Lite längre

Jag har inte krivit så värst långa inlägg nu på senaste tiden, men det har mycket att göra med att jag faktiskt inte orkar. Kanske inte så att det är jobbigt att trycka på lite knappar framför en datorskärm men jobbigt att veta vad ja ska skriva. Det känns nämligen mycket enklare att bara skriva de där korta orden till mig själv och bara hålla tummarna för att jag ska veta om x antal år precis vad som hände just den dagen när jag kortfattat det med bara några ord. Det är nog troligt på sitt sätt men mycket mindre troligt på ett annat. Så med detta inlägg kanske jag kan förmedla något som gör att jag förstår ungefär vad som är på g i mitt liv under den här perioden.

Så det som är på gång är att jag ännu inte har bäddat min säng även om jag vart uppe i snart en timme. Hörde nämligen igår av J att det finns en massa kvalster och  grejer i de där lakanen som förökar sig om man bäddar. Har jag hört förut också men jag har inte riktigt orkat bry mig. Nu använder jag nog kvalstren mest som undanflykt för att jag inte riktigt orkar bädda, men det dröjer nog inte länge innan det är gjort.

Det va som jag skrev till en person när denne frågade hur läget va: "Jag sover, försöker gå upp ur sängen, tar mig till skolan, åker hem och sitter framför datorn. Helgerna går mest ut på att bli full. Så jag är väl i någon mindre svacka för tillfället". Men det som känns skönt är att det här inte är det vanliga tillståndet jag är i, det är faktiskt helt
 tvärtom nu för tiden. Även om det kanske inte känns så just nu. Men jag har också gjort saker mot mig själv de senaste helgerna som jag vetat att jag skulle ångra men ändå gjorde. Så jag får väl skylla mig själv helt enkelt. Men nu e det en annan sak, nu ska jag släppa det.

Mer än såhär känner jag faktiskt att jag har varken ork eller lust att skriva. Jag har en dag  att försöka planera.

Fakta

Hemma igen, jag e trött, jag e glad, jag träffade hnm idag.

Skridskor

Bambi e stadig på isen om man jämför med mig.


ja

Johanna va på besök idag. Hon hjälpte mig att plugga lite om Mongoliet, (olika uttal på det där). Pratade om vad min lärare sagt idag gällande att killar och tjejer e mer lika än vad killar och killar vs. tjejer tjejer är. Ömn.

Jag: Men jag hatar ju killar.. *tystnad* och tjejer.

Jag e ju bara så fylld med kärlek.

Imorgon dåva, då ska jag åka skridskor, i skridskor som är förstora och utan hjälm. Ajajaj.

tragiskt

Jag är hungrig. Det är långt till maten. Sen måste jag laga den också. Tror bror får fixa det där.

Han ville tydligen inte, så jag får väl göra det själv.. Jävla skit..

Sen va det kaos i skolan idag.. Äsch.. Brudar..

Blommor

Jag har en blomma i mitt rum. Den mår inte så bra. Senaste dagarna (efter jag såg att den behöver vatten) har den fått smaka kaffesump och saft. Men min blomma mår fortfarande inte bra.

Påse

I min dörröppning står den nu och kollar anklagande på mig, den tycker inte att jag ska sitta framför datorn och fördriva tiden samt att dricka cola. Den anklagande blicken gör att jag känner mig lite illa till mods. Jag har ändå prov på fredag och läxa till onsdag. Hur en röd påse från scandic  kan kolla anklagande på mig vet jag dock inte..


Så lite

Jag har pratat, jag har lyssnat och inte haft ett leende på hela kvällen. Nästan. Och nu sitter jag och kan inte sluta. Det va inte mycket, det va inga uttalade ord, det var bara ett sms som egentligen inte hade behövt bli skickat men som jag fick. Så lite gör så mycket.


hm.

Vi satt och diskuterade lite och nu behövs det bara ett försöksobjekt. Ngn kille som kan ställa upp och käka massa tjejhormoner för att se ifall rösten blir lika ljus och gnällig som min? (en spark på ngt känsligt fanns också med i diskussionen).

Shit

Helgen har utspelas sig ganska så speciellt faktiskt. Fredagen va bio med Jari, Milla och Chris. Ut till Tumba (som vanligt) blev ganska full (som vanligt) sov hemma hos Nicke (som vanligt) jag gick och la mig först (som vanligt) kollade på  Fredag 13 när jag vaknade igen vid 3-4. (Den e jätte dålig) Dagen efter blev det macidonken med Jari och sen hem duscha äta och gå över till Jojjo. (jag ramlade, oerhört halt nu för tiden) (Ingen av flaskorna gick sönder). Alla blev fulla. Hände ganska mycket. Jag hade ändå trevligt. Gick hem innan helvetet bröt lös om jag fattat rätt. Kommer hem och får en chock. ömn. ja.

OJ

Här ska jag berätta lite saker nu. Detta e fan ganska galet.

- Jag kom i tid. Jag kom så mycket i tid att jag hade tid att gå från Karlbergs station till skolan vilket jag också gjorde.
- Jag va nästan snäll hela dagen.
- Jag åt riktig lunch
- Jag va på IDROTTEN!
- Jag fuskade inte fast jag hade kunnat göra det.. (bara korkat)
- Jag (Milla) har bokat stuga så Stöten resan kommer att bli av !


Hat

Älskar att hata dig, hatar att älska dig? Sanning förut men nu känner jag inget alls för dig. Eller er rättaresagt. Tack å lov för det. Eller tack å han för det.


Göm er

Mitt det där att inte börja röka när jag kom hem har ju fungerat jätte bra, speciellt med abstinensen jag fick här hemma idag. Men ett vad är fortfarande alltid ett vad och dagen då jag står på T-centralen/Plattan och sjunger nationalsången i underkläder kommer att komma. Tiden på dygnet är det inget sagt om än.. runt 5 på morgonen kanske det är rätt lugnt?

Mitt förhållande med min cigarett



Jag hade en gång ett förhållande
Sen försvann glöden

Borde

Borde väl blogga lite om helgen kan jag tänka mig, men den slutade i princip som förra helgen kan man väl  säga. Umgicks med  nästan samma människor eller nej, men jag va i Tumba iallafall. Träffade på lite nytt folk, och sov över på samma ställe som förra helgen. Ajdå tänker du men det gör inte jag, för de slutade bra och de e ändå inte ngn jag kommer bli tillsammans med, och det vet jag. Så inga oroligheter nu för jag klarar mig fin fint. Dagen efter va Jari jag och Nicke ute och promenerade en sväng, jag i högklackat och fortfarande berusad känndes det som, men de va chill.

Farsgubben fyllde år igår också så honom firade vi. Idag började jag klockan 11.15. Jag vaknade klockan 11.14. Jag hade ställ klockan men den ville inte ringa. Nu ska jag sätta mig och studera franska. Önska mig lycka till.

Nyfriserad

Nu har jag klippt håret :D Ska väll försöka ta en bild och visa också.

Sjuk

Jag är sjuk och har precis fått veta att jag e allergisk mot hästar. Visst borde jag jubla?

Skjut mig.

Mitt liv som singel.

Satt och funderade medan jag kollade igenom mina msn kontakter hur många som ändå nu på väldigt kort tid har lyckats skaffa sig partner. På ett sätt så känner jag att så skulle jag också vilja ha det men den starkare känslan är nej, jag vill inte ha något förhållande. Jag tycker om att vara singel. Visst, jag skulle nog nu också kunna hoppa in i ett förhållande hux flux i önskan på att han va den rätta och allt det där som jag gjort x antal gånger för många förut. Men nu ska jag hoppa över det, jag ska bara vara den jag är, prata med den jag vill, (strula med vem jag vill) och utan att binda upp mig över huvud taget. Att få vara lite fri. Förr eller senare kommer den där killen som får mig att bli kär på riktigt och inte bara attraherad av, eller attraherad av situationen.

Men de är ändå som utomlands

Läst på hemlig hemsida av hemlig person som jag tror heter Joacim.

Resor...

Har rest mycket förr: U.S.A (New York Och Washington D.C), Spanien, Frankrike, Skåne, Tyskland.
 

Okej.

IGNORERA MITT TIDIGARE INLÄGG!

Jag är sjuk! Detta ska firas! Jag ska vara jätte social ikväll!


samma som på bdb

Jag har något förfärligt att dela med mig av. Det har nämligen visat sig att jag inte kommer att kunna vara social med någon under kvällen. Ingen, Inte en enda. Jag vet att du blev ledsen nu men jag har en jätte bra förklaring på detta. Det råkar nämligen finna sig i detta, jag har prov imorgon, jaha tänker du och jaha tänker jag. Men för en gångs skull råkar det vara så att jag ska studera till provett. Jag brukar inte göra det för jag brukar briljera ändå. Nu råkar det dock vara så att det handlar om Franska. Jag är inte bra på franska. Detta vet nu alla som fått för sig att läsa detta, men egentligen inte borde gjort det eftersom det är bortkastad tid. I vilketfall som helst, önska mig inte lycka till utan önska mig rikedom. Jag vill bli rik. TACK!


..

Jag kollade precis på mitt schema. Antingen har jag hål jätte länge eller så går jag på en lektion jag inte behöver gå på.. Jag vet inte vad jag ska göra! Allt e så jobbigt när man knappt har ngra lektioner. Sen börjar jag halv 1 imorn. Men nog fan klagar jag ändå. Mitt liv e tragiskt asså.

Jag försökte ladda upp världens vackraste och bäst gjorda bild. men det gick inte. Så ni får kolla på bdb istället!

Sen ska jag berätta att,,, nej jag berättar inte, jag visar.


Mikaela - Jag e inte rasist, jag hatar alla =) säger:

jag kollade precis på schemat! jag måste typ gå på engelskan imorn!

-.Ellen.- Din infekterade noshörningspenis. säger:

ehh.. JA.

Mikaela - Jag e inte rasist, jag hatar alla =) säger:

annars komr jag bli uttråkad till max .men jag har typ redan läst den jue

-.Ellen.- Din infekterade noshörningspenis. säger:

mm, tänka sig..

Mikaela - Jag e inte rasist, jag hatar alla =) säger:

jaa. vf tror du jag gick hem idga ? jag e inte den som skolkar

-.Ellen.- Din infekterade noshörningspenis. säger:

haha JAG ROPADE PÅ DIG EFTER FRANSKAN, men du ba gick. och gick. men du kom aldrig till dörren HAHAHA

Mikaela - Jag e inte rasist, jag hatar alla =) säger:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA xD det kan inte vart jag xD

-.Ellen.- Din infekterade noshörningspenis. säger:

joo, jag såg dig.

-.Ellen.- Din infekterade noshörningspenis. säger:

asså jag tittade på dig, och jag SÅG att det var du..

Mikaela - Jag e inte rasist, jag hatar alla =) säger:

men efter min elr din franska?

-.Ellen.- Din infekterade noshörningspenis. säger:

DIN

Mikaela - Jag e inte rasist, jag hatar alla =) säger:

jahaaa.

-.Ellen.- Din infekterade noshörningspenis. säger:

jahaaa. på dej du--

Mikaela - Jag e inte rasist, jag hatar alla =) säger:

då va det inte lika kul längre.


Snygga..

Historien om den snygga busskillen kan göras både lång och kort. Iallafall så började jag lägga märke till honom i typ 7an. Vi brukade åka busstillsammans varje tisdag och torsdag (om jag inte minns fel, tisdag är rätt iallafall. och nej jag e inte en stalker men jag minns sånna nödvändiga saker) sen har jag ju bytt skolor och haft mig och nu har jag inte sett honom på kanske 1 år eller något. (har för mig han heter Viktor, emily skämde ut mig och frågade och nämde samtidigt att jag tyckte han va snygg... 8an om jag inte minns fel) i vilket fall som helst såg jag honom på bussen idag och kan konstatera detta.

Snygga busskillen är fortfarande snygg!


Skam

Jag behöver plugga franska, men jag har fastnat i sängen. Måste bara berätta att Philip inte vet hur man kokar kaffe. Va fan e det för fel på människan? Shiit. Skam på torra land!

Att stå ut..

Messade precis med jojjo, om lite som hände i helgen, ngt jag påbörjade innan jag åkte och inte avslutat än och inte vet så mkt om.. Men iallafall så va hon i skolan och det var bara 10 minuter kvar tills hon skulle få gå hem. Jobbigt men sant. (jag hade redan fått sluta) men jag sa åt henne att det e bara att stå ut. Men så tänkte jag lite och det måste ju vara skönare att sitta. Men man kan ju inte säga "sitta ut". Jävligt fult det där.

Iallafall kan jag berätta att jag söndag morgon va inlåst på toaletten. Jag ville inte stå och banka på dörren som en galning så istället skickade jag ett mess till Dagny och sa att jag inte kom ut.. Vad e det roliga med det? Eller okej, de va ganska kul med tanke på att jag inte kunde spola kvällen innan också.. Jag kom ut iallafall och vi lyckades spola :)

Och så va det sagt.

Gårdagen va kul, träffade på Dagny och Izabelle inne i stan för att sedan åka till fruängen och fördricka lite innan vi drog vidare till Tumba och träffa folk. Hade det jätte trevligt men va jätte trött sen dagen innan så jag somnade runt halv 2. Rätt skönt ändå. Hände en del sjuka sker, men jag e trött och jag orkar inte gå in på och skriva en massa skit. Saker hände iallafall rätt och slätt.


Myspys

Dejt med Sofi igår. Jätte trevligt!

Simpel fakta

Förra inlägget var bara ren konkret fakta. Tänkte ge lite mer sån.

31 december 2005 fanns det totalt 859 personer i Sverige med namnet Brynolf varav 100 med det som tilltalsnamn.

Jag lider med alla dessa personer.


Skryt

Förut skrev jag lite om lyckan som jag kännde när jag njöt. Nu har jag vå alternativ, att antingen skriva en välformulerad text där jag förklarar mina djupare tankar eller så gör jag inte det och skryter lite bara.

Jag fick MVG i historia!!
Jag fick VG i naturkunskap!!

Dup dup

Jag är hemma nu. Hemma i min säng med min katt brevid mig. Jag är nöjd och med ett stort leende på läpparna. Flygplanet kraschade inte uppenbarligen. Jag lever helt enkelt. Och ibland känns det bara tillräckligt. Men trött är jag, och klockan har jag egentligen 0 koll på. Det e ju så att Sverige är 6 timmar före Florida.. Och natten mellan den 5e och 6e sov jag kanske 4 timmar. Anledning? Jag kunde inte sova.. Anledning? Jag tänkte, lät tankarna flyga lite sosm de ville utan att styra dem. Dåligt. Mycket dåligt. Iallafall så gick vi upp klockan halv 6 på morgonen för att flyga till Chicago. Därifrån gick planet halv 5 (lokal tid och där va det också tidsskillnad med 1 h s det blev 5 timmars tidsskillnad om jag inte minns fel) i vilket fulla fall som helst så blev det att jag då vart uppe i 9 h då. Sen var det ju flygplanet och det va 7 timmar till. =16 h -1 då jag lyckades sova och så landade vi i vilketfall som helst i sthlm kl 08.00 typ. vaken sen dess fram till .,,,....

Nej allvarligt talat det där blir hur jävla komplicerat som helst. jag fattar ingenting jag vet bara att jag är trött, tidskillnad hit och dit, vi åkte iallafall från hotellet i Orlando 6 och kom hem klockan 8 dagen efter. Båda lokaltid. Under denna tid sov jag i 1 timma. Jag är trött. Är iallafall vad jag vill komma fram till. Sen sov jag visst 2 h nu på em ockkså...

Stört inlägg detta blev då. Whatever.

Nu

Nu har jag ngt pa g igen, hjarnan har massor med tankar som vill komma ut och in hit. Men jag kanner inte for att skriva ner det nar jag inte har de tre sista.

Istallet kan jag bestatta att det va ngn som pissat i sangen jag och morsan skulle sova i inatt.. Vi fick nytt rum och slapp betala for denna natt. Sa jaevla ackligt.. Fy fan.

Nyår i Fort Lourderdale

Nu vet inte jag ens hur stället jag var på på under nyår stavas men jag tror att det stavas så som jag skrev. Öh. uppenbarligen. Men vill bara säga att det kan vara fel. Så, Det kan vara felstavat. Då var den saken färdig iallafall.

Vi åt iallafall middag på ett ställe vi fått rekomenderat utav en taxichaufför. Där kom den första besvikelsen, min bror fick mat som va uppvärmt i micro. Jag och morsan delade på en rätt med hummer och en kött bit, beställer in rare och får ut en väldans well done bit. Skickar ut, samma sak igen .. >.<' Andra (och den största besvikelsen) var fyreverkeriet. Vi stod nere på stranden och såg ändå en bit men utan att överdriva så köper min familj mer fyrverkerier än vad som va möjligt att se från den platsen där vi stod. Och vi såg långt. VÄRDELÖST!! (

RSS 2.0