Varför vet jag fan inte.

Jag var i skolan idag. Åt lunch på lilla aset med frau Ellen (som är nybliven moster sedan några timmar tillbaka. Vi fördrev tiden där ett tag. Jag satte blandannat upp håret i en knut mitt på huvudet och satt så ett tag. (Jag tyckte det var kul att vara Lilla My)

Sen finns det yngre tjejer som ser ut som prostituerade och heter Horia. Det går visst också bra.

Snart bär det av hem till Mia där jag och Kim ska äta kasslermiddag med henne och fisen.


Skola imorn

Det där med att hålla mig själv uppdaterad om va fan jag håller på med, ja det verkar inte gå så bra. Senaste tiden har gått så himla fort, känns som om det var igår jag va och firade SM guld tillsammans med Jojjo, bröderna o resten av alla fulla gnagarsvin. Känns som igår Kim var hemma hos mig för första gången, och jag har fortfarande inte fattat att jag inte tröttnat på honom än.

Vad jag däremot har tröttnat på är att vara sjuk, så jag va nere på vårdcentralen igår och fick piller. Det fick Kim också. Så det kan gå.

Att jag känner mig som en ganska dålig vän är också en femma, senaste veckorna har det inte blivit så mycket fokus på dem, så nu får det bli en ändrig. Jag är ju på g att bli frisk och ja, jag e fortfarande nykär och började sakna honom efter 45 minuter igår. Men ibland måste man ju ta hand om sina kompisar också och inte bara lämna dem i skiten, och inte det att jag tycker det är jobbigt att umgås med mina vänner för jag ÄLSKAR att umgås med dem, så det ska jag se till att göra.

För jag vill be om ursäkt för att jag gått och blivit en sån där som bara umgås med sin kille.

Han kommer snart tillbaka hit till mig iallafall :)

Rubarthen har varit på sjukan idag också. Så nu ska vi tvinga kattfan att äta piller...

SKOLA IMORGON! :D


min vän

Så där ja då var det dags att summera lite, och det här inlägget kommer nog framförallt att handla om en person (som för en gångs skull inte är jag) utan min kära vän/syster/kompis/bästaste Johanna Svalgård.

För fy fan vad saker hon och jag har gjort tillsammans. Många kompisar är man med och inte mycket mer men med Jojjo är det en annan sak, vi gör verkligen saker. (Kanske inte alltid de mest politiskt korrekta sakerna men ändå, saker)

Kom att tänka på idag när vi var uppe hos Helena och var ute och fick lite cancer. Lät som om det var en häst ute och sprang.

Jojjo: Det lät som en häst.
Mikaela: Ja, men det kan det väl inte vara? Men vi får väl gå och kolla..

Så vi går bort mot stallet och tittar.

Mikaela: Här var det en häst.
Jojjo: Ja.

Ganska iskallt, ganska ordentligt iskallt av Jojjo som innan var ganska hästrädd, men hon hann rida och allt möjligt.

Sen var det Winnerbäck konsterten i fredags, när vi båda var så där über nervösa inför matchen på lördagen så även om vi försökte tagga till Lasse låtar så slutade det med att vi stod och sjöng Drömmar av guld eller När gnaget har bomben eller någon annan AIK sång/ramsa sak.

Fanns också minst två roliga saker som min kära vän råkade klämma ur sig också när vi satt och väntade på att Lasse skulle börja sjunga..

Jojjo: Gud vilka flatvibbar jag får! ..... från vänster..

Samt även.

Jojjo: Fan. Om AIK vinner dubbeln ska jag ligga.

To bad jojjo, nu e du illa tvungen att göra det. Eller nej, skämt å sido men vi ska iallafall till IDOL nästa säsong i full gnaget utstyrsel och sjunga Drömmar av guld.

Tillbaka till Lasse så måste jag lägga ut videon på bruden som juckade sig igenom varje låt. Till en början var det ganska roligt, men sen blev man mest arg innan vi bara garvade åt det igen.

Ja, det finns mycket att säga, men det här får summera skiten för den här gången.

So long suckerz.

kabom.

Har en hel del att skriva, om gnaget, om Lasse och om ja, Jojjo, lite om mig själv också kanske.. Jaja. Gör det sen-

28/10-4/11 2009

Det har varit svårt för mig att uppdatera på senaste, för jag har firat de Svenska Mästarna 2009, varit i skolan, varit med K , pluggat, sovit och sen firat ännu mer.
Jag är bara totalt jävla överlycklig. Har gråtit så mycket de senaste dagarna så det är helt galet. I söndags grät jag när vi tog guldet, i måndags grät jag när vi tog emot spelarna på råsunda ochigår grät jag när jag å K skulle sova utan någon annan anledning än att jag är jävla lycklig bara.

För just nu rullar allt bara på, jag må vara pank som satan men det är det värt.

Igår klarade jag nämligen av ett MVG kriterie i MaB, jag ligger på ett solklart VG i HiB, jag lyckades få G i Id o Hä A.

SvB,EngB,Fr2 ligger det kanske lite sämre med men det gör ingenting.

På lördag ska jag gå(åka) och hälsa på en häst som jag antagligen kommer få rida hur mycket jag vill till en nästan obefintlig summa.

Allt är verkligen på väg att bli bra nu. Känns det som idag även om jag var på möte. Som jag vanligtvis brukar ha lite ågren över när jag varit där.

Nej ni, den senaste veckan, onsdag den 28/10 - Onsdag 4/11 år 2009 är bara så fylld med kärlek och lycka så det är helt otroligt.


RSS 2.0