Mäklare

Igår va det träning, det var oerhört skönt faktiskt!! Blev riktigt stolt över några saker jag gjorde. (mål bland annat!) Ja, idag kommer det en mäklare för att titta på och värdera lägenheten. För varje dag som går känns det bara mer och mer verkligt att jag faktiskt ska flytta. Inte flytta hemifrån som man kanske skulle tro, men att ja ska flytta med mamma och pappa in till stan. Ja, verkligt är det. Och vi får se hur det går med allt! Nu blir det brottom. Mäklaren kommer om 30!!

Förändringar

 Nu händer det grejer vill jag lova, jag kan inte påstå att det är mycket som händer men det är en väldigt stor grej.

Mina föräldarar har väldigt länge (sen jag va 9 och nu är jag 19) velat flytta in till stan, jag har kunnat ta det med en nypa salt även nu eftersom varför skulle det kunna gå nu när det inte funkat förut? Ja tji fick jag för det, för i fredags var de nämligen inne och skrev kontrakt och fick nycklar till en jätte mysig lägenhet på en tvärgata till Birger Jarls gatan. Mikaela Bengtson--> Förortsunge ska nu bo på Östermalm? Ja det stämmer. Det känns oerhört konstigt men det kan nog bli bra ändå. Lillebror åker till Usa och pluggar egentligen vilken sekund som helst, ingen vet när och var men hur kan vi nog vara ganska säkra är genom att flyga. Så det blir nog rätt lagom att jag bor där inne 1år medan han är borta sen lär ju jag och Kim försöka hitta något och pang bom så bor jag i en 2a i Rondellen-Kallhäll.

Jag kan inte spå in i framtiden men jag kan ändå tänka mig att det blir så ungefär. Sen ska jag inte klaga, jag kommer ha ca 10 minuter till skolan istället för 1 timma och 10 min. Sista året tror jag att det kan vara väldigt bra. Hur jag och Kim ska lösa detta nu får framtiden utvisa.


RSS 2.0