Bilmässa och dans

Vid ca 20 över 11 åkte jag och farsan för att hämta upp Emil i Rotebro för att sedan åka ut till barkaby flygfält och spana på bilar. Här upptäckte jag att det nog är ganska möjligt att jag faktiskt är homosexuell. Visst damen var rätt gammal, 67a om man ska vara exakt men när jag såg henne slog hjärtat ett extra slag. Hennes namn var Eleonor Shelby och helt underbart vacker. Hon är dock helt ur min liga, behöver några mille på kontot för att få henne nöjd. Önskar att jag hade fotat henne men så blev det inte, hittade henne dock när jag googlade lite.
 Det här året tog det bara 1 timme att gå runt och kolla på konstverken och som tur var så va vi klara när det började regna så vi drog oss då hemåt. Där vi spelade kort lite snabbt innan jag och Emil drog oss vidare in till stan för att möta upp Frida och Anton innan vi skulle gå till dansen. Gratis prova på salsa så det va kul att testa på. Jag, Frida och Anton bestämmde oss för att fortsätta och dansa en gång i veckan Emil dissade oss dock, men de kan mjag förstå. Riktigt glad och förvånad över att han följde med idag iallafall. Jag hade hur kul som helst i vilket fall som helst.
 Efter det blev det lite snack om vad som skulle göras och vem som skulle göra vad. Det slutade med att jag och Emil gick och handlade byxor till honom medan Frida och Anton drog sig och köpte skor åt Frida. Vi hittade några oerhört snygga byxor åt Emil och en jätte fin kappa åt mig till i vinter. Den kommer jag dock aldrig kunna ha råd med. Snyft. Mat blev det sen inne på mackidonken. Där det fanns folk som inte bara åt hamburgare utan även försölte äta upp sin respektive partner. Blev lite småäcklad faktiskt, tur att det inte va jag som åt. Var relativt sur och grinig då men nu e jag glad igen och brhöver inte skriva ner hur störande det var.

Rädsla

Hade det ändå en väldigt bra kväll igår, enda till vi lämnade fruängen och för marioteten ville gå på krogen. Efter som jag inte e plus 18 så blev det till att kriga järnet för att försöka komma in. Uppenbarligen så gick det inte så jag och min vän Sofi bestämmde oss för att åka hem. Jag var så jävla säker på att sista tåget gick 20 i 1 men uppenbarligen så var det fel, i vilket fall som helst så på grund av mig och att jag ville stå och prata eftersom jag var så säker på att tåget redan gått så missade vi ju sista tåget och det var 40 min kvar till bussen gick. Vi fick en massa erbjudanden om svarttaxi osv och även om annat som va riktigt jävla äckligt. Blev burgare, cola och en piss paus innan vi gick ut för att dra oss till bussen så stannade några "taxisar" oss igen, och kännde mig ju nu väligt skyldig till att vi missat tåget så erbjöd ändå 50.- från stan till kallhäll. Det va allt jag hade, efter mycket om och men så blev det ju så att vi fick skjuts av två jävla lirare. Visst jag har vart rädd en del gånger i mitt liv men känslan jag hade när jag satt där i en bil på väg hem men ändå inte säker, (de kan ju köra vart fan de vill). Sofis hand blevb halvt mosad och jag va så oerhört skraj. Då är ju frågan varför jag gick med på att göra det från första början när jag väl kände att det här inte känns någe bra. Det har jag faktiskt inte en aning om, jag ångrar det, det gör jag. Och självklart var jag ju tvungen att berätta allt för mamma när hon ringde och var orolig när hon trodde jág va på natt bussen. Då kom tårarna, jag var utanför bilen och skulle gå hem från motorvägen. Skrev ihop ett litet brev till henne som honm skulle få läsa idag på morgonen. Detta vill jag nämligen alltid ska finnas så jag själv kan läsa igenom det. Bakrunden : Idag har jag vart barnvakt åt kusinerna för att Eva och Pär skulle bli möhippad/svensexad, jag skulle anlänt vid 11 -12 tiden.

"Världens vackraste brev"
Jag älskar dig så oerhört mycket
MAMMA

Tänkte att jag åker med dig till Eva imorgon. Om du vill och orkar vara med mig dvs. =( Förstår totalt in du inte gör det men som sagt jag var så jä'vla rädd. Kanske kan få (ursäkta att jag är egoistisk) mig själv att må lite bättre genom att under en dag som denna hjälpa till lite mer än vad som egentligen var tänkt. Vill inte skriva för mycket förlåt till dig nu eftersom att jag upplever att du bara kännt 1/3 del utav den rädsla jag känt. Men jag ber dock om ursäkt för mitt dåliga omdömde och sätt att tänka i olika situationer. Det är något som jag måste jobba med, dock är det inte det enklaste att göra själv. Tänkte dock rada upp lite positiva saker om mig själv, för både din och min skull.

- Jag har dig som en av mina bästa vänner
- Jag har världens bästa släkt/familj
- Jag har börjat kämpa mer i skolan. (gjorde alla uppg. på lektionen idag och pratade inte bort allt)
- Jag har lätt att prata med folk -> social
- Jag känner att jag faktiskt äntligen kan klassa mig själv som lycklig. Efter många år och mycket kämpandeär jag ur den där 'jvla' depperissionen.
- Jag har (tro det eller ej) börjat tänka mer. För några månader sen hade jag antagligen inte ens blivit rädd..



Så va det med det. Detta skrev jag så fort jag kommit hem denna fredagkväll. Så ja, jag hade druckit men fick ihop det här ändå. Jag tycker själv att det är helt galet.


Hells kitchen?

Idag så simmade jag igen. Hade egentligen tänkt skita i det av olika anledningar, mest av den för att jag är lat. Sofi ringde mig dock och frågade när jag skulle simma för hon ville med och när någon annan e på så blir ju också jag mer motiverad. Slutade med 20 längder till idag. Stolt som fan. Efter det blev det lunch som jag gjort iordning hemma i en matlåda (stolt) snuskigt gott blev det också. Sen blev det en cigg med Sofi och pendel till skolan, började inte förrän 2 och det va väldigt skönt. Skäms på mig för den där ciggen dock, usch. Naturkunskapen var jävligt chill, vi fick ha vikarie av ngn anledning och det blev Saad, så jävla rolig lärare. Började med att förklara blattesvenska typ walla och på gud å skit. Sen blev det också lite prat om gud och lite politik och skit ^^

Vill bara gladeligen meddela att lillebror min har bestämmt sig vad det blir för gymnasielinje :D
Det bli en Sam teater ekonomi kock
(verkar som han vill bli nästa hells kitchen o.O)

Tjejer

Ja va fan ska man säga. Tjejer : Så jävla olika allihopa men något som alla (över lag) gör de e att snacka skit. Och va fan ska de vara bra för, om man tycker att en person gjort något fel kan man inte bara försöka hålla det inne, skriva ner de, eller bäst av allt bara prata med den jävla personen som har gjort "felet" h*n kanske hade en jävligt bra anledning till att det blev som det blev. Jag e så oerhört jävla trött på att folk först pratar skit om en person och sen kanske 1 timma senare vara med personen och då e dom bästa kompisar. Så jävla FALSKA! Och ändå så e jag en utav dem. En tjej, kanske inte lika falsk, kanske inte pratar lika mycket skit som vissa men fortfarande. Jag skäms över det. Sen något tjejer e hyfsat bra på e att sprida saker vidare, som man har lovat att inte berätta, men det gör ju inget om bara h*n får veta för jag vet att h*n inte säger vidare. Plz MF om alla gjorde så så skulle ju helt plötsligt alla veta om det. -.-' Mycket troligt är också att de är "utseende fixerade" och måste se bra ut, överdrivet bra ut, onaturligt bra ut. Det här säger jag inte att alla e men de flesta försöker ändå att få omvärden att gilla hur just de ser ut. Och sen få någon slags bekräftelse på att man räcker till.. Ofta gäller det här någonting sexuellt, att man på så vis får bekräftat för sig själv att man visst duger och är bra. Men va fan! ´Hur jävla bekräfdad blir man igentligen av det. Jag ska igentligen inte säga någonting om det här (allt) över huvud taget eftersom att jag antagligen har vart i alla situationer. På det sättet kan man säga att jag "hatar" mig själv och det som jag har gjort mot mig själv och andra.


Sen finns det de som inte pratar skit, inte är falska, inte är oerhört utseende fixerade och inte känner att de behöver den där bekräftelsen. Ofta (vad jag tror) är det här dem som blir mest skitsnackade om, kanske inte har så många kompisar, kanske tillochmed blivit mobbade. Det är fel! Det är de här personerna du borde se upp till, för de e ta mig fan så jävla starka!


Vane sak

Är verkligen inte van med att bo hemma, det blir en så stor skillnad på stämmingen från när jag bodde borta och nu när jag bor hemma igen. Irritationer som ligger och gnager och som är tas ut på något konstigt sätt. Förstår verklligen mamma när hon förklarade att det känndes som om hon bara gav och gav men aldrig fick något tillbaka av mig eller min bror. Det är precis så det känns nu, kanske inte borde kännas så, han gör ju ändå saker. De är dock svåra att komma på i stundens hetta. Nu har vi inte bråkat dock. Tack å lov. Tycker de e så jävla jobbigt. Men erkänner jag va jävligt irriterad. Kan dock inte komma på exakt varför nu men de va något om att han va otacksam om jag inte minns fel.

I vilket fall som helst så gäller det väll baraatt vänja sig vid det nya igen, nu se hela familjen varje dag istället för bara någon snabbis på helgerna. Stor omställning, tur har jag dock som har en så jävla underbar familj. Det gör det hela mycket enklare iallafall..

Va fan

Hela kroppen min är helt slut, bara efter att ha gått upp 2 trappor i skolan blev jag anfådd. Va e det här för skit. Jag som hade tänkt åka och simma idag igen, det går inte. Mina lår är helt slut. Pallar verkligen inte. Men jag vill, vet ju hur bra jag mår efter jag har tränat, men det går inte nu. Klarar verkligen ine av att ta mig upp ur sängen. Jag som ska träffa Sofi också, sheisse det här är galet. Orkar inte ta mig upp ur sängen ens. Får vila ett tag så rör jag mig dit sen.. Nu skulle jag ändå säkert somna på tåget ändå och vakna upp i Trångsund eller något. Håller tummarna för att hon ska ha överseende. Det här känns fan inte normalt. Måste lära mig uttala den där franskan också..

Världens snällaste syster.

Gräl med bror min idag. Känndes lite skumt med tanke på att vi inte bråkat på as länge. Nu blev det så iallafall. Sa att han inte skulle få låna min dator och kolla på prison break längre. Ömn. Kan inte skriva så mycket mer nu för han ska ha datorn och kolla på prison break. Juste bror, råkar du läsa detta och kommentera, du får telefonen du ville sälja till vem det nu va =)

Rösten

Den här mannens röst är ju helt underbar! En ny favvo låt. Skulle gärna vara mamma tll hans avkommor.. De skulle dock inte ha min sångröst xD

Simmning igen

Kan omöjligt ens ha simmat 1 km sist jag va iväg. Helvete asså. Kändes som att jag aldrig slutade simma men kom ändå bara upp i 20 längder = 500 m. Det va väll ändå rätt okej, med tanke på att jag e en fd rökare som inte tränat på hur många år som helst. Men nu e det ju som sagt ny skola och nytt liv. Som jag skrev i det där pappret jag skulle lämna till Anna till vårt samtal idag : Jag ska gå från skolkande idiot till en smart pluggis. Här kommer det värsta jag har till och med lyckats hitills! Matten yuckte jag ju va as rolig och nu när jag köpt en sån där special räknare kommer det nog bli ännu roligare, kanske ska sätta mig en stund sen. Fy fan va galet det låter, jag sätta mig och plugga nästan frivilligt. Galet. Måste dock ta och försöka sätta mig med franskan. Shit, de e ju så svårt men just därför. Ska lyckas!

Aik-bajen

Hejsan! Jag är ett kärt bajen fan och det finns bara en sak som jag verkligen vill. Det är att totalt FÖRSTÖRA allt som har med bra fotbollsanda att göra. Att AIKs målvakt hade i princip kunnat bli sprängd i tusen små bitar tycker jag bara är roligt. Låt han dö lixom. Men nu bokstavligen. Inte konstigt att det blev sämre spel från AIKs sida efter det. Vilken jävla chock. Jag skulle nästan vilja kalla det för mordförsök. Okej, lite överdrivenm kanske jag vet, men ändå. Jag och Milla drog i 87 för att vi inte vågade stanna kvar. Mest utav den anledningen att vi var rädda för att det skulle bli så jävla mycket bråk. Vill här påpeka att jag INTE är bajare. Vet ju att BA har sina rykten om att vara väldigt stökiga av sig de också, och jag vill inte hamna mitt i allt det där. Lika bra kanske för då slapp jag iallafall stå och böla när det blev 2-2. Jag var ju dock iprincip säker på att matchen skulle blåsas av. Galet att den fortsatte egentligen. Sen blev ju hela väsk helvetet fylld med öl också. Tack så jävla mycket för den och som lite plåster på såren fick jag dela kupè med två höga svin på vägen hem. Fy fan! Hash luktade det borta på norra också. Vi kallar för fan bajen för söderpundare för att de röker på och skit och sen e det någon som står på Norra och röker på. Snacka dubbelmoral. UT MED PACKET! Cigg och Alkohol för all del jag är inte den som är den, men för fan palla röka på under en match. Men måste väll ta och sova också. Ska ha något slags samtal med lärare imorn. Har fyllt i något papper som skulle fyllas i, det skulle göras i lugn och ro. Ofta jag skulle kunna vara det nu. Suck. Aja Godnatt

Bajs i bok ?

Under någon lektion idag så var det så att att gäng stod framme vid tavlan och pratade. En av de pratade på rätt ordentligt om något som jag inte riktigt lyssnade så jätte ordentligt till. (Erkänner) men reagerade dock till ordentligt när personen sa att vi skulle skita i böckerna. Jag fick värsta fnissattacken men ingen annan i hela klassen verkade fatta vad som va så roligt. Jag hade dock as kul xD

Mer skola

Första franska lektionen idag. Innan jag kunde gå till själv lektionen var jag ju illa tvungen att kolla vilken sal som vi skulle vara i. Sånt som måste göras, och självklart så står det hur mycket folk som helst framför den där väggen för att de också skulle kolla vilken sal de skulle vara i och så. Onödigt tycker jag, kunde inte alla bara fått en lapp eller något där allt stod så man inte va tvungen att trängas och i princip få andnöd och panikkänslor av allt folk. Lite mindre folk var det nere i salen iallafall. Galet hur svårt det är med franska! Nu fick vi bara säga några enkla meningar och sånt som ändå var rätt likt svenskan ex. paraply.  Haha typ det enda jag kommer ihåg eftersom att jag började fnissa så jävligt när jag fick höra det. Råkade bli så att jag tänkte på lillbrorsan och hur han alltid gick omkring och sa det förut på någon slags franska som inte riktigt existerade, han påstod att det var franska dock. Tillbaka så kan jag iallafall säga att franska är svårt som in i ....... men det verkar som att det kommer bli roliga lektioner iallafall. Kursmänniskorna kommer nog att fixa det om inte annat. Sen blev det lunch med Frida på I'l piatto (??) hade det skit trevligt innan det va dags att gå tillbaka och räkna matte. Fy fan vad svårt det var i början då. (Läser B matten nu) 2<x>5_> och det ska vara en funktion. Nej fy fan. Svårt va det, men sen fattade jag och då blev det roligt igen. xD Nu blir det till att laga pannkakor innan bror min får spasm.

Vilken lördagkväll det blev

Somade för 12. Helt galet. Var med jojjo hela kvällen, hon ringde på här hemma vid halv 7 när vi satt och åt tillsammans med Thomas, Marie och Rasmus. Det va as god mat, Lamm stek och hasselbackspotatis. Hur gott som helst. Jag och Jojjo drog oss sedan hem till henne där jag äntligen fick träffa vovven. Hur söt som helst! Vi satte sen på en film och somnade. xD Vilken lördagkväll det blev. Men det va skönt, riktigt jävla skönt =)

Kompis eller vän

Igår när jag och Chris satt ute på balkongen och rökte så började vi prata lite om skillnaden mellan vad en kompis och vad en vän är, Tänkte att jag skulle skriva lite om hur jag ser på den saken.

I mina ögon är en kompis någon som man har under en kortare period i livet och kanske umgås med ganska intensivt uder den tiden. Har träffat många sådanna och det tror jag att de flesta gjort. Den där personen som man har så oerhört roligt med, som man pratar med om mycket men ändå kanske inte allt för eftersom att man ändå känner att den här vänskapen kommer inte att hålla? Som efter ett mindre bråk eller liknande säger upp bekantskapen totalt. Kanske försöker man hålla kvar i vänskapen även om man vet att det här aldrig kommer att hålla i längden, bara för att man hade så roligt under den perioden av sitt liv, eller kanske bara för att man inte vill bli lämnad ensam. Jag vet inte, men under olika perioder i livet omger man sig med olika personer, personer som man kan ha barnsligt roligt med under en viss tid. Personer som man möter på en helt annan nivå med, men ändå så funkar det inte. Det kanske känns att den här vänskapen är alldeles för skör för att hålla om något skulle hända. En vän däremot finns på en helt annan nivå. Ni kanske inte hörs varje dag men du vet ändå att även om ni kanske bara hörs av en gång i halvåret är det en person som kommer att finnas i ditt liv tills ni blir gamla och grå. En vänskap som är för stark för att någon liten skit sak skulle kunna sära på det, när du vet att både du och din vän behöver och vill vara vänner. För bråk uppstår så är det alltid, och om vänskapen klarar  av bråken det är då som du kan börja prata vänner. Sen har jag vänner jag aldrig har bråkat med också, men vet att det här kommer hålla. För jag vägrar släppa taget, och vet att det kommer inte min vän göra heller. Sen finns det den vännen jag har som jag har bråkat med så det skriker om, men även om vi vill säga upp kontakten så vet vi båda att det aldrig kommer att gå. Kanske har ett uppehåll på att prata 1 månad eller 1 år, men vet att även under de här perioderna så bryr vi oss. Ja en vänskap kanske är mer att jobba med och kriga för att få, men det är värt det! Det är verkligen värt det. Men jag anser att man behöver kompisar också. Man har sina vänner och man har sina kompisar. Kompisar som betyder mycket under en viss period, och vänner som betyder mest genom allt.


Lång dag

Det blev till att gå upp tidigt, började 8 så det blev till att åka med 12 över 7 tåget. Jublar verkligen över att behöva gå upp före 6. Suck. Idag började lektionerna på riktigt iallafall. Eller påriktigt kanske är att ta i, vi fortsatte leka meningslösa namnleker men nu fick vi även gå igenom mål ch betygskriterier för kursen. GAH vad jag känner mig slut på det. Visst det är väldigt nödvändigt och så men ändå. Jag har iallafall tröttnat. Hade iallafall första Historia lektionen idag. Det var ändå intressat tyckte jag för vi elever fick va med och bestämma vilka ämnen inom historian vi skulle ta upp. Självklart blev det Ryssland/Sovjet för mig, har vart helt fast i det sen jag såg Anastasia när jag var 7 år eller något. Liten var jag iallafall.  Sen  ville hon att vi skulle skriva en g, en vg och en mvg fråga.

man skulle lixom skriva en g en vg och en mvg fråga. Min mvg fråga knäckte !

Varför är ryssland i "fejd" med övr. europa? vad var utlösande och vad har konsekvenserna blivit?

Sen knäckte jag på Svenskan också. Woohoo. Naturkunskapen va det ock värre med. Verkligen inte intresserad.
Efter skoldagen blev det prat med folk från berga. Vill ju fortfarande hållas uppdaterad, har ju fortfarande en massa vänner där. Sen ville jag ha sällskap medan jag roddade också. Är inte jätte haj på stan än så länge. Även om jag vart 08 hela livet men ändå. Handlade en as snygg tröja iallafall. De som träffar mig imorn kväll får se =) Då ska jag träffa Milla och Chris sen kanske gå ut på krogen. Vi får la se. Senare drog jag till sumpan och hämtade barnen och vaktade dem. Hade det verkligen as trevligt tillsammans med de 3. Låg och mös med Ebba och Edvin i soffan till bolibompa. Gillade faktiskt det som va på, brukar inte göra det men nu va det ju Emil. Efter mycket "julklappar", vatten och lek så fick jag och mamma åka hem, när faster och Per kom hem. Skönt va det för min kropp ville hem och vila. Själen också för den delen.

Väl hemma så fastnade jag såklart här framför datorn. Det här inlägget har (hör och häpna) tagit mer än en timme att skriva. Kanske för att jag är så populär och måste vara social på msn. Hamnade ju i värsta härliga nostalgitrippen tillbaka till vittra med Jojjo så det va värt det. Fy fan vad med skit som hände, och så små vi va, och barnsliga. Fy fan va kul det va xD

Berättat för henne att jag träffat på en lärare från vittra tiden,

Mikaela - säger:

haha ja jag gick fram och hälsade, för att se om han kom ihåg xP och de gjorde han ^^ men fick värsta flsh backen av när vi satt där nere vid gympasalen typ hela tiden xD tror de va du och jag som stack typ as ofta i mitten av lektioner xP


Johanna , Kn1v.blogg.se , || M jpr 08 säger:

hahah jaa det var du och jag som stack .. haha och det var du o jag som aldrig jobbade på EA o du jag som alltid fick göra allt av projekten i sista minut för att vi satt där nere o spelade kort hela tin.

Vill egentligen kopiera in hela konversationen för de va så jävla roligt. Om tältet och bajset och allt xD men vem pallar läsa? ^^


 


Utkast: Hemkommen efter ...

Hemkommen efter 3:e dagen i skolan. Känns som att det börjar lossna lite mer i klassen, de flesta pratar på rätt bra och ingen går lixom och är jätte nervös längre verkar det som. I början av dagen stod jag typ bara och messade med Jossan, vi kom fram till rätt roliga saker vi skulle göra med folk i min klass. Haha skämt å sido. Dock är mitt första intryck av vissa inte så jätte positivt. >.< Det kommer säkert att lätta i framtiden och ändras men ändå ett första intryck. Snackade en del med en tjej som var jätte trevlig. =) Amel elr ngt liknande heter hon. Stavningen är inte det lättaste med sånna där inte 100% svenska namn för mig. Lunchade med två killar från klassen. Hade en väldigt trevlig pratstund med dem innan jag drog mig hemåt. Så nu ligger jag här i sängen och väntar på bättre tider. ^^

Wofflan

Fick precis veta att Våfflan slutat som lärare på Berga nu. Äntligen. Grattis alla Berga elever! En sak att vara glada för iallafall ^^ 

Simmning

Shit, jag försov mig imorse. Inte lite heller, fick en halvtimme på mig att välja kläder, sminka mig och hela skiten, värsta paniken. Så jag tog bara och slängde på mig ngt snabbt som fan, men enligt Jossan (mer sen) så såg jag as bra ut. Jag tackar och tar emot. I plugget så skulle vi leka ngn lek för att lära känna varandra bättre. Fick en lapp som det stod en fråga på och sedan skulle läsa upp högt och svara på. Fick höra andras frågor som jag tyckte typ var as lätta och gärna hade svarat på. Själv fick jag den som var : Vilken musik skulle du ha på hemma om du skulle ha en dejt hemma. Eller nått sånt där. Svarade Takida, dyrkar ju dem så vad annat lixom. Nej herre gud, sjukt tråkig fråga. En kille fick vem han ansåg vara Sveriges roligaste person. Hade oerhört gärna svarat på den. Lillbrorsan är klart! Hur mycket jag än kan skratta åt saker Betner eller Glans säger så är han alltid roligare enligt mig. Sitter fortfarande och flinar åt något han berättade igår. Om hur han reagerat in för hela klassen när de fick reda på en lärare som de skulle ha. Många skulle ha fått det så att föräldrarna blev helt förstörda och as sura, men han får fram allt på ett så bra sätt så hela familjen bara garvade istället. Underbart.

Efter skolan drog jag mig dock mot simhallen i jakan, skulle simma några längder hade jag tänkt och så blev det också. Jossan messade dock och de va as länge sen jag träffade henne så drogs lite mellan att träffa henne först och simma sen eller tvärt om. Blev dock så att jag träffade henne efteråt eftersom jag antagligen inte hade kommit iväg och simmat annars. Det var för övrigt jätte skönt. Blev 1,5 -2 km sammanlagt skulle jag tro. Väldigt skönt att inte bli genom svettig då man faktiskt tränar i vattnet o.O Sen blev det till att möta Jossan iallafall, det var lite kul för hon kände inte igen mig för fem öre ibörjan med tanke på att min klädstil har förändrats rätt ordentligt sen vi träffades sist. Men jag trivs såhär faktiskt.


Här har vi ju mig. Jossan ville ta bild för hon tyckte jag hade så fina kläder. Jag tackar och tar emot. Men med tanke på att jag simmat och så innan vill jag helst inte visa fejset utanför Järfälla. (Internet är ganska stort) så ha överseende.





Igår var jag ute och promenerade i ca 45 minuter också. Det börjar arta sig med min träning o.O


Mikaela majs?

Jag kom innan klockan ett in till klassrummet, men kändes ändå som om jag vore försenad med tanke på hur många det var som redan va där. Det var dock inte värsta grejen eftersom att det fanns de som var försenade " på riktigt". Skönt. Som det nog märktes i det tidigare inlägget så var jag något nervös. Hade jag dock inte behövt vara, det var ingen fara alls. Kan inte berätta så mycket om den nya klassen. Det med tanke på att jag inte har någon aning om vad jag ska säga. Har lite svårt med namn men kommer ihåg Rebecka iallafall. Hon satt bredvid mig i den där ringen och vi skulle intervjua varandra och sen berätta om den andre för resten av klassen. Eftersom jag vart så oerhört spänd innan så blev det här som att jag började slappna av, vilket innebar att jag satt och garvade. Hon skrattade också, tack å lov annars skulle det vart oerhört pinsammt men det gick verkligen inte att hejda. Vi fick fram vettiga svar från varandra iallafall. Sen skulle vi också säga våra namn och en maträtt vi gillade som började på samma bokstav som vårt namn. Oerhört konstigt men det är väll bara att acceptera. Jag blev Mikaela majs i vilket fall som helst. Suck >.< När vi slutat så tog jag tunnelbanan till odenplan för att träffa Dagny och Isabelle. Isabelle går i min skola men 2:an har inte träffat henne förut men det var intressant. As rolig brud och det va as kul att få snacka lite med Dagny igen. Nu blir det till att kolla på Eli Stone. (har kollat klart på gossip girl) Iallafall kommer nog mer om skolan sen iallafall ^^


Snart

Börjar om exakt 16 minuter nu, nervöst som satan. Nu e jag uppe på morsans jobb och framför hennes dator. Vi gick hit efter att ha lunchat tillsammans. Det där med sushi är uppenbarligen inte min grej. Shit ad jag inte gillade det. Åt nudlar och något istället. Underbart att mamma jobbar så oerhört nära, bara att sitta här och vänta innan jag börjar istället för att stå och skämmas någonstans. Det känns bra nu iallafall men vem vet hur det kommer kännas om någon månad eller två. Kanske vill kräkas på henne då. Det lär märkas i vilket fall som helst. Snart kanske det är dags för mig att gå ner och upp i grannporten till skolan. Sheisse. Men det kommer nog att gå bra. Eller vadå nog att det det kommer gå bra. Klart att det kommer gå bra! Ellerhur?

Sömn

Satan vad jag sover nu för tiden. Känns som att det är det enda jag gör.  Somnade relativt tidigt igår, runt halv 1 och sen bliev det tio timmars sömn innan jag gick upp och satte mig framför tvn för att sova ännu mer. Eller sova kanskre jag inte gjorde direkt men kännde mig inte heller riktigt vaken och har inte gjort den under hela dagen heller. Efter lunchen så gick hela familjen in i mamma och pappas säng efter en hel del prat somnade dock alla. Ännu mer sömn för mig. Fortfarande helt slut och vill sova ännu mer men det kan jag ju faktiskt inte. Visst tonåringar sover mycket men jag är iallafall verkligen inte van. 

Kollade runt lite på nätet idag efter folk som ville köpa häst, de är bestämmt att min gris ska säljas nu. Ringde upp en tjej som sökte sällskaps häst till sin häst och det lät verkligen som att han skulle kunna få det väldigt bra där. Dock så bodde hon nere i bohuslän så det är en riktigt bra bit för henne att åka och hämta lillpojken och även för mig ifall jag vill hälsa på honom. Han skulle få gå och stå hela dagarna samt gå ut och lufsa i skogen någon gång ibland. Men vi får se hur det blir. Hon ska höra av sig senare i veckan om hur det känns osv. Måste höra av mig till Martina om hur det blir också.

Imorn börjar skolan då. Nervöst! Berättar mer om hur det har gått imorn med allt. Shit vad nervös jag är!

Aggresiv och fientlig

Vet inte om det är så att jag varit så hela tiden, och att det bara utav någon anledning som det är nu många börjar påstå att jag är aggresiv av mig. Eller så kanske det är så att det har funnits där hela tiden och det bara nu på senaste har bubblat upp till ytan. Kanske är det bara att jag är väldigt arg av mig som person. När jag tänker tillbaka så kanske jag överreagerat på någon liten sak, som typ en reklam men vem gör inte det? Som den där Grumme reklamen, tjejen som står ute på ön och håller i rosa strumpor. Hatar verkligen henne och den där jävla reklamen! Men iallafall, sånt har väl alla utan att folk ska påpeka att man är oerhört arg av sig. Eller? Jag vet inte, kanske så är det så att jag har svårt att lita på folk och därför blir oerhört fientlig när jag möter nytt folk, och sätter då på det argare ansiktet för att skydda mig själv? Låter vettigt. Men varför har det i sådanna fall blivit så nu på senaste tiden att jag har svårare att lita på folk? Tål att tänkas på. Men det kan också vara så att det är mig själv jag har svårt att lita på? Lita på mitt omdömme och att jag väljer "rätt" folk att umgås med? Jag vet faktiskt inte. Vet bara att jag har blivit lite smårädd senste tiden, spec när ja märkt hur fuckade folk kan bli när de förändras. Får konstiga saker för sig som jag inte känner igen. Det som gör mig mest räddär nog att jag är rädd för att också ha förändrats så förjävla mycket. Så länge det är bra förändringar tycker jag nog igentligen inte att det spela någon roll. Det jag har märkt på kompisar har dock inte varit till det bättre.

Gårdagen var jag hemma hos Vili med Sofi och honom iallafall. Sofu fick ordentligt med revanch på mig iallafall i chicago. Fyrtal och allt va det nu va. Sheisse,  nästa gång du bruden! xD Kollade på sing a long och Ruschour 2 och hade en väldigt chill fredag. Ovant men väldigt skönt. Får se hur det blir till  kvällen. Skulle vara skönt att bara vara med mamma och pappa också. Well only time will tell.

Vitlöksmojs?

Jobbat idag igen, bara halvdag dock riktigt skönt faktiskt. Borrade klart hål i de plattor jag inte hann med igår, sen blev det att stå och bocka resten av dagen. Kände mig duktig som fixade 1 kartong på 25 minuter. Lunch åt jag hemma, skrapade ihop lite strunt som faktikst blev gott o.O Creme Fraise+vitlöksmojs+skinka+peppar+soltorkadetomatpesto blev en trevlig röra. Sen kastade jag i lite rotsaker som låg i kylen och bara var att värma på. Till det serverades mackaroner. Tog typ 5 min att göra och jagblev mätt och glad. *Stolt* . Var över en sväng hos mormor också, tvungen att hämta nyckel eftersom att jag inte hade med mig någon och ingen i familjen var hemma. Hon ville höra lite om skolan nu då och om det var sälert att jag skulle gå ut den här skolan. (Har aldrig lyckats så bra tidigare men tre år ska jag väll klara). Det tycker jag fakiskt att jag förtjänar, att ta studenten på samma skola jag började 1:an i. Ja då blir det så. Men det är lite nervöst ändå, hur ska jag klä mig första dagen och sånt? Fina skor eller muppigare skor. Med tanke på att jag ska gå inne i stan nu ska jag nog ta det något finare. Men ändå. Så passar inte det in, så passar inte JAG in och så blir det galet. Så har jag euförsig tänkt varje gång jag börjat ny skola och det har inte blivit några problem ändå. Tror jag klär upp mig lite första dagen iallafall. Men ändå så jag känner mig bekväm. Lunchar ju med mamma innan så hon får väll hjälpa mig om inte annat. Ska bli skönt att börja ändå tycker jag, har tappat så mycket under sommarn. Saknar lite att ha uppgifter att lämna in och att ha något att göra. Galet jag vet, men jag är bara ärlig. Iallafall, hur kvällen blir lär visa sig. Förhoppningsvis så åker jag till Sofi och äter taco. Lär visa sig.

Jobb

Fick reda på igår att de behövde hjälp att jobba idag. Så det fick ju bli så, farsan kom ner och väckte mig tidigt, klockan var typ halv 8 totalt borta när jag gick upp. Pratade som om jag var onykter på morgonen lixom. Helt galet. Sov i bilen på väg till jobbet sen och det dröjde ca en timma när jag väl va där att vakna till också. Hade världens roligaste arbetsuppgift också. Stå och borra hål i saker hela dagen. (Nu stör bror min mig som satan och kastar kuddar och läser högt om vad jag skrivit hitills. Skulle inte förvåna mig om han ber mig laga mat snart, inte än verkar det som dock då han fick för sig att duscha, jag här ute får höra hans underbara sång sjunger Eye of a tiger och lyckas på något vänster få in ordet panda i den sången. Fråga mig inte hur det gick till bara.)

Helt slut i benen är jag i vilket fall som helst trött i benen. Stått hela dagen. Suck. Aja mer gossip girl. Puss å kram

Fu

Sitter nu här efter en lång dag och natt. Det har hänt så mycket så jag vet inte riktigt hur det ska gå att få ihop. Får väl bli kortare saker men vill heller inte bara rabbla upp vad jag har gjort. Det visar sig väl när jag väl börjar.
Vaknade gjorde jag igår vilket fall som helst, började med att dra datorn till mig och sätta på ett avsnitt av gossip girl. Är totalt fast i det där programmet. Eftersom att jag aldrig kommer hamna där själv så är det rätt kul att se på, för vad jag har hört från en lie mindre stureplansdiva idag e det lite grann åt det hållet. Lite överdrivet kanske men jag gillar programmet i vilket fall och jag träffade en stadsbo inne i stan idag. Hade det jätte trevligt där vi satt på stureplan och fikade. Satan vad jag kan prata när jag väl kommer igång, och den här bruden fick jag sånt vettigt utbyte med. Hade det verkligen jätte trevligt. Får se hur det blir till helgen, efter chocken som jag fick igår över mitt eget beteende och började tänka och sånt så gick jag upp till mamma och väckte henne. Grät några mindre tårar och sa att jag skulle följa med ner till landet i helgen. Nu vet jag inte riktigt hur säker jag är på om jag vill det, sista veckan innan skolan börjar och har möjlighet att träffa en tjej som går i skolan jag ska börja på i höst. Men vi får se, det är beroende på hur mycket jag orkar med och vill. Skulle vara skönt att bara komma ner till landet och ta det lugnt också. Det lär visa sig, var lite barnvakt igår också. Det var jätte roligt att vara med de små barnen. Hämtade Edvin och Ebba på dagis och sedan drog vi oss till Evelinas fritids/skola hon har ju blivit så stor nu och börjar sex års. Lill flickan har blivit stor. Dags att sova, upp tidigt och jobba imorn.

Orolig

Kanske e att jag börjar bli gammal eller något men e så oerhört orolig för missen. Vet att hon brukar vara ute och springa jävligt ordentligt och e ibland borta någon dag eller två och kommer tillbaka sen. Men nu är jag verkligen jätte orolig för att det ska ha hänt henne något. Kan inte minnas att jag såg henne igår och hon har inte synts till på hela dagen. Hon brukar ju vilja komma in och sova och äta. Men tydligen inte. Ska ta och skicka ut pojkarna på jakt efter henne. De kommer väll antagligen somna igen utanför dörren men ändå. Vill att den där grisen ska komma hem nu..

Botten?

Nyss hemkommen efter en inte så jätte spännande utekväll som började med att jag träffade M nere på kallhälls station. Kändes reletivt galet att han orkade åka så långt endast för att lyssna på mig och mitt prat. Personen som jag en gång blev försälskad i verkar dock ha försvunnit totalt, kvar finns bara en tragisk människa utan framtidsplaner eller vilja att bli en bra och lycklig människa. Känns hemskt att säga så om honom men det var den synen jag fick av honom. Han sa att det jag gjort endast tog upp en jätte liten del i något som var så mycket större. Fick dock aldrig svar på vad detta var. Han brydde sig inte längre helt enkelt. Och i mina ögon är det riktigt jävla farligt, när man inte bryr sig längre. Nu är slutet nått på det jag och han hade. Tänker fortfarande hålla kvar på min paus, se till att såren blir helt läkta innan jag går vidare. Spelar ingen roll vad som än händer, jag ska vara hel innan jag går vidare.
Efter mötet med honom så gick jag hem till Emily, vi satt inte där så länge utan drog vidare till donken där vi beställde en cheeseburgare och en Cola. Kärlek till dig Emily då jag glömt alla mina pengar och allt hemma.
Kommer inte ihåg exakt allt vad vi pratade om, det blev så mycket då det lätt blir så när vi väl kommit igång. Svårt för oss att sluta då. Gemensamma kompisar och en massa om livet över huvud taget, hur man ska bete sig i olika situationer och när det inte länge går för ens eget psyke. Det finns så många som mår dåligt och behöver hjälp, men jag känner att nu räcker det med att jag räcker fram handen och hjälper de att komma upp istället för att lyfta upp personen i fråga och ställa den rakt. Något tycker jag att varje enskild individ ska kunna göra själv. Visst jag har många gånger behövt stöd utav mina nära och kära när det har varit dåligt, men tycker ändå att jag lyckats ta hand om mig själv rätt bra också.. Jag försöker iallafall, vill inte vara en så stor börda för andra. Morsan har fått höra mycket, men det vet jag bara gör henne gladare för då vet hon hur hon kan hjälpa mig, tar det för mycket på henne hoppas jag att hon också säger ifrån. Svårt att tro det dock, men vem vet. Aja dags att sova.

AIK

Igår va det match igen, eftersom att farsan och bror min är i Polen så hade jag ett extra årskort och bestämmde mig för att dra med mig Sofi på matchen. Synd att det gick som det gick bara. Vet inte varför men börja tänka på M under matchen och blev helt förstörd. Usch. Men nu känns det bättre iallafall. Har fått sova ut ordentligt och myst med katterna. Bättre tröstnad får man leta efter. Bloggar vettigare sen. E inte riktigt på humör. Vill typ lägga mig å sova igen. Men det kan jag inte. Aja får bli lite Gossip Girl nu tror jag. =)

Sentimental

Gårdagen var rätt så jobbig faktiskt. T messade och jag blev alldeles förstörd. Får mig bara att börja tänka på han igen. Inte för att det går en dag utan att jag tänker på honom men det fick tankarna att flyga iväg ännu mer. Var glad att jag fick det när jag ändå hade kompisar över. Vem vet hur förstörd jag blivit annars. Men det kom inte några tårar alls den här gången. Det känns jätte bra. Hade redan fått tårar i ögonen tidigare på kvällen när jag kollade på videon till Cancer med MCR. Lägger in den sen så förstår ni nog säkert varför jag fick det. Jag har väldigt lätt att bli sentimental och tårögd för mindre saker. Så ha överseende.
Hade sammanlagt 3 kompisar över igår men de gick om varandra, när Dessi skulle gå kom Jojjo och Cattis. Hade jätte trevligt med allihop. Kärlek till er alla =)

Tidigare på dagen vid typ 3-4 tiden så gick jag och la mig i soffan för att kolla på tv. Jag somnade och vaknade igen vid 6 tiden. Känndes lite fel. Måste ju verkligen börja sova rätt nu så jag är i fas till när skolan börjar. Borde kanske vara mer nervös för att börja ny skola än vad jag igentligen är. Har ju bytt va blir det nu 5-6 gånger så det känns relativt enkelt faktiskt. Har hört att Jensen ska vara en snobb skola dock. Men det sa folk om vittra också och den tyckte inte jag var så jätte snobbig. Beror väll på vilka människor man umgås med.


Kaffe och Krök

Fika med Milla och Chris igen. Tycker det är så härligt att ha några människor omkring mig som tar tag i saker och ting, med många av mina kompisar så pratar vi mycket om att gå och ta en fika men sen blir det aldrig av. Med de här två så blir det av, och de e ju så mysigt att bara sitta med några bra kompisar prata skit och dricka kaffe. Kolla på alla människor som går förbi och bara skratta och ha trevligt. Nu förtiden är det som att det bara går att ha roligt om vi dricker eller e elak mot annat folk. Det finns dock dem som det går att ha trevligt och kul med utan att det ska behöva vara så. De är få, men de är i mina ögon de små guldkornen som förgyller min vardag.

Efter att kaffet var uppdrucket så drog vi oss till Mc Donalds, jag blev hungrig som satan. Det blev en QP meny, det va verkligen jätte gott. Medan jag satt där och åt kollade jag runt på folket omkring mig. Det var lite barnfamiljer och tonåringar och sen längst bak satt det en herre lutad mot väggen med öppen mun och såg ut som en riktig pundare. Tyckte det inte känndes så  jätte bra med tanke på alla barn som ändå sprang omkring och lekte dåligt inflytande och han måste vart påtänd eller något. Märktes ordentligt när jag såg honom utanför sen. Iallafall så bestämmde jag mig för att prata med personalen för jag tyckte inte det var trevligt alls. De gick och kollade på honom och gick sen och hämtade tre stycken gigantiska väktare. När vi gick därifrån några minuter senare så stod det typ 2-3 till gigantiska väktare där. Ojdå.

Hemma hos Milla och Chris i Fruängen började krökandet. Hade jätte roligt. Träffade Sofi mfl inne i stan senare. Irrade runt på Stureplan som galningar för att hitta dem och det var ju totalt omöjligt att få kontakt med någon där inne via telefonerna heller. Nätet var överbelastat och allt va de nu va. Galet! Träffade dem sen på plattan iallafall där vi mest bara pratade strunt. Jätte trevligt iallafall.


Bio och besvikelse

Det var planerat att jag skulle vara hemma igår. Mamma skulle ha gäster över och ville att jag skulle vara hemma också för deras barn kanske skulle komma över. Detta hade jag dock totalt glömmt bort när Sofi ringde och frågade om jag ville följa med på bio. Det var en film som heter I taket lyser stjärnorna som är baserad på en bok. Filmen var inte klar än så det var fortfarande lite problem med ljud och bildkvaliteèn men det skulle vi ha överseende med eftersom den inte var klar. Och det hade jag. Tyckte dock väldigt mycket om den, det var en gripande film som ändå hade humor i sig. Sådan humor vi ungdommar har. Typ hemskt tragiska raggningsrepliker men också mycket annat. (Ska vi gå till mitt rum och kolla på min klockradio?)

Följde sedan med Sofi hem till Vili där vi spelade kort, drack kaffe, pratade strunt och rökte. Skäms på mig. Känner av det idag att jag rökte en hel del igår. Är as sugen. Men jag håller mig. Jag ska inte vara någon rökare! Har mitt halsbandatt sitta och "suga" på när det krisar så det får duga. Hade ändå en jätte trevlig dag på det hela taget. Morgonen idag var dock värre. Första gången jag haft ett eget cigg paket på månader och då är det ju självklart att mamma ska hitta det, så jävla onödigt. Jag är ju inte beroende längre. Bara för det sociala och det vet hon. Men nu blev hon väll orolig för att jag skulle vara fast i skiten igen. Och jag förstår henne. Jag skulle också ha reagerat så om det var min dotter. Men jag vet att min mamma aldrig skulle vara taskig eller hård mot mig om det inte var utav en sådan anledning att hon var orolig för mig, för att hon älskar mig. Och jag älskar min mamma så in i helvete. Hon är bäst!


Långpromenad

Vaknade tidigt imorse, rätt så skönt faktsikt, det gäller ju att ställa om till när skolan börjar också. Och även om jag kommer gå Jensen och bara gå i skolan halvdagar tror jag att jag ändå kommer försöka lägga mig i hyfsad tid och sådär. Mår ändå bättre av att komma upp. Iallafall så bestämmde jag mig för att gå ut och promenera. Det va så totalt underbart, jag hade bara mig själv och min musik i öronen. Luften var frisk och det luktade skog när jag gick där. I mina ögon är sånna ögonblick svåra att klå. Hade jag bara suttit hemma så hade jag väll bara tänkt på en massa skit och blivit deppig, nu tänkte jag på skiten men det känndes ändå bättre att vara ute och gå. 2 timmar va jag ute allt som allt. Hamnade i något villaområde i jakan där jag virrade runt som en galning. I ena sekunden va jag vid görveln och sen typ 20 minuter senare efter en jävla massa irrande och virrande va jag vid Pad Thai restaurangen som ligger precis vid järnvägen. Jag fatta 0 men från Pad Thai va det ju bara att gå längs den där stigen vid järnvägen och det  känndes jätte skönt, då visste jag ju vart jag var!

Bestämmde mig sedan för att sätta på lite kaffe och sätta på en film. Jag hade för mig att kaffe skulle göra så att man piggnade till. För mig blev det motsatt effekt, jag somnade och höll på att missa tandläkartiden. Hade tur ändå och hann med den, inga hål och väldigt fina tänder enligt honom. Jag tackar och tar emot.

Gah.

Hade så jävla svårt att somna igår. Blåsten tog i princip tag i fönstren och slet i dem och kastade stora vetten hinkar på dem. Ett sånt jävla liv. Brukar normalt kunna sova ändå men jag vet inte vad det var nu, låg bara uppe och tänkte. Och låter jag tankarna skena iväg en gång så går det nästan inte att få stopp på dem. Somnade väll kanske framåt 3 tiden men vaknade igen vid 6 utav att jag på något vänster lyckats få igång TVn. Var dock tvungen att gå upp vid halv 8 för att hinna med läkarbesök. Åkte sedan till ONOFF och handlade present till min kära vän som fyller år imorgon. Eftersom klockan var så pass tidigt på morgonen hade affärerna självklart inte öppet så jag satte mig på donken och drack en kaffe. Behövdes det också. Kunde dock pruta lite på priset, känner mig duktig x) Resterande delen av dagen har jag suttit, tänkt och planerat lite inför framtiden. Känndes dock relativt deprimerande så jag gick över till Emily och pratade lite skit med henne och Felicia. Känndes jävligt bra faktiskt, att komma ut lite, även om vädret är skit så tycker jag verkligen om att vara ute och gå. Få frisk luft och bara andas. Kanske ska ta och skaffa hund eller ngt.. Eller inte, stackars katterna! o.O

Nyklippt mm.

Vaknade tidigt imorse, känndes väldigt skumt. Klockan var väll typ 8 eller något men jag gick upp och hämtade min telefon som jag glömt på övervåningen. När jag såg vad klockan var blev jag dock helt förstörd och gick och la mig för att sova igen! När jag senare vaknade "på riktigt" så hoppade både Obolo och Rubarth upp i sängen så jag fick ta och mysa lite med dem innan jag gick upp. Chattade lite med Milla då och vi bestämmde att vi skulle träffas senare på dagen för en fika. Fick dock ngt ryck när jag satt och pillade mig själv i håret när jag märkte hur hemska toppar jag hade så det va bara till att klä på sig, sminka sig och åka till Jakan för att få dem klippta. Eftersom att jag inte är så rik och relativt impulsiv så blev det en elevklippning på hair academy. Eftersom det bara var topparna som skulle klippas och ingen ny frisyr så kändes det jätte bra.

Vid halv fyra så tog jag tåget in till stan för att möta upp Milla och Chris. Jätte roligt att få träffa på dem igen, få höra det nya efter vad som hänt där nere i Karlskrona (de va dt va). Vi satte oss på ett cafè och jag fick kaffe och så råkade jag väll röka en cigg eller två. Fy skam på mig! Vi gick senare iväg från fiket och självklart så började det ös regna. Vi gick längs drottninggatan mot gamla stan och va typ mitt emellan gamla stan och centralen och bestämmde oss för att försöka ta oss till Gamla stan tunnelbanan.  Dålig Idè vi gick fel och såg ut som blöta hundar när vi kom fram till Tbanan. Kändes som det var dags att ta adjö då, de ville ju hem till sig och byta kläder och de va samma här. Satt blöt som en fisk på tåget, men hade lite tur ändå. Fick sällskap av mamma från Karlberg. =)

Uttråkad.

Råkade visst känna att jag var lite uttråkad och bestämmde mig för att gå ut och promenera lite. Det var lite onödigt. Gick väll en bra bit och tog av mig tjocktröjan träffade också på tre hurtiga människor som var ute och joggade. Det får jag ta och göra ngn dag i veckan. Nejmen iallafall senare medan jag fortfarande var ute så kände jag en regndroppe på mig, och tänkte väll att jag ska väll sätta på mig tröjan igen. Jag hann inte ens få in ena armen innan det började ös regna. Och inte bara lite ös regn utan helt ordentligt. Det var som om någon stod och hällde vatten över mig. Jag var miss blöta ALLA kläder när jag va hemma igen. Fan inte roligt  >.< var dock bara tvungen att gå ca 10-15 minuter i detta för då kom jag ner till centrum. Där fick morsan komma och hämta mig. För det åskade och blixtrade också, i normala fall är jag inte rädd för sånt men har en jävla respekt för det. Så jag tyckte inte det var så jätte roligt..


Aja, fröken inte lika uttråkad och inte lika blöt tackar för sig. (igen)


Paus

Gårdagen spenderade jag ute på Arnö tillsammans med mamma, pappa, lillebror, Lotta, Leffe, Emil och Frida. Smygstartade lite med kräftorna, fy satan vad gott det var. Mycket trevlig kväll på det hela taget faktiskt, lite trist med regn dock men det är sånt som händer. Inget att klaga över med tanke på hur oerhört bra väder det har varit senaste tiden. Regnet behövdes nog för att allt inte ska torka ut totalt. Det uppmärksammades också relativt ordentligt att jag inte kan vissla. Vi satt under efterätten och så satt verkligen alla och visslade och busvisslade, själv så kan jag varken eller. Lite små störande när jag satt och verkligen försökte få fram lite ljud men det kom inget. Alla fick sig ett gott skratt iallafall och det kan jag leva med. Var väldigt trött framåt 12 tiden så jag bestämmde mig för att lyssna på min kropp och gå och lägga mig. Det var ett tag sen men satan va skönt det var, en god natts sömn räcker nog rätt så långt. Nu har vi kommit hem iallafall, bror och far åker till Polen imorn så de håller på att packa. Mor är någonstans och läser/sover. Själv så sitter jag bara här och kämpar emot att somna igen. Sheisse, inge bra att sova så här mycket tror jag.


Efter mycket om och men har jag bestämmt mig ordentligt iallafall, nu får det vara nog. (Lite hjälp från kompisar och mamma men det är fortfarande min vilja i grund och botten?) Nej men iallafall, jag ska ta en total paus från killar över huvud taget. Mina kompisar kommer jag fortfarande träffa och prata med och så, men ska inte gå på "dejter" och hålla på och så när jag är på fest och är onykter. Det får räcka nu, har ju aldrig mått direkt bra av det mest bara något som jag inbillar mig, men mina ögon är nu öppnade och jag ska ta och plåstra ihop mina sår och inte göra dem ännu djupare så det behövs sys istället.


Gammalt.

Läste några gamla blogginlägg som jag hade på pa. Kändes som att de ska in på den här också. För vem vet om jag kommer att komma ihåg den andra sen?

Kan du kan jag? Ett sätt att leva på? Man ska kunna klara av det som alla andra klarar av det, det var iallafall så jag levde förut, när jag var något mindre. Nu har jag faktiskt gett upp den tanken. Det känns lite meningslöst, varför bara prestera något som någon annan har gjort? Prestera något själv, vara nöjd med mig själv och det som jag har uppnått när det gäller det mesta. Visst ibland kan saker inte gå som jag tänkt mig, allt bara går totalt fel för att det är någonting som jag inte bara orkar med för tillfället. Då inte bara : mä .. nääää.. jag pallar verkligen inte, så jävla jobbigt jag vill verkligen inte skriva den där uppsatsen nu. För mig är det mer : m........ "konstigt ljud" hamnar med huvudet på kudden på soffan igen.

  Jag försöker ändå, varje dag! Jag har ett mål i livet! Jag vill lyckas! Jag vill ha det bra och vara lycklig! Jag vill vara en av de som har lyckats med att inte hamnat på fel sida. Jag tycker iallafall att det krävs mycket mer av en om man ska lyckas lagligt än tvärtom.. Och jag vill va en av de som lyckats lagligt!

  Jag känner inte för att dra ihop något självmords brev, eller få ut ett sorts skrik på hjälp. Hjälp har jag redan, överallt ifrån, och jag försöker, verkligen försöker. Men för mycket jobbigt som trycker gör nog ganska lätt att bägaren rinner över.

  Jag behöver ingen bekräftelse på att veta att jag existerar, jag vaknar med det varenda morgon och tar mig igenom varenda dag, hela tiden helt medveten om att jag existerar och även att andra vet att jag existerar. Det är ett privilegium vad jag har hört, att jag vet att andra vet att jag existerar, och de bryr sig om mig. Sen vad som fårttmig att även mig att ha fastnat i tonårsdeperitionen som så många andra i dagens nu helt totalt psykade samhälle? Det har jag ingen aning om, allt ska tillslut få sin förklaring! Jag vägrar annat. Jag ska ha en förklaring på ALLT , verkligen ALLT, för nu är det ta mig fan dags. Eller i morgon, nä i övermorgon. Imorgon vill jag bara vara hemma och sova.

Detta skrev jag i Februari, det var efter att det hade hänt en del med en viss person ( Ch.... ) och en från Sundbyberg. Nu känns det sjukt patatiskt att jag kände som jag som jag gjorde då. Men ändå. Det sitter fan fortfarande kvar. Spec från den där växt och djurlivs lektionen. Den hände någon gång i samband med det här. Satt på lektionen och var verkligen helt apatisk, Malin försökte prata med mig och få mig att skriva labbrapporten men hela handen bara skakade och jag kunde inte göra något åt saken. Den dagen låg jag uppe på rummet hela dagen, klarade inte ens att ta hand om min egen häst. Tack gode (Gud?) att det inte är så längre iallafall =D
 Nu jävlar är det andra bullar, kakor och chips. Nu för fan så ska det bli bra! Jag ska ta mig fan börja Jensen nu till hösten, jag ska fixa det så jävla bra så det e galet och på det så ska jag se till att lägga det förgångna bakom mig. Och se framåt på allt det positiva =)

Har dock beslutat mig för att Ozzy ska säljas. Tufft beslut men. Ja. Det är ibland sånna beslut som måste tas för att alla ska må bra =) och det är ju det som är huvudsaken.

Kärlek till Alla =)


Vettigt?

Gick in igen till datorn med visionen att skriva värsta blogg inlägget, det verkar som jag redan misslyckats. Vad ska man göra åt saken? En sak som i ena sekunden känns helt rätt kan i nästa bli helt fel. Och det var så det blev nu. Ville gå in och skriva av mig om allt möjligt typ, men sen någonstans på vägen in så försvann det. Meningen med det? Jag vet inte. Jag vet ju så lite, iallafall när någon frågar: Men varför gjorde du det då? Svaret blir i 98% av fallen. Jag vet inte. Kanske var det jag skulle skriva om, att jag tänkt igenom en massa nu, och att det är dags att sätta ner foten, börja om på nytt, skita i det gamla och börja veta saker istället? Veta varför jag gör en sak och framförallt ordentligt tänka igenom va fan det är jag håller på att  göra. Någon slags vett i hjärnan har jag ju ändå! Hör och häpna xP det vet jag. Men vill heller inte vara den som vill ha uppmärksamhet. Vill bara skriva av mig. för kommer det ut i ord kanske det försvinner från min hjärna? hm. Har ju ändå inget vettigt att skriva här, med tanke på att det inte händer så mycket xP Nejmen det var väll typ bara det. Sen måste jag också få dela med mig av lite kärlek.

Kärlek till: Lena, Eva, Ebba, Evelina, Edvin, Fia, Lars, Emily, Jojjo, Maria, Sofi, Emil, Frida,

Kompis ^^

Sitter här framför datorn, as fint väder ute så snart ska jag väll gå ut och lägga mig å sola igen. Tänkte bara blogga lite först om min gårdag som jag tillbringade inne i stan. Shoppade gärnet för fan. Skor på skopunkten, 3 för 2 så det blev 3 par skor. 700.- skor men de va det lätt värt! As fina :D Sen blev det toppar, jätte söta. Kan lägga ut bilder sen när jag har tagit dem. Det blev också ett halsband och ett diadem. Vette fan vart diademet tat vägen nu men lär väll hitta det sen ^^ Nu sitter jag iallafall nere på lanet, Västergårn för att vara exakt och är hundvakt åt kompis. Lär bli ett jävla drag ikväll asså, Party Party, eller inte >.< ensam hemma kväll men det behövs. Ska bli jätte skönt att bara sitta glo på en rulle och bara andas. Tänka och ta det lugnt. Känns jävligt bra. Kan jag iallafall säga, fast jag inte vill ngt hellre än att han med stort H ska vara här. Skulle inte kännas så ensamt då. Men jag ska gå vidare. Men måste ju ut och  sola för fan. Snart kanske solen försvinner eller något! GAH!

RSS 2.0