en gång

Jag är relativt tidigt i skolan idag. Åkte in direkt efter mötet jag hade med Helena och Anna. hmpf. Igår va det möte med annan Anna och Hanna. Imorgon är det möte igen med den första Anna. Alla de här mötena håller bara inte på att ta kål på mig och min stackars hjärna. Min skolgång och de personerna som är med i min grupp i SHB tar skada. Jag kan inte göra något. Jag satte mig nyss för att när jag ändå är i skolan tidigt kan man ju göra lite skolarbete. Men det fungerade inte. Än en gång går allt åt helvete. På lovet ska jag iallafall GÖRA något vettigt. Åka och sätta mig på något bibliotek och råplugga.

Det kanske fungerar.

Jag har det bra iallafall. Det e ju något.

prutt

Jag ska börja sköta skolan lite bättre nu hade jag tänkt. Planen var att gå på franskan idag. Men det sket sig. Så jag får bli duktig på fredag istället.
Idrotten går åt skogen, så det är en jävla tur att vi ska ut och vandra sen. Höhö.
En bil ska hämtas hem, en volvo. Då ere bah Villa och Vovve kvar då?
Jag vill ha en vovve, och en villa, så jag är nog en medelsvensson (bengtson) ändå..

helvete

Varför ska jag aldrig få bara vara, nej det ska vara den ena prövningen på den andra hela tiden. Fan, förtjänar inte jag lite lugn för en gångs skull.
Efter helgen så känner jag mig bara totalt mörbultad, aldrig mer att jag ska köra häst, aldrig mer att jag ska försöka göra något som jag inte vet att jag faktiskt kan.
Jag är förstörd. Behöver jag säga mer? Jag är helt enkelt förstörd.
Kim var en Gd i lördags iallafall, han var underbar! (mer än vanligt menar jag då.)

RSS 2.0