Vilken äcklig soppa.

Vilken stressig dag det har varit idag, jag som redan har en massa stress som gjort att jag inte kunnat koncentrera mig på en sak i taget utan allt bara rörs ihop till en äcklig soppa där ingen vet vad det är för ingridienser, kanske finns där lite gammla strumpr, en del vin, köttrester från något gammalt överkört djur, vad vet jag?

Men nu är jag iallafall uppe hos Helena världens bästa "stora syster" och jag verkligen hoppas att min plan att inte ha ngn kontakt med omvärlden kommer att fungera, att jag säkerligen kommer deppa en del är väl ganska troligt men jag tror ändå att när jag väl är klar, ja då har det varit värt det.

Over and out.

så de kan gå

Nu lespar jag som fan, men jag ångrar det inte iallafall.

Men jag e bara så jävla sugen på kebab, känner dock att det kmr göra ont.. faan xD

Och så blev det ett "nalle" inlägg igen

Igår skrev jag att jag skulle pierca tungan idag.

Idag kan jag skriva att jag piercade tungan idag.

Jag piercade tungan idag

Jag kan också lova att jag inte ljuger,

För sånt gör inte jag.

random?

Nere på kallhällsbadet med Mia, Stefan, Hanna och Oliver.

Jag vet faktiskt inte om det va jag eller Oliver som det tyckte det va roligast när jag åkte i Rutchkanan. (stavn).

Och imorn blir tungan piercad.

helgen

Ja nu har det hänt mycket sedan sist jag bloggade. Ja iallafall så  var torsdagen tillsammans med Emily på kvällen, vi åkte och mötte upp herr Viktor, satt och babblade en massa där om massa strunt, jag och Emily fick en massa skrattattacker som vanligt och Michael Jackson dog.

Fredagen umgicks jag med Em, mia, hanna och även lite med lillfisen <3 på dagen och sen på kvällen kom det över lite folk som vi förade med innan vi drog ut på pub banken (bänken). Hem gick jag vid halv 3 tiden, då jag ramlade och började bloda på armbågarna. (jag var ganska full ja.) Världens bästa bror hjälpte mig att göra rent och så.

Lördagen var det kalas för släkten och annat folk. Jätte trevligt var det och jag fick massa fina presenter. Em kom också samt att jag fick träffa Verson igen vilket var mycket länge sen. Kvällen var chill, jag, Em, Tim och Alex satt här hemma och babblade skit bara, Bror var med ett tag innan han var tvungen att åka till sin flickvän.

Idag ska jag plugga körkort och sola.

Over and out

bara för att

Ja, jag ska blogga ordentligt sen.

Operfekt.

Allt är just nu allt annat än perfekt.

Jag missade ju Hem till gården idag för att comhem e knas.


Perfekt

Allting känns verkligen bara perfekt, som idag tillexempel, upp på morgonen med Emil och far, hem och ner till kallhällsbadet och mötte mia mfl, möte och fick träffa mamma, ner till stranden igen, massa bus med Oliv samt garv åt riktigt fula människor. Ja det är så det ska vara, helt perfekt helt enkelt.

Att vara myndig

Nu sitter jag här med världens bästa mamma/pappa/lotta/emil/Frida. Dock saknas min bror och en far i den andra familjen. Men bättre födelsedag kan jag inte tänka mig.

Så det kan bli

Nejmen så ovanligt allt känns idag då, n0t! Men det gör ingenting för ikväll ska jag ut med familjen och dricka vin på restaurant.
 
Fan va najs

Att bli myndig

Sådärja, då har jag gått och blitt myndig. Enda till Mc donalds gick jag för att bli myndig.

Att bajsa snett

Jag snubblade/tvingade idag fram uttrycket "att bajsa snett" när jag pratade med en kompis idag vilket fick mig att börja tänka.

- Hur länge sen var det egentligen som det uttrycket användes?
- Varför i helvete sa/säger man bajsa snett?
- Och vem fan kom på det?

Jag har ett ganska starkt minne av att jag hörde och använde det uttrycket när jag gick i 8an, vilket innebär att det var ca 3 år sen skulle jag tro, då användes uttrycket tillexempel när man pratade om en människa som vart dum och fick då tillbaka "men de e bara att bajsa snett på dem". Och hur är då tanken att man ska bajsa snett, ska man lixom lägga sig ner och skita? Nej men egentligen så ska det väl bara vara att "skita i dem/strunta/ignorera dem" men kan man inte bara säga det då? Nej för tydligen så skulle man säga bajsa snett.

Sen har jag en stark känsla av att detta uttryck inte ursprungligen kommer från Stockholm, säkert är det någon dum göteborgare som varit här och förpestat våran redan förpestade stad med fula uttryck.

Så då var det avklarat, det finns inte en jävel som kan bajsa snett och allt är göteborgarnas fel.

Det finns inga konkreta källor till detta utan bara ngt som jag säger och det jag säger är iochförsig alltid sant men ja, u get the point.

fuck it

Jag vet verkligen inte vad jag ska säga nu, mer än att jag är så van att bli sviken att det har blivit en vardag. Men det kanske är så, jag sviker folk omkring mig så då kommer det ju tillbaka, inte för att jag tycker att jag sviker så många men någon anledning måste det ju finnas..

Fan att jag inte kan sluta tänka på honom bara, jag fattar verkligen inte, kan jag inte bara få bestämma över mig själv och mina känslor.

fuck it


sånt där ointressant

Efter middagen igår gick jag in i mamma och pappas säng för att vila lite, där somnade jag och vaknade 14 timmar senare. Jag tror att jag ska försöka ta och resa mig upp för att få ngt i magen, bara att hålla tummarna för att det inte gör alldeles för ont i halsen.

Intresseklubben antecknar? självklart

Inte ok

Nu när jag e hemma, det är bra väder och jag fyller snart myndig, ja DÅ blir jag sjukling.

Så fucking jävla typiskt.

INTE OK!


fanfanfan

Fan vad det gick åt helvete att köra idag, allt blev bara fel. Fanfanfan, så för att kompencera hur dåligt det gick att köra har jag legat och läst i körkortsboken på balkongen och försökt bli brun. Men fanfanfan så tråkigt det ska vara. 

Nu ska jag iallafall ta mig i kragen och gå ner på gymmet och lyfta lite skrot. Jag trivs on the gym.



Ja vad man nu säger

Jag vill börja med att be om ursäkt till fru Em och hefru Holger-Ellen för att jag körde ut er imorse vid halv 1 men har man ett uppdrag så har man. Att sitta uppe till klockan jätte tidigt på morgonen och kolla på sailor-moon klipp är ingenting som jag är 100%igt van vid så jag somnade ju först av oss till Anastasia, som jag ju kan utantill så där låg jag med stängda ögon men ändå visste jag precis vad som hände i hela filmen. (nej vadå? jag har inte alls sett den många gånger.)

Vid 00.30 tiden inatt så fick vi iallafall för oss att gå till mackidonken, och det var ju mest för att komma ut lite och få ngt att äta. Så i mina och Emilys ögon var det ju så att donken endast hade öppet i drivethrougn mellan 00.00 och 02.00 så vi gick drivethrougn och fick då reda på att de hade öppet där inne också. Vilket de hade haft enda sen i julas. Ja så mkt vet dessa 2 kallhällbor om donken i stäket. Men det är nog för att vi har ett liv. (eller så har vi bara varit lata och inte orkat gå ner och kolla men de e inte så noga)

Men nu e det ett gulligt barn som vill att jag ska leka. vilket jag så gärna gör =)

nödvändigt?

Jag är hemma och det är fru Emily också,. 

Det var bara dt jag ville säga

Och att jag fyller mundig på onsdag

samt att Ellen kommer att komma x)

pallar ej med skiten.

Det är midsommar, 

mamma är arg och pappa är full.

i övrigt har allt varit som vanligt. Regn, dans och torr tårta. 

Me on the tube

Häre aj äm ån de jutub tallkin abut nåting speciall



 

Tvärtomspråket

Här lyser solen snuskigt mycket och jag känner mig ofantligt sexig i min nya bikini från dior. Vattnet är 30 grader varmt och Josè kommer med cola 2 gånger om dagen. Dock irriterar jag mig på att han ser ut som Pedro i napoleon Dynamite, men det är små detaljer i det stora hela när jag igår vann 15 miljoner på lotto. Vilket fick mig att inte komma på att jag inte har en trisslott som jag inte ska skrapa. Havet bara blänker och snart ska jag hoppa i vattnet och bada lite med delfiner. 



Sån där nödvändig fakta

Så var jag nere på landet nu igen, jag körde faktiskt bilen inne i stan och jag fick bara kärringstopp en gång. Vilket INTE var mitt fel för jag kan ju inte hjälpa att jag blir stressad som en liten gnu när det ska in två bilar i mitt körfält+start i uppförsbacke+massa bilar bakom. Inte mitt fel att det blev kärringstopp alltså. 

Dagen än så länge har varit i sängen och i soffan. Sova+bok+tv. På TVn kollar jag på Hem till gården varje morgon. 

Det är faktiskt bra. 

Go with the flow mf.

Oliven

Nu sitter jag och barnvaktar världens gulligaste Oliver.

Mia mår inte så bra och jag ska leka igen nu, men en snabb uppdatering blev det.

Köra ner till landet snart ska jag göra också.

Superb

Check

Idag har varit en bra dag, kind of, men bättre än vad det brukar vara.

Kört runt runt i rondeller. Check.
Kört bil i sundbyberg. Check.
Varit barnvakt åt världens bästa småkusiner. Check.
Städat mitt rum och ska snart sätta på helt nya lakan. Check.
Haft jätte dåligt med cigg. Check.,

sömn? jatack

Jadå, då har jag varit nere på körskolan och haft mig.

Nu ska jag kolla på 7e himlen och sova.

För imorgon måste jag vara pigg och glad och i centrum kockan 10.. fan skjut mig bara.


Hatar kärlek.

Jag hatar kärlek,
Verkligen hatar kärlek för det är bara en lek.
En lek som jag kan reglerna på men inte kan följa.
En lek där det alltid blir jag som förlorar för att jag inte kan hålla mig till reglerna.
En lek som är till för alla men som bara ett fåtal får gå igenom lyckliga.

Jag hatar den där leken som kallas kärleken.

drinkar?

1 drink, jag känner mig lugn

2 drinkar, jag börjar prata strunt

3 drinkar, oj sa jag något dumt?

4 drinkar, jag önskar jag vore stum..


-.-'

Det finns väl alltid ngt bra med allting.

Vad man nu ska säga?

Vissa dagar är bra, som idag, än så länge, igår var jobbig, men jag klarade mig, tack å lov att det finns undebara människor och små söta barn att leka med.

Jag var alltså hos bella, hasse och Vera igår, och idag också för den delen.

Mycket sömn har det blivit.

Gurra kom också framåt kvällen.

Det var en bra kväll.

fjortisstormen?

På Mackidonken i stäket börjar fjortisstormen på fredagskvällar runt klockan 23.00.

Så nu vet alla vart de inte ska vara klockan 23.00 fredagskvällar?

(Jag va där med Em, jag vill ha tillbaka min ponny)


massa enkronor.

Ibland tycker jag jätte mycket om min bror, och sen ibland när man får 30 .- i enkronor när kan har 10a och 20a då tycker jag inte lika mkt om hnm..

Jävla enkronor.




Lugn kväll.

Det blir en lugn kväll ikväll..
Jag gick ju upp tidigt imorse.
Ändå kom jag försent till fikat med klassen.
Sen blev det träff i aulan med alla andra 1or.
Det var ja, som jag uttryckte mig i hemmavideon, humoristiskt.

Men som sagt, det blir en lugn kväll med min mor och far ikväll.


Ack vilka dagar

Ojojoj så misslyckad en kväll kan bli. Men nu äntligen är jag hemma i vart fall. Möte farbror och tant blå igår. En av tanterna hade två toffsar i håret. Det såg roligt ut.

Hem till N sen, han var en snel hest.

Dagen idag gick ut på att sova. Sen vaknat, babblat (min mor tkr det är jätte roligt att jag använder ordet babbla) med N:s mamma om allt man kan tänka sig, från gamla tider, till alkohol, till väder, till mat och ja, det mesta. Jag fick även se bilder på Mr. N när han kommit hem också.. Oj så söt han var.

Nejdå, imorgon blir det skolavslutning, gym och sen landet.

Kunde inte begära mer.


I le väsby

Jag är nu i väsby, hemma hos fröken Emma Elg, vi ska äta älg mackaroner, och köttbullar.

Bara så jag vet.

Sådärja

Idag blir det ju gym iallafall. Min säng är inte bäddad än. Det är jobbigt. Jag har ingen slags nikotin. Det är ännu jobbigare.

Längsta inlägget på länge

hm, det blev inte riktigt som jag tänkte för ibland är inte mitt minne lika bra som det brukar vara..
Om det nu någonsin e så jätte bra. Äsch, det gör inget.

Klockan 14.10 idag ringde min telefon från ett nummer jag inte kännde igen.Jag svarade artigt "Hej det är Mikaela!" (låtsas vi, egentligen lät det nog mer skeptiskt och argt och bara "Mikaela") Sen fick jag en chock när jag hörde vem det var, det var nämligen min körskolelärare, jag hade glömt min körlektion. Så från att ligga och slappa framför TVn blev det panik och farsan fick köra olagligt ner till centrum där jag satte mig i en bil och körde lagligt. Det gick faktiskt bra.

När lektionen var slut slog det mig dock. "Fan började inte de där teori kurserna idag?" så jag frågade min ytterst vänliga och förstående lärare det, och nog var det så. Vilket innebar att jag fick åka hem, vara där i 3 timmar och sen än en gång stressa ner till centrum för att gå på en 2,5 h lång teorikurs.

Först var det tråkigt. Sen pratade jag med folk. Då hade jag jävligt roligt.
Dryg? jajamensan!
Mycket skratt? Självklart!
Skratt åt folk som lägger sig på sätet för att trycka ner kopplingen? Jo men det är väl självklart!

På vägen hem ringde jag fröken Johanna. Vi som ska vara duktiga och gymma imorgon. Vi ska smsa varandra när vi har vaknat imorn. Eller den som vaknar först messar när den har vaknat så den andra vet att den första e vaken.

Ja, hon och jag tyckte det var roligt.

Planer och sånt

Jag kollar på sjunde himlen som en idiot nu, har jag inget att göra, då kollar jag på det. Jag som alltid kollade på weeds förut. Men sen tröttnade jag visst. Det hände väl något. Jaja sånt som händer. Det blir träning idag när gymmet får för sig att öppna, sen blir det gymmet imorgon med fröken Johanna när jag/hon får för oss att gå upp.

Film med herr N idag om jag inte minns fel.


JOS

Jag dricker juice och är nyvaken, jag har sovit mycket. Det här är inte intressant egentligen. Men det gör inget. Sverige förlorade igår. Jag sov innan matchen var slut. Jag tror att AIK på något vänster är viktigare än Sveriges landslag. Jag är nog konstig.

Svenska fans

Jag har varit med Em hela dagen, hon sov kvar och sen blev det inte att hon gick hem. Men det gör ingenting. För jag tycker om min Em. Nu ska vi hejja på Sverige, äta ostbågar och antagligen vara lugnare än min far.

en dag

Jag mår bra. Jag hade trevligt igår och jag mår bra! Jag fick träffa mina barndomsvänner. Mys. Kärlek till dem.

Det där med att ha samma schema.

Då får vi se om körskolan vill ha samma schema som mig idag då..
Jaja, det visar sig.

7th heaven



Första boxen inhandlad.

Nu skall den kollas på.

Ass

Jag tror att jag vet varför jag gjort som jag gjort. Och nu har det blivit som det har blivit. Men det känns bra. Det gör faktiskt det. Jag hoppas på att det blir bra nu. Och inte som sist.

Jag luktar cigarett rök, det är inte trevligt..

Kärlek.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, jag vet verkligen inte vad jag ska göra, och det som jag hela tiden gör, har jag ingen aning om varför jag gör det, varför jag inte bara tänker på mig själv, men de e väl så, så som man gör, när det finns någon annan jag tänker på.

vad ska man säga.

Jag klädde på mig, gjorde mig iodning, gick ner mot stationen,  vände, gick hem och la mig i sängen igen.

Det är inte bra just nu.

RSS 2.0