Det där med pengar + Det gångna året

Normalt sätt skulle jag nog be om ursäkt till mig själv för min dåliga uppdatering. Men det finns ju egentligen ingen anledning så jag skiter i det. (inte bokstavligt talat dock för det är lite små äckligt).

Senaste tiden har jag iallafall funderat lite på människor som skryter om att de har köpt så HIMLANS dyra saker ett par jeans för 2000 eller vad det nu kan vara. En annan (jag) är helt tvärtemot som ett par skor som jag handlade på rea (as snygga) som bara kostade 99.- DET är sånt som jag går runt och skryter om.

"Titta vilka snygga skor jag hittade! Och de kostade bara en hundring".

Men det kanske bara är jag?

Julen har varit oerhört mysig iallafall, julafton spenderades med alla gamlingar, kim och lillebror. Annandagen var det jul igen med kaos som vanligt nere på landet med alla småttingar. Sen har det bara varit till att jobba. Men det är skönt det också faktiskt. Idag är det nyår. Vi får se vad dagen bjuder på faktiskt. Förväntar mig inget så blir jag inte besviken.

Ja, och såhär i sista dagarna bör man kanske dra upp några saker som har hänt senaste året. (Det finns ju en anledning till att jag tatuerade in 2009?)

--> Förra nyåret spenderades i USA.
--> Sen spenderades många helger i Tumba tillsammans med Niklas. Var bestämt på att jag inte skulle bli kär och inte bli tillsammans. Det gick åt helvete.
--> Åkte upp till sälen med vänner, hade riktigt roligt med lock för örat, snygga outfits och bubbelbad.
--> Började må rätt kasst under våren. Fick panik(ångest) attacker, och drack en hel del.
--> Släppte kontakten med Niklas och träffade en del andra killar som ex. Staffan.
--> Var ute i södertälje hos Bella och Hasse en hel del.
--> Fyllde 18.
--> Spenderade sommaren nästan bara med fröken Johanna och blev riktigt tajt med bästaste.
--> Festade en hel del.
--> Fick hjälp på riktigt och får fortfarande.
--> Nervositet och kärlek till gnaget.
--> Lycka vid SM guld.
--> Lycka vid Cup-Guld.
--> ÖL.
--> Hade kontakt med Niklas igen.
--> Träffade kim <3
--> Tappade kontakt med niklas.
--> Fick ett ordentligt uppvaknade "Jag har fan inte bara blivit vuxen på papper" Jag har mognat riktigt mycket.
--> Lärt mig betalat räkningar.
--> Haft 2 jobb och pluggat samtidigt.
--> Fått Lön.
--> PRIDE
--> Mia och Oliver!

Det är väl något kortfattat men trotts alla motgångar senaste året har jag lärt mig oerhört mycket, jag har vuxit upp och jag har gjort allt för att hitta mig själv. Vilket jag med lite tur snart har gjort. Jag har börjat ta ansvar hemma och blivit duktigt kär. Senaste tiden känns det dock som om jag har missunnat mina vänner något. Vilket ska bli en ändring på.

Jag vill hinna tacka alla som hela tiden står vis min sida och enligt mig inte bara är vänner utan de är min familj. Namn är onödigt för ni 3 vet vilka ni är!





halt och i livet

Okej Johanna, bara för din skull ska jag blogga nu! Blir hon glad då? :/

Idag har jag i vart fall varit ute och härjat på en halkbana. Den där obligatoriska som man måste göra för att få TA körkort. För det är ju tyvärr inte något man bara får. *Suck*

På "kom" radion (eller va de nu heter) fick vi instruktioner av läraren, jag och killen bredvid skötte oss faktiskt bra. (även om han va 92a och kom från landet) De i andra bilen som inte kunde så bra svenska (den ena hade tolk) gick det lite mindre bra för. En kille som har uppkörning om ca. 3 veckor glömde koppla ur när han bromsade.

Själv fick jag bara skäll en gång. (Man skulle köra fram i 30 km/h för att sedan få sladd på bilen å skit. Jag körde lite fortare än så och snurrade lite. Men det va kul) Efteråt skrek han ut i kom radion.

- Mikaela du kan komma fram i 30, bara 30, inte mer än 30 HÅLL DIG TILL 30!

Nej nej jag e inte alls lite fartgalen.

Medan jag sedan väntade på min käre far som skulle komma och hämta mig fick jag för mig att kolla vad min tatuering skulle kosta. Det slutade med att jag låg där på britsen (fan va läkaraktigt det lät men ändå) och fick mitt 2009 inpräntat på skinnet.

Det va lite najs faktiskt.

Dags att börja planera nästa?

Pözz å kjamiz

RSS 2.0