koolt med k

Nu är väskan packad, nästanhelt iallafall.. Rädd att den kommer bli ganska mycket tyngre efter att jag lagt ner allt som vi har inne på centralen också.. Jag lär va nykter i helgen.

Imorgon

Imorgon är det dags, då tar jag mitt pick och pack, sätter mig på en buss och åker till Stöten.

oekj..

Det har blivit lite mycket lesbian kärlek för mig nu.. L word igår och Allt om min buske idag.. Hade glömt att det är lesbianiskt där också. Inte för att jag tycker det är fel eller så, men för mycket hångel (kön spelar ingen roll) blir lätt för mycket..


.

Nu ska jag bli en äkta stockholmare.

waste


Don't waste your life
Go live your life
Like it's your last day here on this earth

Och så sitter jag framför datorn och spelar bubble trouble, snacka om att "waste my life"

And thats the way...

Det finns en del saker jag stör mig på just nu, framförallt så är jag irriterad och ledsen för en utav mina vänners skull. Lite lugn i dennes liv skulle inte sitta helt fel. Vad det handlar om vill jag inte säga men det räcker såhär för att jag ska förstå.

Jag kan dock dela med mig av att jag håller på att flippa på min telefon. Jag tror att den jävlas med mig. För när jag klickar på ngt så vill den inte gå in där, och sen typ en halv minut senare så går den in där jag ville då fast jag efter det ändrat mig och ja. Panik på luren bara.


Och så var det med det.

Det va länge sen jag såg allt om min buske.

Jag vill se Allt om min buske

.

Detta är en bild på en buske som ser ut som en nalle.


morgonrock?

På morgonen så är jag inte en av de som använder morgonrock. Istället så har jag på mig pappas "skogshuggarskjorta" och mjukisbyxor. Såhär sexig ser jag ut med den på :


Det bara är så

Folk som står i kiosker och säljer saker för 10 kr mindre än vad de egentligen kostar, de tycker jag om.

punkt slut

Jag är hemma nu efter en lång dag. Ryggen gör ont och jag ska lägga mig med min svarta håriga karl och sova!

Jag e bra.

Jag tänkte bara visa ett litet klipp på mig själv. Jag kanske inte har världens vackraste ansikte, men min kropp är underbar och nog fan har jag stil



Msn

Sitter nu hemma hos Maria, hon är dock inte här utan jag är här ensam, med Jojjo. Så egentligen är jag inte ensam men jag kännde bara för att skriva det. I vilket fall loggade jag in på msn och det märks verkligen att det va länge sen jag va inne på msn på denhär datorn för jag hade som eftertext "Andar får skjuts av Abu".

Det roliga med det är förutom att de va i princip 2-3 år sedan så är det själva sammanhanget. Jag hade då som namn på msn "Jafar". Detta bara pga den anledningen att jag tyckte han va cool. En barndomskompis började då skriva till mig och han blev snabbt "Abu", samtalet va långt och inehöll många konstiga saker men framförallt så kom vi in på mopeder. (för 2-3 år sen så va det nämligen coolt att åka moppe?) iallafall så hade jag "Andar får skjuts av Abu" utav den anledningen att han va Abu och jag var Jafar och han skulle skjutsa mig på sin ciao.

Eller stavas det tjao? eller ciauo?

Jag vet inte, det är inte så noga. Finns viktigare saker att tänka på , som typ att va social, och spela guitar hero.

Envis.

Ibland (eller egentligen ganska ofta) så hatar jag att jag är så envis som jag faktiskt är. Jag tycker det är jätte jobbigt att en viss person inte hör av sig till mig, men visst är det självklart att jag inte tänker säga ett ord innan personen i fråga bestämmer sig för att höra av sig. I grund och botten är det jag som kommer att ta skada utav detta eftersom jag sitter här och bara stör mig och verkligen inte kan tänka på något annat. Skulle vara så mycket enklare om jag bara sa något för antagligen så spelar det inte personen i fråga någon roll och kanske blir även denna glad. Så blir det dock inte , istället så sitter jag här och bara stör mig, känner hur ilskan bara tränger sig på och tankarna bara flyger runt.

Ibland kan det dock vara bra att va envis, för jag får min vilja igenom mesta dels av gångerna. Under dagar som denna tvekar jag dock, eftersom jag bara mår dåligt utav det.

en dag fylld av ilska.

Dagen började inte direkt som den bästa eftersom att jag stressade sönder, kommer till skolan och upptäcker att jag är en hel timme tidig. Kanske bara klantigt men irriterande som fan. Sen så är det ju så att jag råkar vara rökare och det gjorde ju inte saken direkt bättre att jag inte hade några cigaretter. Så förutom ilskan över att jag åkt för tidigt va jag också arg för jag inte fått ngt nikotin = jag abstade ganska ordentligt. Vilket inte blev bättre när det var dags för franska.

Franska har jag nämligen med en lärare som också råkar vara min mentor. Hon är inte så bra faktiskt, enligt mig och typ alla. Och idag så va ju inte min dag den bästa (som sagt) och jag va väl lite väl dryg och otrevlig av mig kan jag tänka mig. Jaja, i grund och botten så blev det 10 min frånvaro för jag va tvungen att gå från lektionen för jag va på väg att flippa totalt..

Det va meningen att jag skulle åka och simma idag också.. Men jag sket i dt.


i ett samtal med Kim

På msn har jag x antal siffror efter mitt namn. Detta är för att jag spelar ett spel och skriver upp siffrorna för att komma ihåg vad jag har för rekord. Ganska smart tycker jag, Och detta förklarade jag flr Kim. Kan visa hur det såg ut när jag sagt detta.

Kim95@ säger: Anteckna O.opå skrivbordet

Mikaela 51630 säger: jag har inget

Kim95@ säger:asså... på datorn! smart-ass



ömn. ja.

Denna text är upplagd på min skolas hemsida, jag finner den något roande.

Många tonåringar provar någon gång droger som alkohol eller annan typ av narkotika. Att dricka alkohol kan vara ett sätt att testa hur det är att vara vuxen. En del tonåringar lockas mer än andra av att vara vuxna. De börjar experimentera tidigare och blir därför lättare beroende.Så här inför våren är det, för en del av våra ungdomar, vanligt med festande med inslag av alkohol. Vi vill därför erbjuda Er föräldrar en fördjupningskurs med fokus på alkohol och droger.

uppdatering så dt heter duga

Nu ligger jag här i en säng i fruängen, det har hänt mycket senaste dagarna. Jag kan börja med onsdagen då. Den spenderades ute i tumba hemma hos Nicke. Jag åkte hem sen på kvällen. Mamma var arg, hon hade varit det ett tag då. Hon lugnade ner sig på torsdagkvällen. Tack å lov.

Torsdagen började med att jag va på idrottslektionen, åkte in med mamma i bilen och då fick hon skälla lite på mig. Första bråket på hur länge som helst. Men hon behövde väl det för senare på kvällen lugnade hon som sagt ner sig.
På idrotten så hade vi fys pass. Jobbigt som in i helvete, men jag och Elli kom på att vi skulle ha skratt - terapi, hon och jag satt vs. låg nämligen och gapflabbade innan lektionen och upptäckte att det var fan jobbigt. I vilket fulla fall som helst så lämnade jag tillslut skolan och åkte till en annan skola, en skola i västerhaninge, min gamla skola, 

Berga
För en person som aldrig gått på en skola, fylld med tjejer, många med taskiga familjeförhållanden som bor på internat kan omöjligt förstå hur det är att vara där. Man kan beskriva, försöka förklara men tillslut så går det verkligen inte. Nu för tiden skakar jag bara på huvudet och suckar, brudar. Men det hemska är att människorna som går där, som jag lärt känna, jag vet vad det är för personer jag har att göra med, men de triggar upp varandra och får ett beteende som jag anser vara oacceptabelt. Det är hemskt. Men jag försöker tänka att det är bara under en  kort tid som det kommer vara såhär, sen kommer alla de människorna att växa upp. Berga förändrar personer, berga förändrade mig. Men jag bröt upp med berga och det är jag glad för!

Fredagen har jag inte så mycket att prata om, jag hade prov i skolan som jag är nöjd med. VG ska det bli iallafall. Annars blir jag arg. Jag mötte upp Milla, Chris, Amber och en kille som jag satt och fikade med ett tag. Senare drog Milla ut på krogen och jag och Chris satt hemma och lyssnade på Winnebäck och pratade. Och nu, nu vet jag faktiskt inte vad jag vill.

Fil+mjölk = mjölk?

När jag tillslut efter den där jävla tågresan va hemma så blev det dags för lite mat. Smörgåsarna va slut och filmjölken skulle promenera ut imorgon så jag tänkte va lite vänlig mot miljön och äta fil. (ömn, hade det funnits macka hade jag säkert ätit det men ändå, man kan alltid låtsas.)

I vilket fulla fall som helst så betedde sig inte filen som fil.. Den agerade mer som mjölk. Lite rinnig sådär. Jag åt upp allt ändå så det e väl bara att hålla tummarna på att jag inte vaknar imorgon.. Eller vad säger jag, jag ska ju vakna..


ville bara säga.

På lördag är det Alla jävla hjärtans skit dag.

hemma igen

Som jag skrev till N: "Det där med att sitta och göra ingenting i 3 timmar och vänta på en flummig lektion, de e inte min grej".

Provet gick helt ok iallafall. Gdk bör jag bli iallafall. Annars blir jag arg.


>.<'

Det går lite lagom länge och sen blir jag rädd, stänger av och sätter mig själv i situationer där jag inte mår bra.

Va fan e de för fel på mig?

Besatt

Om ngn undrar vad siffrorna bakom mitt namn på msn är så kan jag tala om att det är så många poäng jag har på speet bubble trouble.

Från en skola till en annan.

Efter franskan idag så satte jag mig på tunnelbanan och åkte ut till Akalla, för att möta min faster och det har jag nu gjort. Nu är hon iväg på möte och jag sitter framför en dator som verkar vara äldre än vad jag är. Allt går i slowmotion och ja man blir lite allmänt irriterad bara.

Dock så känns det lite mysigt att sitta i en låg/mellanstadie skola igen. Alla småbarnen e jätte trevliga och hälsar och har sig på mig. Tillskillnad från när de blir äldre, då kommer de att inse hur bortkastad tid det va. Men jag tycker ändå att det är trevligt.

Det slutar med..

Och nu så sitter jag här tillslut, ensam, men de e väl inte så att jag e direkt överlycklig över det. Visst 4 dgr sen jag bloggade och jag måste väl försöka uppdatera för min egen skull för annars så glömmer jag ju bort allting. Men det finns väl inte så mkt att säga egentligen. Jag har vart i Tumba och sovit hemma hos samma kille som vanligt, det va torsdag-lördag, då va jag också med folket där borta och såg till att komma bakis till skolan blandannat. Lördagen släpade jag med mig hnm och Sofi ut till Bålsta för jag hade blivit bjuden på fest av Tina och Fredrik. Det va rätt galet, mkt småpojkar i min ålder! Oj, kanske låter konstigt men de e inte så noga.

Nej för fan, vad ska man säga egentligen..

TACOS!


Dåså.

Jag är arg, jätte arg, men jag orkar inte vara arg. Jag vill bara gå och lägga mig i min säng, dra täcket över kroppen och sätta igång en jätte bra film. Ta lite tid för mig själv... Som om jag inte har nog utav den menar jag? Nejmen arg e jag iallafall på grund utav den anledningen att jag inte fick vara på en lektion idag bara för att jag hade glömt den där jävla boken.. Så nu blev det en hel timmes skolk bara därför...

Men nu blir det faktiskt ngn slags film. Kanske ska gå ner och hyra en.. Jaja.

mat

Jag, Mikaela, har en sak att säga. Men hon orkar inte öppna munnen så jag låter fingrarna skriva ner det som jag har att säga..

Jag är hungrig,


vända på en 5öring

Först va jag jätte trött och mådde allmänt piss rent fysiskt. Nu e jag bara arg. Så mkt ett litet äckligt jävla pervo kan göra.

hm.

Det här är helt e fucking jävla otroligt.. Just nu, är jag sådär igen.. Jag hatar att vara såhär.. Jag vill bara att allt ska bli bra igen.. Utan känslor och utan killar.

RSS 2.0