namn, Solveig och Kristina.

Det gäller att underhålla sig själv.

Och om ryktet som tidigare gick om mig och Holger. Det är dags för det att komma till ytan igen. Vi är ju tillsammans som alla vet? Alf och Holger ftw!

Humor kallas det.

Härligt

Om 2 veckor ska jag ta mitt pick och pack, åka upp till Helena och se till att få slut på den här skiten.

Och folk säger att det inte är bra att spela dator.

Sitter och svarar på frågor óm mina vänner på facebook tsmns med jojjo. (OBS inte idag) Frågan om jag tyckte någon va karismatisk kom upp.

M: Vad är Karismatisk?
J: Öh, vet du inte det?
M: *skrockandes och ser lite mallig ut* Jo det e klart jag gör, karisma är ju det där man får när man står framför spegeln på the sims.

Ibland får jag till det.

Så nödvändigt.

Det är morgon, jag sitter på en stol i Tumba. Snart ska jag ner till tåget..

Det här inlägget känndes inte så nödvändigt.


mm

Jag hatar min telefon. Jag hatar min telefon så mycket att jag bara vill ta den och kasta den i väggen så den går sönder.

Och ja, jag är mentalt stabil..

(Fast kanske inte för tillfället.)

och så var det .

Nu har jag äntligen satt mig ner efter mycket om och men och ska gå igenom vad som hänt senaste tiden. Det började på torsdagen med att vi åkte buss, länge. Efter x antal (6) timmar så var vi äntligen uppe i stöten då vi fick börja med att släpa väskor upp för en kort men oerhört jobbig backe. Väl i stugan så var det bara till att bestämma sängar. Jag och jojjo hamnade i våningssängen. Jag fick övervåningen. Den var ca 70 cm bred. Jag uppskattar min säng mycket.

Dagen därpå så skulle vii ta oss till backen, folket fick gå. Jag åkte lift. Min snowboard va lite trasig så jag va tvungen att åka på en fot. Jag ramlade inte! Jag fick den sedan  lagad gratis.  Vi åkte sedan en massa och åt en voffla samt drack en cola för 24 .-

På kvällen blev det bastu bad samt vanligt bad i jacussi.

Och så pågick i princip lördagen också... Förutom att jag råkade åka in i en brud och få lite hjärnskakning. Men de va INTE mitt fel.

Sen vet jag och jojjo vad den sista människan på jorden ska heta. Det kommer va hennes och mitt kärleksbarn, vara en kinesisk dvärg och heta Shcnitzl.

Den kvällen åt Milla schnitzel. Det va rätt roligt.

Söndagen åkte vi bara hem. Den gången tog resan 7 h.

Igår va jag hos Niklas. Det va också trevligt. Fan va man kan sakna ngn >.<'

RSS 2.0