Det där med att det är tanken som räknas.

Satt med fröken Emily och K idag och pratade om saker som vi skulle vilja göra för pengarna vi inte har. Åka utomlands, köpa snygga bilar, hästar. Ja, massa saker med pengarna vi inte har. Som vi tänkte att vi hade.

Då slog det mig!

Det är ju tanken som räknas.

Mikaela: Men tänk om man typ skulle vara inne på ett resemagasin.
Emily & K: Resebyrå.
Mikaela: Jaja skit samma!




Kronofogden: Vi ser att du inte har betalat räkningarna på ett tag, vad beror det på?
Människan: Ja men jag tänkte betala, och min mamma har lärt mig att det är tanken som räknas!


Syskon 1: Ja men jag tänkte ge dig en bil när du fyllde 20!
Syskon 2: Men det gör ingenting, det är ju tanken som räknas!



Finn x antal fel

En gång, när jag va 57 hade jag ett husdjur som hette Bertil! Eller så var det Bääärnt. Jag minns inte riktigt för jag har blivit lite senil på gamla dar!

Eller vad säger jag, jag är ju bara 18 och helt frisk i huvudet.

Kanske.

K ska hjälpa mig att plugga imorgon..

Kanske


Pavey

One Kenny Pavey, there's only one Kenny Pavey!

Galet för fan! Sån match, så nervös jag var. Det känndes verkligen Inte okej.  Sen kom han, mannen vi alla (eller iallafall jag och Jojjo) väntat på, han var inne i två minuter och sen blev det mål! Jag älskar Pavey! Sån jävla kung.

Eller, jag älskar hela gnaget, tar emot att säga att Ortiz spelade bra. Har haft svårt för honom länge men nu har det vänt. Han var duktig idag. Mer än duktig tänker jag inte säga. Vad mr. Öra höll på med mellan stolparna har jag dock ingen aning om.

Sen att nr. 13 i Bajen hånade oss mot norra läktaren var väl inte en så bra idè kanske. Min kära far råkar gasta ur sig hora. Tror ni inte att hela klacken börjar sjunga: Hora, Hora, Hora, Hora snubbens namn är en Hora. Min far är för jävla bra säger jag!

Jag är på bra humör idag! Sen att jag säkert fortfarande är sjuk, det bryr jag mig inte om! För gnaget är ett steg närmre guldet än vad vi var igår!

Jag citerar jojjo : "Det var trångt, mycket folk, halvdålig sikt.. Fan vad bra det var."


ajsning bajsning

Sådär då, jag har varit sjuk. Ganska duktigt sjuk. Men ändå har jag lyckats vara i skolan, handlat skor, druckit öl och sovit över hos K. Ja, det var iochförsig i fredags men nog fan fick jag betala tillbaka igår. Fy fan va jag mådde, och feber hade jag. Känner att jag kommer må bra i kväll också, för jag e fortfarande inte helt kry, men är det derby, ja då struntar jag i det och går på matchen ändå. K ville träffas idag igen (och jag är verkligen inte den som säger nej till det jag.) Så vi får se hur bra jag mår lagom till jobb imorgon..

Go GNAGET!

..

Nu åka och kolla på stall, sen på en jacka, sen kanske jag kan plugga?

Tråkig jag är va?

Jag suger verkligen på att uppdatera. Jag vet. Men senaste tiden har det varit mycket. Skola/jobb/socialt liv och när jag väl är inne på datorn har jag hellre velat läsa andras bloggar än att blogga själv.
I vilket fall som helst hade jag en av de mysigaste fredagkvällarna någonsin nu i fredags. Började med att jag, mamma och pappa satt och åt hummer, krabba och räkor drack en öl och pratade om allt mellan himmel och jord. Lyssnade på en hel del musik från 90 talet. På kvällen åkte jag till Sandra i Rocksta och umgicks med henne. Kollade Idol och film sen sova.
När jag var på spånga station gjorde jag ett hjälte dåd. När jag satt och väntade på bussen och pratade med Sandra i telefon såg jag helt plötsligt att det låg en människa mitt på bilvägen! Så jag sprang dit och såg till att han kom av vägen och inte dog. Försökte prata med honom men allt han sa var :  inga problem. Så efter ett tag så lämnade jag honom och åkte hem till Sandra. Kände mig lite duktig ändå.

Det där med korn och havre.

Min morfar hade inte ett korn havre, men flera korn korn

Hur jag tillbringa(t) (r) min lördag -kväll.

Jag har handlat på Willys med min kära mor. (Helg = Party! Eller hur det nu va på Willys) Jag satte också skräck i folket som var ute och körde eftersom att även jag var ute och övningskörade. (jag och morsan skjutsade också min kära far på klassfest) Stabiligt.

Iallafall jag och mamma har haft världens mysigaste kväll! Suttit och ätit massa goda grönsaker och druckit (vin) och cola!
Blev iallafall jätte glad när jag loggade in på en community alldeles nyss, för det är en kille som jag tänkt jätte länge att jag ska våga säga någonting till. Men jag har verkligen inte vågat. För jag har halvt om halvt känt honom och det blir lite wierd att bara skriva hej!
I vilket fall som helst så skrev han till mig!


Förlåt för igår.. När jag ändå håller på..

Jag vet inte varför.

Jag suger verkligen på att blogga! Men senaste tiden har det varit så jävla mycket. Som att jag vet varför jag är så jävla speciell. Konstigt att den bruden vet det när jag själv inte har en aning om varför!

Sen har det varit mycket skola, mycket jobb på subway, som jag förövrigt håller på att kräkas på. Men det är ganska najs ändå! Jag får ju jobba och faktiskt träffa folk som jag inte träffat på en halv evighet! Som tillexempel Elin och Marika. (Om det nu va så hon hette). Jag och namn är väl inte det bästa.

På tal om namn så har en kille på jobbet värre med namn än vad jag har med tanke på att han i snart fyra dagar kallat mig för aningen Marika eller Marita fast jag påpekat en hel del gånger att jag heter Mikaela. Det är ganska roligt faktiskt! Tror dock att han börjar fatta nu efteratt han upprepade mitt namn 5 gånger på rad bara för att inte kalla mig ngt annat.

Mikaela, Mikaela, Mikaela, Mikaela, Mikaela. Mumlade han medan han skar lök och jag gjorde sallad eller majonäs skit eller va fan det nu va. Jag vet inte, är inte så jävla insatt.

SOS Gute på tv nu. Måste nog vara det värsta programet någonsin! Måste nog påstå att det faktiskt är värre än våra bästa år.

På tal om våra bästa år. Undra när Hem till gården börjar.

Nejmen nu blir det sängen nästa för mig även om klockan baraär halv 9. Men är man ordentligt sliten efter en riktig heldag så är man.

En uppdatering

Har verkligen ingen lust att skriva. Men ibland (som nu gör jag det ändå) för det har hänt ganska mkt. Jobbet går hur bra som helst. Såg på kenny fucking starfighter igår med jojjo.. Kärlek. Fredagen va ute tillsammans med Sandra. Idag spear gnaget mot Elfsborg och min bror är grinig som fan.


RSS 2.0