x+y=34

Jag vet inte riktigt vart problemet jag har ligger exakt. Men något allvarligt fel är det. Gipset är kvar, skuldkänslora med. Massa andra känslor också. Den starkaste just nu är nog hjälplöshet.

Anyhow, Valborg idag och jag ska vara nykter. Klockan är straxt efter fem och jag håller på och somna. Ja.. Något stämmer inte riktigt i den ekvationen.


lördag 24/4

Idag är en ny dag, jag har fortfarande halsont och kim mår fortfarande piss. Det blir ingen resa till Norrköping. Känns ganska surt men det är som det är. Istället ska vi försöka oss på att ta en promenad och kanske hälsa på kimpas moster Anna som har hand om ett stall i kungsängen. Kanske kan jag få klappa lite hästar! Det skulle jag tycka om!

Sen ska jag se till att hålla alla tummar jag kan för mitt älskade lag som spelar mot Häcken idag.


Peace out

Liten uppdatering

Jag är inte så bra på att uppdatera känner jag, men jag gör ju så mycket annat än att bara sitta framför datorn. Det jag egentligen gör när jag väl sitter där är facebook eller skolarbete. Jag kanske nöjessurfar lite på blocket och så också bara för att det är lite kul. Mest blir det iallafall att läsa, köra bilen, prata med kompisar och vara med Kim.
Nu i helgen har planen varit att vi ska åka till tatueringsmässan i Norrköping och sedan rulla vidare till visingsö och hälsa på kims mamma. Men ja, nu när jag mår som jag mår, och kim mår som han mår kanske vi blir tvugna att ställa in. Vi ska prata mer om det när han kommer och så ska jag kolla upp vad Ellen tycker eftersom hon också ska följa med.
Tror att jag under dagen ska ta och försöka fixa det där stenskottet på bilen och kanske kolla in hur det har blivit på K-Rauta i stäket. De hade ju grand opening igår.
Nu när jag e sjuk kanske det blir något inlägg igen sen så kan jag skriva lite om andra konstiga saker.
Peace out

Halleluja

Sitter hemma hos Mia och är barnvakt åt Oliven tillsammans med bästaste. I bakgrunden hör jag hur de ligger och sjunger inne i Mias säng. Jätte mysigt att lyssna på.
Ringde också precis till gefle fotboll för att kolla hur man gör för att fixa biljetter tills på söndag. Gubben jag pratade med fattade inte internet så någon annan tjej ska ringa upp mig sen och förklara the thing lixom.
Jojjo är tydligen Olivers moster mamma, enligt honom iallafall. Vi andra anser nog mest att hon är moster.

19910624 är när jag är född.

Mia har fått bebis och gnaget förlorade igår. Men det jag minns från det är att Mia har fått bebis! Så in i bomben roligt säger jag! Mitt lov kommer gå ut på att plugga. Men det är lika bra det, då kanske jag kommer ikapp ordentligt. Känns som om det är lika bra faktiskt. Jag hade planerat att jag behövde en timma till min svanska romananalys, jag har snart suttit med den i två och jag är inte klar på långa vägar. Det känns ganska jäfligt faktiskt.

På söndag ska jag till Gävle i vilket fall som helst. Heja på gnaget och dricka någon bira med Jojjo och Line. Kimpa kanske följer med också. Perfekt.


RSS 2.0