x)

Ibland kan faktiskt även jag ha tur. Som idag, frågade lite simpelt på subway efter jobb och imorgon ska jag provjobba. Lite tur på lotto ska man väl ha ibland också :)

bara för att

Skola, Möte, Hem, Städa och nu till Bella i tälje. Fuckit, hemma igen @ söndagen!

Fiskelycka!

Har kollat på Anastasia med min brors bästaste flickvän Hanna!

Jag själv önskar mig bara en jävla god fiskelycka inför imorgon och resten av mitt liv! Och de jag älskar! De ska också ha en jävla bra fiskelycka!

.-.

När ingen andas mot din hals, i hemlighet..

Det är tomt när ingen vet.

Bara för att skriva ngt.

När jag trodde att koppen redan var överfull så kunde den visst fyllas ännu mer.

Men cola är gott, men ändå jävla onödigt att slösa med den goda drickan :)

-.-

I don't give a fuck anymore.

Små ord.

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklar tankarna som går igenom mitt huvud just nu men kan väl dra upp några små ord så får man en liten inblick i hur det är iallafall.

Skuld

Stress

Press

Skulder

Hat

Egoism

Mer Skuld

Vänner

Ännu mer skuld.

Kärlek

Omtanke

Hat.

Jobbigt men sant.

Idag har vart en riktigt jävla hemsk dag. Att de verkligen bara ville placera mig i ett fack och tro att jag är någor som jag verkligen inte är. Fy fan, se människan istället för problemen? Se det bra istället för det dåliga? Tack iallafall Veronica som var med och va ett sånt jävla bra stöd. Och för att det faktiskt finns bra folk i kommunen som faktiskt hjälper en.


Tacksamhet

Jag är så in i helvete tacksam för allt! För sättet människor omkring mig bara ställer upp, och är helt totalt jävla underbara. Jag får hjälp att hitta styrkan i mig.

TACK

En katt, tre kattor

Kattorna, mina älskade jävla katter!
Barthen, Bob och kärringen!
Ni e Guld


Grisröv

Jag hatar trappor men älskar bacon! :D

Självdestruktiv

Livet är som en "drog", man tar den när det känns jobbigt och man får jätte kul, sen kommer avtändningen, då man behöver ta drogen igen, men då mer för att få effekt..

Självdestruktivt beteende.

Det heter något

På ett bord, i ett rum där stod en skål. En skål gjord i glas, inte aldeles för tunt glas och inte för tjockt. Den var vacker, med många fina små detaljer. Glasblåsaren hade verkligen tagit sig tid när han gjorde precis den här skålen.
 
För honom var det inte bara en skå,l för skålan var gjord med så mycket kärlek, hans kärlek till sin älskade fanns på något sätt i den skålen. Glasblåsarens kärlek fick skålen och den hade sin plats mitt på vardagsrumsbordet där den alltid var i centrum.

Det hände dock att skålen under parets fester kunde råka illa ut, den fick repor och någon mindre spricka. Paret lärde sig dock aldrig att ta bort den, kanske för att de inte ville, de ville att alla skulle se den vackra skålen, fylld av kärlek.

Det hände också att skålen for illa pågrundav misstag, en rumpa som puttar till den eller en damsugarslang som bara välter ner den. För varje gång en sådan olycka tog skålen skada och blev mer skör. Så när skålen tillslut gick sönder, om så en bara en liten cm visste de varken ut eller in. Skulle de våga ha skålen framme (där den med all sannorlikhet skulle gå sönder)eller skulle den stängas in i ett rum, där ingen kunde komma åt den (där ingen kunde se dess skönhet)?


Det jag skrivit, det kallas något som jag inte kan komma på nu, men de är väl att jag skriver en sak men menar en annan, fast det är en tolkningsfråga?

Tål att funderas på vad det egentligen är jag har skrivit, för när jag började skriva såg jag framför mig vad skålen skulle symbolisera och ha sig, men desto mer jag skrev, desto mer villovägar hamnade jag på. Jag ser iallafall fortfarande vad jag menar.

 


Svåra val och tuffa tider.

Jag kan inte skriva ut det jag egentligen skulle behöva skriva, för tyvärr så e de så att de som jag vill berätta för som jag vet läser, inte skulle förstå. Så därför kan jag inget säga. För det är mitt val och mina egna "misstag". Kanske att jag berättar ngn gång senare för alla men som det ser ut just nu så går det faktiskt inte. För jag orkar inte ta en diskution om allt.


I vilket fall som helst så var jag på nytt ställe för att prata om mina såkallade problem igen igår. Men det känndes bra, det gjorde det. Jävla surt att jag bara ska få gå dit ngra gånger för efter det måste man söka tillstånd för att få till det.

Försov mig lite till första lektionen idag tyvärr. Sånt som händer. Jag är trötter och jävla förvirrad.

Någon som vill gå och ta en öl?  xD

Nejmen jag ska väl ta och försöka plugga lite. Har ju en hel del att göra.


Godnatten folket

Klockan vad kvart i 7, jag var lite osäker på hur kvällen skulle arta sig, nu skulle jag sitta i en stol och se på teater. Ja, jag vet, låter väl inte allt för roligt. Dock var det helt tvärt om för de ca 3 timmarna som teatern höll på skrattade jag i princip non stop hela tiden! Jävla ledsen är jag över att inte minnas repliker och sånt där men va fan. Jag vet att jag skrattade som in i helvete!

Det som var bra, det var iallafall att det inte bara var jag som skrattade utan ALLA som var med satt faktiskt och skrattade mest hela tiden!

The tree musketörs!

Jävla bra skit det där


Bara för att

Att vakna idag var verkligen inte roligt, jag ville verkligen inte gå upp, hade varit så mycket mysigare att bara ligga kvar i sängen och... hm.. göra vadå? Ligga?

Nej det var faktiskt lika bra att jag kom upp imorse, Helena kom in och väckte mig vid halv 9 tiden kanske. (Jag lovar att det känns jätte konstigt att vakna vid den tiden på en lördag.) Vi åkte iallafall in till Gävle med 2 av hästarna, och sedan åkte vi hem igen. Det var verkligen jätte mysigt att komma iväg och få lite kvalitetstid med "syrran".

Härlig ridtur på ca 1.5 timma hann jag med också! Det var för jävla mysigt säger ja!


Olika sätt att komma ihåg

Det där med att ha lappar som man skriver saker som man ska komma ihåg, det finns inte riktigt i min värld just nu, istället så är min arm fylld utav olika siffor och förkortningar. I onsdags var det vägen/bussarna till rocksta, igår skrev jag upp tid när jag skulle på möte idag, och idag skrev jag tider och platser som jag skulle åka från när jag skulle till Helena.

Så slog det mig, jag kommer gå runt med massa olika siffror och tider på armen, men hur ska jag kunna minnas vad som  är vad? och vad som redan har varit. Dethär tål att funderas på.

Jätte nödvändigt

Jag är en så jkä'vla intressant människa, just därför tänker jag nu skriva att jag är i skolan, och att jag mår bra! Inom en snar framtid kommer jag att färdas mot Gävle, men kliva av tåget när jag anländer till Tierp där någon kommer att hämta mig i en automobil som brummar.

Iallafall.

Puss å stön


PIIIIIIIIIIIP

Nu är det dags för sängen! Jag är en sån trötter just nu så jag kan inte vara så trevligt sällskap. Men det är sånt man får ta, kanske borde tänkt till en extra gång innan igår blev inatt som blev idag?

Äsch, åt i vilket fall som helt underbar mat! (sånt där jätte intressant som alla bryr sig om) kanske inte, men jag gör det för det var så in i piiiiiiiip gott! Rödbetor och ostcremesak till förätt, Oxfile med beasås mm till mittenrätten folket! Sen sån där gul gugga med brännt socker ovanpå! Dom kallade det för Creme bruley elr ngt liknande! Det är inte så piiiiiiiiiiiiiip noga!

Juste, på tal om apelsiner och så. Min käre BB bästa/äldsta kompis ska tydligen ha ett barn som heter Morrrrrrrpheus! Lite rolig historia det! Som är ja, jävla rolig iallafall. 

Men det finns en kudde lite längre bort i sängen som skriker på att jag ska lägga mig på den. Känner mig lite tvungen att lyda! (Toffel? ja, den här gången kan jag lyda kuddar som skriker på mig!) 

Puss å stönet! 

Najs

TRÅK! Jag vill hemåt. 

Igår var jag på anchor.

Hanna i klassen var där.

Jag såg inte henne.

Det var ömsesidigt.

Jag är AWESOME!

RSS 2.0