Straff

Förlust för gnaget, förlust för Arsenal.

Jag var inte så speciellt glad igår. Men jag hade rätt roligt också.

STRAFF!

Sjukling

Jag är sjukling. det e inte kul. Jag brydde mig inte.

Vart hamnade satsen?

Igår berättade okänd människa för mig att han hade sats i halsen. Det chockade mig relativt ordentligt då han är väligt straight så jag började as garva. Jag nästan låg på marken och bara tjöt medan han såg ut som ett frågetecken. Dock så var det inte lika roligt som jag trodde.

Han hade bara satt skit i halsen.

Vana

Jag är en sån som är väldigt van med att alltid få precis vad jag vill ha, jag är oerhört envis och duktig på att förhandla och det är sällan en sak inte går så som jag vill ha den. I mitt nuvarande förhållande så finns det någon på andra sidan som inte rättar sig efter mig, och inte gör precis vad jag vill. Det är bra, men ändå är det jobbigt. På ett sätt så vet jag att jag behöver precis en sån som han, men på andra sidan så ligger det jobbiga i att det är något nytt, något jag inte är van vid.

Jag måste lära mig, verkligen måste lära mig att ibland går det inte alls som jag vill samtidigt som han inte alltid ska behöva stå som en motpol och säga ifrån, att ibland då kan man faktiskt ge med sig.

Sms

Ibland får man lite skumma sms. Eller jag får det iallafall, speciellt av Johanna. Igår fick jag ett som var speciellt skumt. Som jag tänkte dela med mig av..

Min lärare ritar snoppar på tavlan. Så du vet.

Nu vet ni också det!

Oprahs enkla sätt att spara pengar.

Easy Ways to Save

Stop Spending, Start Saving


Skola + Gym

Idag har jag diskuterat meningen med livet, vi kom fram till att det är meningslöst så varför inte göra ngt meningsfullt med det. Eller något sånt där.

Gym idag igen. Duschade där och det fanns inga draperier. Jag var tvungen att visa nuppan för alla.. INTE OK! eller som OK heter på franska d'accord. Jag vet det. För jag hade franska idag.

SÅ DET SÅ

Mental träning

Idag hade jag mental träning. Min lärare satte på sig olika hattar för att visa på något om kommunikation. Jag såg ingen kommunikation, jag såg fula hattar. En hatt var gul.

Panik.

Jobbig dag idag, den har varit lång och det känns som om den aldrig kommer att ta slut.

Jag vill bara sova

Händelsefull dag.

Idag har jag:

- Sovit
- Kännt mig bakis utan anledning
- Städat
- Garvat så mycket att jag höll på att kissa på mig
- Blivit våldtagen av Darin
- Spelat in en kortfilm på ca 2-3 min.
- Lekt med barn
- Fått gratis kebab
- Nästan missat ett tåg
- Fått åka tåg allra längst fram mellan jakan och kallhäll
- Skrattat för mig själv och då garvat ännu mer för att jag skrattade själv. (hände visserligen i fredags men ändå)
- Och nu ska jag sova igen.

gårdag och lite idag

Mina vita månader börjar nästa helg.. Fattar fan inte hur det här ska funka för så fort jag är hemma är det som atat alkoholen skriker på mig och tvingar mig att dricka den. Men jag ska behärska mig. Försöka i vart fall. Och kan jag inte behärska mig får jag väl se till att göra ngt annat istället.

Igår var faktiskt jävligt trevlig, jag fick träffa N och han fick träffa mina vänner samt vise värsa, visst att jag känner alla hans kompisar men ändå. Jag fick se en viss Fredde leka strippa med en stolpe samt även en Rebecka som gjorde samma sak. Jag träffade också en viss kille som jag glömt namnet på men som hade samma humor som mig. Det var jävligt roligt. Pundarn va också  där.

Juste, jag träffade en väldigt snäll uteliggare också. Han sa att den borgeliga (?) regeringen var bättre än den andra.

Sovsällskap hade jag också inatt utav N. Härligt. Jag tycker inte om att vara själv.

Och idag var det till att gå upp tidigt och åka till Kallhäll för att träna på gymmet. Och nu är jag helt slutkörd. Det som hitills gjort dagen var dock kebaben. Kärlek till den.

Så nu är det dags att börja fixa sig snart och åka ut till sigtuna. Trevligt.


Jurist?

Idag fick jag reda på mitt nya yrke. Jag ska bli jurist! Det sa iallafall gubben på Lilla Julia bara för att jag tänker. Är man inte så hungrig och kaffe sugen då tar man lite mat och ber om att få en kaffe gratis? Självklarhet.. Ja? Men detta gör mig tydligen till jurist. Jag tackar och tar emot.

= inte bra

Kyla+fotboll+orättvis förlust = inte bra


Men jag har kvar min kärring iallafall.


Träning

1 km löpning
1 km roddning
15 st jävligt jobiga mag grejer.

Allt det här fixade jag idag och antagligen en förjävlig träningsvärk imorgon.

Usch, jag red i ca 15 min igår och då blev jag också helt slut..

Men jag ska komma igång nu, jävlar i min låda.

Ja, det är fortfarande jag,

Jag frågar mig.



Jag vill nog faktiskt kalla den här låten min.

10 veckor och 3 dagar

10 veckor och tre dagar senare så blev hon singel igen. Hon slog sitt personbästa och hon lever. Hon ser framåt och vet att hon kan lyckas bättre..

Och den där hon, ja det är jag.

Och nu ska jag leva singellivet igen och börja ha lite roligt!

Jag,

5 minuter kvar till jag ska bege mig till skolan.. Jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Jag vill tillbaka till min säng. Men nej, jag ska inte sumpa skolan och missa pengar nästa månad. Jag ska fixa det här.

One

Idag är en utav de där dagarna på året som kallas den 13 April. Idag är ingen bra dag.

Ibland

Ibland så...

Då får jag fan till det!

Jag gjorde det igår.. Men nu har jag glömt bort va det va..

Men ibland så!

Arga låten



Bara för att.

Klockan 17.11 e söndag

Nu e jag hemma. Wiie! Jubla nu folket! Iallafall bror min sitter i rummet bredvid och tror att jag inte hör hnm sjunga "mad world" men jag hör! Idol nästa på den!

Bilden är med bara för att vara med. Det finns ingen egentlig anledning till varför, Och då var det avklarat


Random

Snart rör jag mig hemåt. Det går bättre och bättre att köra iallafall. Det är bara bra!

Random

Snart rör jag mig hemåt. Det går bättre och bättre att köra iallafall. Det är bara bra!

Bilsnack och så

Jag var ju som sagt uppe hos Helena i veckan och på torsdagskvällen så åkte vi över till några utav hennes och pojkens kompisar, drack kaffe och pratade skit. Mycket utav skit snacket handlade om bilar och sånt som jag inte kan så mycket om. En av killarna berättade iallafall att en gubbe hade kommit in någonstans och bett om en rak V8. Alla skrattade och jag såg ut som ett stort frågetecken. Tydligen så finns det inga raka V8or. Då vet jag, och du det också.

Vita månader

Vi har haft några Vita månader i Sverige nu, med snö och sådär, men nu blir det vitt i några månader till för mig. Men det är värt det..

Oj vad det är värt det!

Ljusare tider

Det går mot ljusare tider, igår va jag ute och red och det va ljust klockan ganska sent. Idag va jag också ute och rent klockan tidigt så det va ljust också. Snön lyste upp en del också.

Där gick jag.

Snart åker jag iväg och är tillbaka igen på söndag eller måndag eller så. Det blir Påsk nere på landet med släkten och veckan tillbringas med min vän i tierp.


Jag skrämde slag på bilister idag igen btw.


Hockey, Hockey och stall

Började dagen med stall, sol och promenad med hästen. Stress till bussen vilket var ganska onödigt då jag va en halvtimma för tidig. = Jag promenerade en halvtimme några busstationer. = BRA!

Väl hemma var jag duktig och sökte jobb samt städade. Jag ska nu städa hemma och få pengar för det! Jag tackar och tar emot.

Hockey sen, AIK - Södertälje. Förslust. Jag kallade en SSK spelare för en kuksugande åsna. Vart jag  fick åsna ifrån är oklart.

Fotboll, fotboll

Igår var kaos, hände så mkt att det är helt galet.
Bråkade rätt duktigt med N, vägrade gå upp ur sängen, va med johanna, drack vin klockan tidigt. Cattis+Erik kom, Kaos med att fixa. N mfl kom ut hit. Då blev det bra igen.

Idag va det fotboll. Premiär match mot Halmstad. Gnaget Vann och jag satt på östra. Saknade draget från norra som fan. Såg dock en kille som jag sett på Norra rätt många gånger som också satt på östra med sina kompisar. Och jag tänkte på det, varför sitter en AIK huligan runt 20 med några utav sina andra AIK huligankompisar på västra. Några förslag kom fram iallafall.

1. De hade upptäckt hur skönt det är att sitta istället för att stå när man kollar på fotboll.
2. De hade tröttnat på att skrika en massa.
3. De hade mognat .

Inget av detta stämmde särskilt bra då de stod upp, skrek och va allmänt omogna så min fjärde punkt som är

4. De är inte välkommna på norra

är nog den mest troliga.

Skit.

Idag har jag gjort nya naglar, livit orolig och förbannad..

Livet är underbart.

Skjut mig bara

Igår va jag duktig och gjorde en franska uppgift. Därför är jag idag lite mindre duktig och gör inte ett jävla skit. Eller jo jag har börjat lite men jag hatar verkligen grupparbeten så jag känner mig faktiskt inte motiverad över huvud taget. Jag gör det jag ska göra hemma sen istället. Jag har ju lov hela nästa vecka så det är ju bara att köra på då.

Nu kom min lärare och sa att jag måste arbeta aktivt för att få närvaro. Skjut mig bara.

Jag hatar grupparbeten.

RSS 2.0